Η παπαρολογία του Κουρδιστού πορτοκαλιού ..Γεια σου ρε Μπόνιο -Μάλκο Λίνγκε

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013


Είναι ένα σάιτ με πολύ γούστο και με ένα δημοσιογράφο που μαρέσε να διαβάζω και να αναρτώ(δεν το κρύβω)... πολλές από τις ειδήσεις του,σχετικά με τα αυτοκίνητα το λάιφ σταϊλ και τις ωραίες γκομενίτσες που βάζει ,αλλά γελάω πραγματικά με τις ειδήσεις που σερβίρει αυτός ο δημοσιογράφος(?) με το επιτελείο του..

Την μια βρίζει τον Σαμαρά την άλλη τον γλύφει,σαν να του λεει φίλε είμαι και εγώ εδώ.(Ίσως θέλει και αυτός μερίδιο από την πίτα των ενισχύσεων του ΟΠΑΠ στα διάφορα σαιτ τα οποία ακολουθούν την γραμμή ΤΗς ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) 
Περισσότερο "φέρνει" με τον Ζεράρ ντε Βιλιέ στις αφηγηματικού χαρακτήρα ειδήσεις τις οποίες "πασπαλίζει" με μπόλικο σασπένς, και φαντασία ,κατασκόπους με μπουκάλια βότκα πούρα Αβάνας,δολοφονίες σε ξενοδοχεία 5αστερα...Γελάω με τι "παπαριές" αλλά σήμερα θύμωσα.

Τα έβαλες με την ΕΡΤ και συγκεκριμένα με ένα συνάδελφό του τον Αλαφογιώργο(δεν τον ξέρω προσωπικά) αποκαλώντας τον κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο και οτι έπαιρνε τα λεφτά των εκάστοτε κυβερνήσεων..
Εγώ θέλω λοιπόν να απαντήσω σε αυτόν τον Μπόνιο ότι ο Αλαφογιώργος μόνο ειδήσεις έλεγε.Γεγονότα δηλαδή χωρίς να κατηγορεί χωρίς να δείχνει κομματική προτίμηση όπως κάνουν οι συνάδελφοί του εκεί στο ΜΕΓΚΑΛΟ κανάλι..απλώς ειδήσεις έλεγε. Το ότι η ΕΡΤ ήταν ενα μπορντελο το ξέραμε όλοι αλλά ειχε καποιες εκπομπές που βλέπαμε την ώρα του Σουλειμάν του Μεγαλοπρεπή την ωρα της Μενεγάκη..απο Mega και ΑΝΤ1 ,Εκεί μας πάνε τώρα και εσύ να βγάζεις το απύθμενο μισος σου σε ενα κάναλι που παρόλες τις αδυναμίες είχε και κάποια ανθρώπινα προγράμματα ,επιμορφωτικά  ,προγράμματα για τον κόσμο της υπαιθρου, λειτουργία για τους ανήμπορους και γέροντες είχε ,ντοκιμαντέρ Δεν είχε την ποσότητα από άποψης ακροαματικότητας αλλά είχε ποιότητα..

Προς τέτοιο μίσος κ Μπόνιο;Η εμπάθεια το μίσος σου σε πρόσωπα φαίνεται κάθε ημέρα μέσα από τις ειδήσεις που γράφεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας ..Που προκαλείς κατηγορείς αλλά φοβάσαι να δεις τις αντιδράσεις των αναγνωστών σου στερώντας τους την βαθμολόγηση των ειδήσεών σου..Κάνε ότι κάνουν όλα τα σάιτ όλα τα μπλοκ βάλε comments Τι φοβάσαι; Ότι θα τρως σε κάθε αρωστημένη ανάρτηση  τα μπινελίκια της ζωής σου;
δημοσιογράφε της ..πεντάρας.Τελευταία φορά που σε ξαναδιαβάζω..Βιπεράκιας ήσουν ...Ο μόνος που λείπει απο το σαιτ συ είναι ο Μάλκο Λίνγκε.ξέρεις ντε αυτός ο πράκτορας του .......μέντορά σου του ντε Βιλιέ


ΥΓ Με τόσο πολύ γλύψιμο στην Γιάννα μάλλον για κυβερνητικός εκπρόσωπος θα πας..
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template