Προβληματισμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει είναι οι μεγαλοδημοσιογραφοι αλλα και το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αυτό διάβασα στο spirospero του Σπύρου Καρατζαφέρη σε σχετικό δημοσίευμα με τίτλο
Δημοσκόπηση βόμβα! Ανεβασμένα ποσοστά για τη Χρυσή Αυγή - Οριακά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ..
Έντονο προβληματισμό προκαλεί η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, στην οποία καταγράφεται μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής μετά τη διπλή δολοφονία των μελών της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο. Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή από το 7,6% που συγκέντρωνε τον περασμένο μήνα, ανεβάζει το ποσοστό της στο 10% το Νοέμβριο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΕΘΝΟΣ, "η νεοναζιστική οργάνωση ανακτά τις δυνάμεις της πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα".
 Για τα αλλα 2 παιδιά τσιμουδιά! Αυτά ...σκόνταψαν και έχασαν την ζωή τους.Δεν ειναι αναρχοαριστερή η τρομοκρατική οργάνωση που τους ''έκοψε το νήμα'' της ζωής;Αλλά η φυλλάδα του ''εθνικού μας εργολάβου'' και νταβατζή Μπόμπολα πάντα υπήρχε στην Ελλάδα να στηρίζει κυβερνήσεις προδοτών και αποτυχημένων όπως την συμμορία του ''πράσινου ήλιου'',για να παίρνει έργα..Τσιμουδια το κωλοχανειο του ΕΘΝΟΥΣ λοιπόν ..Κάνει διακρίσεις και φοβάται.Να φοβάται γιατί η παντοκρατορία του θα τελειώσει.Να είσαι σίγουρος κ Μπόμπολα.

Καρατζαφέρη μου φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος χρόνια δημοσιογράφος ,χρόνια στο''κουρμπέτι'' που λένε αλλα ξέρεις τι βλέπω όμως στο λάιτ σου;Διαφήμιση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ .!!
!Που ξέρεις τι σημαίνει; Ότι έχει πάει κατά διαόλου η δημοσιογραφική σου εντιμότητα..
Παίζεις πολύ ''έδρα'' κ.Καρατζαφερη δυστυχώς και εσύ αλλα και ο Νικος ο Χατζηνικολάου, με το enikos και την Real News ,ο Μπόνιος με το kourdistoportokali που όπως και το iefeimerida κλάνουν μέντες με τους 2 τελευταίους να  έχουν ''κλειδώσει''  τα σχόλια  στις δημισιεύεσεις  διότι δεν τολμούν να αντιμετωπίσουν τα σχόλια των αναγνωστών με τις χοντρομαλακίες που γράφουν .Τράπεζα Πειραιώς παίζουν στις διαφημίσεις.του μέγιστους Σαλλα και .ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΡΑΦΕΤΕ!
Για τις διαφημισούλες του ΟΠΑΠ και της Τράπεζας Πειραιώς
.Σε όποια σάιτ βλέπω διαφημίσεις του Σαλα δεν χρειάζεται ούτε καν να διαβάσω.Ξέρω απο πριν τι έχετε γράψει .Αντιμνημονιακοί ταχαμου  αλλα και αντιφασίστες σφόδρα. Αλλά  με γελοίο τρόπο!Και κάνετε τα πάντα να 
ανεβάσετε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής με τις μαλακίες που σας δίνουν επαναλαμβάνω να δημοσιεύετε.
Να σας δώσω ενα μικρό παράδειγμα πόσο πολύ αντικειμενικοί είστε
Συνέλαβαν έναν  αξιωματικό ο οποίος ο άνθρωπος υποστήριζε την Χρυσή Αυγή (δικαίωμά του άλλωστε) και τον περάσατε γενεές δεκατέσσερις. Ούτε ο Ντίλινγκερ να ήταν 
Μάλιστα δημοσιεύσαστε  εσείς οι παλαιοί οι μπαρουτοκαπνσμένοι δημοσιογράφοι (μη χέσω) αυτά που ανακάλυψε η αντιτρομοκρατική... κούπες και πετσέτες με το σήμα της Χρυσής Αυγής, σαν εγκληματικά όργανα ..Ρε δεν ντρέπεστε; Εσείς λέγεστε δημοσιογράφοι; Είναι αυτά εγκληματικά πειστήρια; η κούπα η πετσέτα η το σώβρακο;Εσείς απαιτείτε απο μας να διαβάζουμε τις μαλακίες σας; Μας έχετε περάσει για τίποτα Ζουλού;Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας;Να γιατί ο κόσμος αντιδρά και Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αυτά τα αποτελέσματα.Και δεν είναι 10% τα ποσοστά της ..Πάνω απο 20% λένε οι μπλόκερ αλλά και η δυναμική του κόσμου ειδικά στην Αττική.
Ένας απλός μπλόκερ είμαι αλλα να σας πω κάτι; Τελικά είμαι περισσότερο έντιμος απο εσάς που αγοράζουμε και διαβάζουμε τις κωλοφυλάδες σας αλλα και σας παρακολουθούμε στην τηλεόραση.Γιατί αυτό που κάνω είναι γιατί το αγαπάω.  Μέρος του συστήματος είσαστε..
3 άτυχοι νέοι άφησαν την τελευταία τους πνοή και κανένας σας δεν τους αντιμετώπισε όπως έπρεπε .Διαιρείτε τους Έλληνες και προκαλείτε το μίσος ανάμεσά μας
Ήρωας ο  άτυχος Φύσσας αλλά ......Χρυσαυγήτες οι 2 άλλοι.!!!Κατά τα άλλα είσαστε προβληματισμένος και εσείς για την άνοδο του εθνικισμού.Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι!Σε λιγο δεν θα αγοράζουμε ούτε τις επιταγές των εφημερίδων σας αλλά ούτε και τα κουπόνια που κάθε Κυριακή αντι να διαφημίζετε την είδηση που θα κάνει πάταγο,διαφημίζετε cd του Τσιτσάνη και του Πουλόπουλου
Γράψτε ρε για ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων..Και σε έχω και σε εκτίμηση.
Ο ΕΠΧΙΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template