.Παπαρίζου- Είναι κομπλιμέντο να σε φλερτάρει γυναίκα! Κρίμα!

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Είπε: Επειδή είμαι πάρα πολύ εναντίον του ρατσισμού, ντροπή σε όποιον είπε "πως φίλησα ένα μαύρο κορίτσι" . Το φιλί δεν ήταν ερωτικό. Είμαι εναντίον της ομοφοβίας . Η γιαγιά μου κι η μαμά μου ήταν κάποτε μετανάστες στους δρόμους. Μου έχουν πει πως πέρασαν τότε. Αυτοί πρέπει να έχουν άποψη. Όταν δε γνωρίζεις φοβάσαι κι όταν φοβάσαι βγάζεις θυμό . Απομακρύνεσαι". 
«Με κολακεύει αν με φλερτάρει μια κοπέλα. Μου έχει τύχει να είναι και πιο επιθετικό κάποιες φορές αλλά ήξερα να το χειριστώ. Δε με έχει προσβάλλει καμιά από τις κοπέλες που με έχουν φλερτάρουν. Δε με χαλάει . Ίσα ίσα θα πω... "Σήμερα με καμάκωσε μία" Είναι κομπλιμέντο.»
Τάδε έφη Έλενα Παπαρίζου μια καλλιτέχνης πρότυπο για τα μικρά κορίτσια, τα οποίο ως γνωστόν "μιμούνται" οποιονδήποτε θαυμάζουν,σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό " Κοσμοράδιο 95,1" και τον Τάσο Ριζόπουλο, με αφορμή την εμφάνισή της στο " Almyra festival.
Αν θεωρεί ομοφοβικό κάποιον ο οποίος απεχθάνεται να βλέπει δημοσίως 2 γυναίκες η 2 άνδρες να χαριεντίζονται και να φιλιούνται στον δρόμο,στο μετρό η  στο λεωφορείο τότε η κ Παπαρίζου η χρειάζεται..... ψυχίατρο η το κάνει επίτηδες για να προκαλέσει χάριν....  δημοσιότητας που δεν έχει ανάγκη, διότι και δημοφιλής είναι, όπως  και θαυμάσια καλλιτέχνης..Αλλά στερείται παιδείας.Ίσως και ηθικής ...
Σίγουρα η κυρία Παπαρίζου έχει ξεχάσει να ρωτήσει  τους μετανάστες γονείς αν  αν δέχονται αυτές τις ανωμαλίες που αυτή σαν  προοδευτική δεν ντρέπεται  και δηλώνει  δημοσίως.
Θεωρεί φυσικό η κ Παπαρίζου ότι σήμερα την " καμάκωσε" μια...Το θεωρεί όπως λέει κομπλιμέντο Το θεωρεί φυσικό.! Αν είναι δυνατόν!
Θα καμάρωνε άραγε αργότερα για τον γιο της αν τον φλέρταρε ένας άνδρας; Η την κόρη της μια γυναίκα; Και πως θα αντιδρούσε;Θα τους παρότρυνε;Θα το θεωρούσε όπως λέει φυσιολογικό;

Εγώ δεν είμαι ομοφοβικός,Σέβομαι την διαφορετικότητα όλων αυτών των ανθρώπων,όπως και οι περισσότεροι Ελληνες αλλά μέχρι εκεί...Τα υπόλοιπα σπίτια σας κ Παπαρίζου! Δεν θέλω το παιδί μου να θεωρεί κομπλιμέντο αν τον φλερτάρει ένας....... μουστακαλής η  ένας γυναικωτός . Και μιας και κάνετε σχέδια για γάμο με τον σύντροφό σας μάλλον πολιτικό να διαλέξετε .ο Χριστιανικός δεν είναι για εσάς φυσιολογικός.Διότι δεν δέχεται τις απόψεις σας



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template