Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΣ ΦΩΣ. Δαιμονισμένες ακροδεξιές καλόγριες.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

-Ο κύριος Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές απόψεις στην Ελλάδα και αναρωτιόμαστε, νομίζω όχι μόνο εμείς αλλά και χιλιάδες άνθρωποι που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ, τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη του κυρίου Τσίπρα με τον κύριο Καμμένο.
Aυτό δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζοντας την δυσφορία για την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Ο ίδιος Σταύρος δήλωνε προεκλογικά ότι είναι έτοιμος να συμπράξει με τον νικητή των εκλογών άσχετα εάν ήταν ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας. Δηλαδή αν ο Καμμένος-πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή- είναι ακροδεξιός, ο Βορίδης, ο Πλεύρης και ο Μπαλτάκος είναι καθαρόαιμοι φιλελέ, δημοκρατικοί, φωτεινοί και ανοιχτόμυαλοι;
Ο Σταύρος δεν είναι ο ίδιος που είχε σπεύσει να αποκηρύξει τον Νίκο Δήμο που έγραφε το αυτονόητο: ότι δηλαδή πόσο στόκος μπορεί να είναι ένας λαός που στέλνει C-130 να παραλάβει το δήθεν άγιο φως από τα Ιεροσόλυμα και το υποδέχεται με τιμές αρχηγού κράτους;
Θέλουμε να πούμε ότι σ΄ αυτή εδώ την Κολομβία των Βαλκανίων η υποκρισία, τα μεγάλα λόγια και οι κωλοτούμπες περισσεύουν.


Ο Θεοδωράκης είχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να πάρει στο ΠΟΤΑΜΙ χρησιμοποιημένες πολιτικούς-σερβιέτες από άλλα κόμματα. Αλλά το έκανε. Δήλωνε επίσης πως αν πάρει 6% θα καθήσει σπίτι του. Κι όμως είναι παρόν και στη πρώτη γραμμή.

Ακροδεξιούς στην Ελλάδα έχουμε μπόλικους-ολόκληρο 3ο κόμμα και καμμιά 500αρια χιλιάδες αμετανόητους που τούς ψηφίζουν. Δυστυχώς έχουμε περισσότερους φασίστες από κομμουνιστές κι αυτό είναι ντροπή και για το ίδιο το ΚΚΕ. Ο Καμμένος, είναι ο κανονικός δεξιός, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια-μέλος της δεξιάς ιδεοληπτικής μαστούρας που κυβέρνησε την Ελλάδα επειδή υπάρχει το αντίπαλο δέος της Αριστερής κομμουνιστικής σοσιαλμαστούρας.

Παρότι εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι μάς γυρνάνε τ΄ άντερα όταν βλέπουμε μαυροντυμένους μουλάδες και τύπους να σταυροκοπιούνται ή κάποιους που μιλάνε για τούς Εβραίους με τις γνωστές θεωρίες συνομωσίας, δεν θεωρούμε τον Καμμένο ακροδεξιό. Μάς γυρνάνε τ΄ άντερα όταν ακούμε πολιτικούς να επικαλούνται την Παναγία, το Χριστό, το Θεό, τον Μωάμεθ, τον Αλλάχ, τον Ραβίνο. Θεωρούμε ότι οι καλόγριες πρέπει να υπάρχουν για να παίζουν μόνο στις ταινίες του Σειρηνάκη. Ως εκ τούτου μάς χωρίζει ανάβυσσος "ιδεολογική" με τον Καμμένο αλλά δεν δεχόμαστε τον όρο ακροδεξιός που του προσάπτουν.

Εμείς είμαστε με τον Καμμένο που προτείνει 7% οριζόντιο και ανώτατο φορολογικό συντελεστή για όλους κι αυτό γιατί πιστεύουμε σε ελάχιστο ή καθόλου κράτος. Το κράτος πρέπει να κρατήσει στον έλεγχό του μόνο τη δημόσια υγεία, το νερό κι ένα κομμάτι των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων. Ολα τα υπόλοιπα πρέπει να τα δώσει σε ιδιώτες αλλά με διαφανείς όρους και έλεγχο που θα βασίζεται στούς νόμους του κράτους.

Κανονικά ο Κουτσούμπας-για να επιστρέψουμε και στο στραπάτσο του ΚΚΕ- όφειλε να παραιτηθεί και να δώσει τη θέση του στον Νίκο Μπογιόπουλο-το πιο φωτεινό μυαλό της Αριστεράς σ΄αυτό εδώ το μπουρδελοκράτος. Με τον Μπογιόπουλο επικεφαλής, το ΚΚΕ θα έφτανε το 40%- αλλά που να αφήσει ο Κουτσούμπας τη καρέκλα; Προφανώς το ποσοστό αυτό βολεύει τους κουτσούμπες όπως βόλευε και την Παπαρήγα που είχε κολλήσει στη πολυθρόνα.
Τέλος πάντων δύο τινά θα συμβούν με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου: H θα έχει πέσει ως τον Ιούνιο ή θα γαμούν και θα δέρνουν για 4 χρόνια. Μπορεί και να μετατρέψουν την Κολομβία των Βαλκανίων σε Βόρειο Κορέα-ποτέ δεν ξέρεις.

(O Nίκος Παππάς ήδη φώναξε στο γραφείο του συμβούλους επικοινωνίας του Kim Jong-un για να τον συνδράμουν στα νέα του καθήκοντα.)

Αυτό το πράγμα το οσμίζεται ο Θεοδωράκης που είναι γάτα και αποφάσισε να συνεχίσει το παιγνίδι σε διπλό ταμπλό. Άλλωστε πιο χρήσιμος θα είναι εάν κατορθώσει να έχει τον Τσίπρα από κοντά, αν με εννοείς... πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template