Βίντεο με τους σατανάδες του ISSIS σοκάρει τον ανθρώπινο νου..!!!!

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ως μέρος του ψυχολογικού πολέμου τους για να δημιουργήσουν ένα χαλιφάτο μεσαιωνικού στιλ, το Ισλαμικό Κράτος έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα νέο σοκαριστικό βίντεο που δείχνει σκηνές μαζικών εκτελέσεων, προειδοποιώντας τους ιρακινούς στρατιώτες και άλλους που τολμούν να αντισταθούν ότι απλά η αντίσταση θα φέρνει μαζί της και τον θάνατο.
Το Ισλαμικό Κράτος, γνωστό και ως ISIS / ISIL (ΙΚΙΛ στα ελληνικά), εισέβαλε στις περιοχές του βόρειου Ιράκ τον περασμένο μήνα, επεκτείνοντας την περιοχή που είχαν ήδη καταλάβει στο δυτικό Ιράκ και τη Συρία.
Το βίντεο που ειναι 36 λεπτά και κυκλοφόρησε στο τέλος του Ραμαζανιου τονιζει την νοοτροπία των εξτρεμιστών του ισλαμικού κράτους και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν.
Το βίντεο αρχίζει με τους μαχητές του ΙΚ να μαζεύουν τους Ιρακινούς και στην συνέχεια να τους χλευάζουν. Αφου τους έχουν μαζεψει και ο τρόμος ειναι εμφανές στα πρόσωπα τους οι μαχητές του ΙΚ τους εκτελούνεν ψυχρώ.
Στην συνέχεια άλλοι στρατιώτες οδηγούνται σε ενα λάκκο στην έρημο όπου και δολοφονούνται ενας, ενας.
Μερικοί από τους κρατούμενους οδηγήθηκαν απο τους αντάρτες στις όχθες ενός ποταμιού όπου και τους πυροβόλησαν στο κεφάλι.

Οι σκηνές στο βίντεο δείχνουν επίσης τους αντάρτες να κινούνται σε μια πόλη με αμερικανικα φορτηγά και Humvees, που κατασχέθηκαν από τον ιρακινό στρατό τον περασμένο μήνα, αν και δεν είναι σαφές εάν αυτή είναι πραγματικά η πόλη της Σαμάρα, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στα χερια της ιρακινής κυβέρνησης.
Την Τρίτη το ισλαμικό κράτος εξασφάλισε μία ακόμη στρατηγική νίκη ανατινάζοντας μια γέφυρα μεταξύ του Τικρίτ και της Σαμάρα.
Τα στρατεύματα της Ιρακινής κυβέρνησης προσπάθησαν και απέτυχαν να ανακαταλάβουν το Τικρίτ από τους μαχητές. Δεδομένου ότι ο ιρακινός στρατός αποδεικνύεται ότι είναι όλο και πιο ανίκανος και αναποτελεσματικός, οι σιίτες πολιτοφύλακες τώρα προσπαθουν και αυτοι να αντιμετωπίσουν τους εξεγερμένους σουνίτες.

Οι Ιρακινοί χριστιανοί έχουν επίσης εγκαταλείψει την ελεγχόμενη πόλη της Μοσούλης, τη δεύτερη μεγαλύτερη στο Ιράκ, μετά απο απειλές εκτέλεσης, αν δεν ασπαστούν το Ισλάμ ή αν δεν πληρώσουν ένα θρησκευτικό φόρο.
Οι μόνες δυνάμεις που σημειώνουν πρόοδο,οπως διαβάζουμε στο OnAlert.gr, στη μάχη εναντίον των ανταρτών του ΙΚ είναι οι Κούρδοι στο Βορρά και οι δυνάμεις του Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία. Οι μαχητές του ΙΚ στη Συρία εν συντομία κατέλαβαν το πεδίο φυσικού αερίου του Al-Shaar κοντά στη Χομς και σκότωσαν τουλάχιστον 200 στρατιώτες του συριακού στρατού πριν το ανακαταλάβουν οι δυνάμεις του προέδρου Assad τη Δευτέρα. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template