Λούνα-Πάρκ η ΝΔ 17,8%,ραγδαία η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ 33,6%,κάηκε ο Καμμένος 2,8

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Λούνα-Πάρκ η ΝΔ 17,8%,ραγδαία η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ 33,6%,κάηκε ο Καμμένος 2,8..Ραγδαία πτώση του "μνημονιακού" πλέον ΣΥΡΙΖΑ παρά την ένεση ζωής που επιχειρεί να του δώσει η θλιβερή Νέα Δημοκρατία, η οποία έβγαλε από την ναφθαλίνη της μεταπολίτευσης τον Μειμαράκη και τον έκανε αρχηγό.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση των "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ" ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει ήδη 4,5 μονάδες-ενώ κάποιες άλλες εταιρείες τον εμφανίζουν ακόμη και στο 28%.

Η Metron Analysis δίνει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 33,6% ενώ η ΝΔ βρίσκεται υπό διάλυση με ένα 17%. To κόμμα της Συγγρού έχει μετατραπεί σε λείψανο της κάποτε κραταιάς Δεξιάς.

Είναι προκλητικά αστείο και μαύρο χιούμορ στην ιστορία της χαζοΝΔ να μονιμοποιείς στην ηγεσία της ΝΔ τον δοτό Μειμαράκη την ώρα που η χώρα οδηγείται στην κόλαση της δραχμής με τους γραφικούς υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ να μην καταδέχονται την Τρόικα στα υπουργεία τους. Αυτό τους μάρανε!

Ακόμη και την ύστατη στιγμή κι ενώ η χώρα βρίσκεται ανάμεσα στην απόλυτη κόλαση και την κόλαση του μνημονίου οι υπουργοί υποδύονται τους αντιστασιακούς και ζητάνε τα ραντεβού με την Τρόικα να γίνονται σε ξενοδοχείο λες και πρόκειται για κονσομασιόν.

(Που μπλέξαμε!)

Το Ποτάμι αυξάνει τα ποσοστά του και είναι καθαρά τρίτο κόμμα, ενώ περνά τον πήχη του 3% και μπαίνει στη Βουλή το κόμμα των Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Αναλυτικά:

Πρόθεση ψήφου – Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ



Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 33,6%. Ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 17,8%. Τρίτο κόμμα με αυξημένα ποσοστά το Ποτάμι με 6,1%. Τέταρτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 5,3% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,2% και το ΠΑΣΟΚ με 3,6%. Ωστόσο την έκπληξη κάνει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη που λαμβάνει ποσοστό 3,3%. Εκτός Βουλής οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που συγκεντρώνουν 2,8%, το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου στο 1,3% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει 1,1%.

Διχασμένοι για τον ανασχηματισμό



Μοιρασμένη η κοινή γνώμη για τον πρόσφατο ανασχηματισμό Τσίπρα. Ενα ποσοστό 35% θεωρεί πως είναι ένα καλύτερο κυβερνητικό σχήμα, ενώ το 34% το θεωρεί χειρότερο. Σε ποσοστό 16% οι πολίτες το ίδιο ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο.

Οκτώ στους δέκα θέλουν ευρώ



Πολύ υψηλό παραμένει το ποσοστό των πολιτών που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στο ευρώ σε ποσοστό 78%, ενώ μόλις το 19% επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή.

Επιβραβεύουν τους χειρισμούς για συμφωνία



Οι ερωτηθέντες, δείχνουν να επιβραβεύουν καθαρά την «στροφή» Τσίπρα. Στην ερώτηση εάν ο κ. Τσίπρας μετά από τις διαπραγματεύσεις που έφερε τη συμφωνία, έπραξε το σωστό ή εάν έπρεπε να μείνει ανυποχώρητος στις θέσεις του, το 63% των πολιτών δείχνουν πως έκανε το σωστό ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ το 32% θεωρεί πως έπρεπε να μείνει ανυποχώρητος στις θέσεις του.

Δεν έπεισε το δημοψήφισμα



Το 83% των πολιτών θεωρούν η συμφωνία που έφερε ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ενώ μόλις το 14% θεωρούν πως η συμφωνία ανταποκρίνεται στην ψήφο του δημοψηφίσματος. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template