Έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ και σκότωσε παραπληγική γυναίκα στα Χανιά!

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο ανεκδιήγητος Ζερβός της ΔΕΗ σκορπάει 3 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ για να διαφημίσει το ρεύμα!
Το ίδιο κάνει τις τελευταίες ώρες και η ΔΕΔΗΕ-

το άλλο παραμάγαζο.
Κι όμως οι Σαμαράς και Βενιζέλος τον κρατάνε στη θέση του για να τον επιβραβεύσουν για το βρώμικο ρόλο ενός Δημόσιου Οργανισμού, εισηγμένου στο Χρηματιστήριο, ως φοροεισπρακτικού μπράβου του περίφημου χαρατσιού.
Καλούμε τους πολίτες, όταν υπάρξει αξιόπιστος ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος να εγκαταλείψουν την ΔΕΗ που θα μείνει στην ιστορία για τους Ρίζους Ρίζους, τους Φωτόπουλους και τον χυδαίο ρόλο της στο χαράτσι.
Οσο για τον Ζερβό είναι γνήσιο προιόν του βαθέως κράτους της σκοτεινής μεταπολίτευσης.
Το ρεπορτάζ>
Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό συγκλονίζει τα Χανιά.
Μια παραπληγική γυναίκα η οποία ανέπνεε με μηχανική υποστήριξη έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης, όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα.
Την υπόθεση φέρνει στο φως η εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», ενώο γιος της Ανδρέας Ποποδάκης δηλώνει στο newpost ότι πρόκειται να υποβάλλει μηνύσεις εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ και κατά παντός υπευθύνου.
Πέθανε μέσα σε μία ώρα
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 56χρονη γυναίκα ζούσε με τη βοήθεια μια αποκλειστικής που την φρόντιζε.
Η νοσοκόμα το πρωί έφυγε για μία ώρα από το σπίτι προκειμένου να κάνει τα απαραίτητα ψώνια.
Μία ώρα μετά, επέστρεψε και βρήκε το σπίτι χωρίς ρεύμα και την άτυχη γυναίκα ήδη νεκρή.

Της είχαν κόψει τη σύνταξη
Η άτυχη γυναίκα εδώ και ένα χρόνο ζούσε χωρίς σύνταξη, καθώς ένα μπέρδεμα ανάμεσα στα ασφαλιστικά ταμεία οδήγησε τον ΟΓΑ στη διακοπή της καταβολής.
Η ίδια επί πολλά χρόνια διατηρούσε εμπορικό κατάστημα, το οποίο αποφάσισε να κλείσει το 1999. Όμως ο λογιστής της πέθανε πριν ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Έτσι, το 2013 ενημερώθηκε από τον ΟΓΑ, από τον οποίο λάμβανε μια πενιχρή αγροτική σύνταξη ότι παραμένει ασφαλισμένη στο ΤΕΒΕ.
Με τη βοήθεια των παιδιών της υπέβαλε ένσταση κατά της απόφασης, η οποία εκδικάστηκε στις αρχές Απριλίου του 2014, όμως η οικογένεια δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για την απόφαση.

Έτσι η άτυχη γυναίκα, που από το 2000 ζούσε κατάκοιτη και τα τελευταία 2 χρόνια υποστηριζόταν μηχανικά, έχασε κάθε της εισόδημα.
Οι δυο γιοι της άτυχη γυναίκας, οι οποίοι επίσης αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έριξαν όλο το βάρος της προσπάθειάς τους στον αγώνα να μην κοπεί το ρεύμα.
Μάλιστα, προηγούμενους λογαριασμούς της ΔΕΗ είχαν καταφέρει να πληρώσουν με την οικονομική βοήθεια τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελικά, με το χαράτσι και με κάποια άλλα τέλη, συγκεντρώθηκε ένα χρέος 500 ευρώ το οποίο δεν κατόρθωσαν να εξυπηρετήσουν.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
Ήταν πρακτικά αδύνατο για τη ΔΕΗ να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας, η οποία πέθανε σήμερα στα Χανιά μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού της.
Αυτό ανέφεραν απόψε πηγές της επιχείρησης, διευκρινίζοντας ότι δεν είχε δηλωθεί στη ΔΕΗ ότι η θανούσα χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη όλο το 24ωρο. Οι περιπτώσεις αυτές ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών, στις οποίες δεν γίνεται διακοπή της ηλεκτροδότησης ανεξαρτήτως οφειλών.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο μετρητής κατανάλωσης («ρολόι») ήταν δηλωμένος σε διαφορετικό όνομα, καθώς και ότι δεν είχε γίνει αίτηση για ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο στο οποίο επίσης εντάσσονται, με οικονομικά κριτήρια, άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι συγγενείς της 56χρονης κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ η αιτία του θανάτου θα προσδιοριστεί μετά από νεκροψία. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template