ΘΕΟΜΟΥΡΛΟΣ:Δείτε τον «βασιλιά του Instagram» να πετά τη γυμνή φίλη του από την ταράτσα!

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Γνωστός σε πολλούς ως ο «Βασιλιάς του Instagram», ο Dan Bilzerian έχει περισσότερους από 6 εκατομμύρια οπαδούς και είναι ένας από τους πιο περίεργους χαρακτήρες του Διαδικτύου, κυρίως λόγω της δύσκολης παιδικής του ηλικίας, όπως αποδεικνύει η βιογραφία του.
Η ζωή του 34χρονου είναι γεμάτη από γρήγορα αυτοκίνητα, λεφτά, γυναίκες και πόκερ, την οποία μοιράζεται με τους φανατικούς οπαδούς του μέσω των φωτογραφιών που δημοσιεύει συνεχώς.
Πρόσφατα, του ασκήθηκε μήνυση από ένα μοντέλο-ηθοποιό που ισχυρίζεται ότι ο Bilzerian την πέταξε από τη στέγη ενός σπιτιού σε μια πισίνα, τραυματίζοντάς την στο πόδι. Ο Bilzerian έφτασε μέχρι και να απειλήσει τον δικηγόρο του μοντέλου.
Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι κάποιος θα μπει μέσα και δεν θα μπορέσω να αποφασίσω με τι όπλο να τον πυροβολήσω», είχε γράψει κάποτε.
Πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί για την παιδική του ηλικία τον παρουσιάζουν ως ένα «μοναχικό και αγχωτικό παιδί».
«Οι λεπτομέρειες της ζωής του Bilzerian είναι σαν διαβάζουμε ένα κόμικ της Marvel παρά τη βιογραφία ενός πραγματικού ανθρώπου», αναφέρει το GQ.
Ο Bilzerian μεγάλωσε στην Τάμπα της Φλόριντα, σε ένα αρχοντικό έντεκα υπνοδωματίων που ήταν το μισό μέγεθος από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με δικό του κλειστό γήπεδο μπάσκετ, θέα μπροστά στη λίμνη, πισίνα και νεροτσουλήθρα. Ο πατέρας του, ήταν επιζών της αρμενικής διασποράς και διέθετε μια εταιρεία ρομποτικής, μεταξύ άλλων επενδύσεων. Εν τω μεταξύ, λίγο πολύ όλοι στην οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου και του Dan, η μαμά του, Τέρι και ο μικρός αδερφός του, Adam, είχαν δείκτη νοημοσύνης κοντά στο επίπεδο ιδιοφυΐας.
Ο Bilzerian πρεσβύτερος μήνυσε μια φορά την ομάδα μπέιζμπολ του γιου του για συκοφαντική δυσφήμιση για μια διαφωνία σχετικά με μια δωρεά 5.000 δολαρίων. Η υπόθεση αργότερα παρεγράφη.
«Βασικά, δεν έτυχα ιδιαίτερης προσοχής σαν παιδί», έχει παραδεχθεί ο Bilzerian στο παρελθόν. «Υποθέτω ότι αυτός είναι ο λόγος που είμαι τόσο υπερβολικά φρενοβλαβής».
Ο πατέρας του αργότερα μπήκε στη φυλακή για τη δημιουργία αποθεμάτων και για φορολογική απάτη.

Καθώς ο πατέρας του συνέχιζε να εμπλέκεται σε περίεργες υποθέσεις, ο Bilzerian έφτασε στο σχολείο μία ημέρα, με ένα πολυβόλο M16 στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Το όπλο, όπως έχει εξηγήσει ο ίδιος, ήταν του πατέρα του από το Βιετνάμ: «Ήμουν τόσο περήφανος για αυτό το καταραμένο πράγμα, που το έδειχνα σε όλους». Του ζητήθηκε να φύγει από την Γιούτα και να μην ξαναγυρίσει πίσω. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template