ΠΑΓΩΣΑΝ οι ανακριτές - Το ένοχo μυστικό του παιδοκτόνου που ανατρέπει τα πάντα!

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Tο χειρότερο σενάριο...
για το χαμό της άτυχης Άννυ, αλλά και το φρικιαστικό μηχανισμό εξαφάνισης
που έβαλε σε εφαρμογή ο ίδιος της ο πατέρας, εξετάζουν πλέον καρέ-καρέ, τόσο οι Ανακριτικές όσο και οι αστυνομικές Αρχές, καθώς πληθαίνουν φήμες, αλλά και ενδείξεις ακόμα και για seξοuαλική κακοποίηση του παιδιού.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, κατά την διάρκεια της ανάκρισης του “πα-τέρα” της Άννυ από τους αστυνομικούς, παρακολουθούσε αθέατος τις αντιδράσεις του δράστη, ειδικός ψυχίατρος ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροήν δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα.

Σγκεκριμένα, ο ειδικευμένος σε ειδεχθή εγκλήματα ψυχίατρος, αμέσως μετά την ομολογία του δράστη και τα όσα φρικιαστικά ανέφερε και μάλιστα με ιδιαίτερη ψυχραιμία στους Αστυνομικούς ανακριτές, εξέφρασε ένα σοβαρό ερώτημα και παράλληλα μια επιστημονική διαπίστωση, η οποία κι έκανε τους ανακριτές να ¨ΠΑΓΩΣΟΥΝ" στη κυριολεξία.

Είπε λοιπόν στους αστυνομικούς ο ψυχίατρος, πως η σπουδή του δράστη να εξαφανίσει και το παραμικρό ίχνος του ίδιου του σπλάχνου του, δείχνει μεγάλη ενοχή, όχι για το τεμαχισμό του πτώματος, αλλά για το μηχανισμό θανάτου:

“Ίσως το παιδί να βρήκε έναν φρικτό και ειδεχθή θάνατο, είτε ακόμα και να κακοποιήθηκε σ... από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο και μάλιστα εν γνώσει του 27χρονου”.

Μάλιστα, συνεχίζοντας το σκεπτικό του ο επιστήμονας είπε ότι ίσως ο δράστης προέβη στις ενέργειες τεμαχισμού και ενώ το κοριτσάκι είχε θανατωθεί, προκειμένου κανείς και ποτέ να μην δει το πτώμα και να διαπιστωθεί έτσι, είτε ο ιδιαίτερα βίαιος θάνατος, είτε η s... κακοποίηση του άτυχου παιδιού.

Πρόκειται για μια επιστημονική άποψη που συνάδει με την λογική, καθώς το ερώτημα που έθεσαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί για την δολοφονία και κυρίως για το λεπτομερή μηχανισμό εξαφάνισης του 4χρονου αγγελουδιού, δεν βρήκε μια πειστική απάντηση που να έχει έστω και επιδερμική σχέση με την λογική.

Ο συγκεκριμένος 'Ελληνας επιστήμονας που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από την ΕΛ.ΑΣ και για άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ενώ έχει προσφέρει την επιστημονική του εμπειρία και σε αστυνομίες Ευρωπαϊκών κρατών.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κλήθηκε αρχικά από Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από την πρώτη κατάθεση του Σάββα, τότε δηλαδή που άλλαζε τα λεγόμενα του σαν τα πουκάμισα.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο ψυχίατρος είπε πως ένα πρόχειρο προφίλ που έκανε στον 27χρονο, πριν αυτός ομολογήσει, είχε συγκεντρώσει ορισμένα χαρακτηριστικά παιδόφιλου, χωρίς όμως να θεωρεί πως το προφίλ ήταν σωστό, αφού τα λεγόμενα του δράστη άλλαζαν από στιγμή σε στιγμή.


Τελικά όταν ο “πα-τερας” ομολόγησε, ο ειδικευμένος σε τέτοιου είδους εγκλήματα ψυχίατρος, έριξε την βόμβα για τα ενδεχόμενα που είχε στο μυαλό του για το σκεπτικό εξαφάνισης του παιδιού, από τον ίδιο του το πατέρα.
Δηλαδή είτε την άγρια εγκληματική ενέργεια, είτε την s... κακοποίηση του άτυχου παιδιού. Πάντως, όπως είπε στην αστυνομικό που έχει γνώση των ερευνών: “...από την στιγμή που το πτώμα του παιδιού δεν βρέθηκε, ορισμένα σοβαρά ερωτήματα θα μείνουν αναπάντητα και μάλιστα εις το διηνεκές”.... πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template