Peninsula:Λάμψη χλιδή και αισθητική στην καρδιά της πόλης του Φωτός.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Peninsula Paris:Λάμψη χλιδή και αισθητική στην καρδιά της πόλης του Φωτός.Το πιο σημαντικό hotel opening για το 2014 είναι το Peninsula Paris που έρχεται να κλέψει με τη λάμψη, τα facilities και κυρίως την αισθητική του. Μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη γειτονιά των Ηλυσίων Πεδίων. Πρόκειται για ενα κτίριο που κουβαλά σχεδόν όλη την ιστορία της πόλης. Τα θεμέλια του χρονολογούνται από το 1908, ενώ παλιότερα φιλοξενούσε τους ταξιδιώτες του Παρισιού ως Hotel Majestic.





Μετά από μια ριζική εσωτερική αναπαλαίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πολύ προσοχή ώστε να διατηρηθεί η ταυτότητα της αισθητική τους, το κτίριο απέκτησε την αίγλη που του στέρησε το πέρασμα των χρόνων. Το ξενοδοχείο θα περιμένει τους πρώτους του θαμώνες στις αρχές Αυγούστου, όμως ήδη ξέρουμε πως πλέον θα γίνει μια από τις πιο must επιλογές των επισκεπτών του Παρισιού που δεν ικανοποιούνται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν ανάμεσα στα άλλα που θα διαθέτει είναι: tablet για όλους, μοναδικά έργα τέχνης, custom made έπιπλα, προϊόντα Oscar de la Renta στα μπάνια, εσωτερική πισίνα 22 μέτρων, 24ώρα εστιατόρια, αλλά και σουίτες που θα προσφέρουν από τα δικά τους roof gardens θέα 360ο σε όλο το Παρίσι.















Σημείο αναφοράς του καταλύματος είναι οι υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας εντός των δωματίων που χαρακτηρίζονται ως οι καλύτερες της παγκόσμιας βιομηχανίας φιλοξενίας. Παρότι μικρή φίρμα, η Peninsula είναι η μόνη φίρμα με το δικό της εργαστήριο R&D όπου αναπτύσσει αντιπροσωπευτικά προϊόντα της κάθε μονάδας. Τηλεοράσεις 3D με home theater, σύστημα video-on-demand, τηλεοράσεις προηγμένης τεχνολογίας, τάμπλετ με ενσωματωμένες χρηστικές πληροφορίες του ξενοδοχείου (με υπηρεσίες παραγγελίας δωματίου), απεριόριστες διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις από το τηλέφωνο του δωματίου, ελεύθερο wifi με οπτικές ίνες σε μεγάλες ταχύτητες, εφαρμογές για κινητά που επιτρέπουν με το πάτημα ενός κουμπιού την ειδοποίηση του προσωπικού για την ετοιμασία του δωματίου, ειδικές κουρτίνες και φωτισμός για ρύθμιση σύμφωνα με τη διάθεση του επισκέπτη, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που ξεχωρίζουν την αλυσίδα.







Άξιο θαυμασμού είναι τα έργα τέχνης που θα βρει κανείς τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Εντυπωσιακό είναι το installation με το πουλιά στο lobby που δίνουν την ψευδαίσθηση πως όντως πετούν, αλλά και όλα αυτά πάνω στα οποία καθρεφτίζεται η γαλλική και παριζιάνικη παράδοση και ιστορία.



Το περιοδικό Forbes ανέδειξε το Peninsula Paris ως το καλύτερο νέο ξενοδοχείο της Ευρώπης. arttravel.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template