Μύκονος, Πάρος, Ιος οι προορισμοί της «διανομής» ΚΑΥΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ για κόκα σε θαλαμηγούς

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Διακοπές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου με «τσουβάλια» κοκαΐνη, τα οποία παραλαμβάνουν ακόμη και εν πλω στις θαλαμηγούς τους, κάνουν οι «εκπρόσωποι» της high society, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ήδη βρίσκεται στα ίχνη μεγάλης συμμορίας που μοιράζει άσπρη σκόνη άριστης ποιότητας σε κοσμοπολίτικα νησιά!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ
tpanou@espressonews.gr

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», η συμμορία Ελλήνων και Αλβανών δουλεύει οργανωμένα και προσεκτικά, με ατζέντα-φωτιά, ενώ προχωρά ακόμη και σε ντελίβερι ναρκωτικών πάνω σε εντυπωσιακά yachts για την υψηλή πελατεία της! Μάλιστα οι πιο hot προορισμοί της «διανομής» φαίνεται πως είναι η Μύκονος, η Πάρος, η Ιος, η Νάξος και η Αντίπαρος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σπείρα είναι πολύ καλά δομημένη και με ισχυρή ιεραρχία, ενώ αποτελείται από Ελληνες που είναι τα ηγετικά «στελέχη», τα οποία έχουν αναλάβει και την εισαγωγή της κοκαΐνης από τα λατινοαμερικάνικα καρτέλ, και Αλβανούς που είναι τα βαποράκια.

Οργανωμένο κύκλωμα

Από τις Αρχές εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το οργανωμένο κύκλωμα να συνεργάζεται ακόμη και με απόστρατους αστυνομικούς ή και λιμενικούς, καθώς φέρεται ότι οι αρχηγοί είναι πολύ καλά πληροφορημένοι όσον αφορά τις έρευνες και τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών. 
Η διερεύνηση για την πολυδαίδαλη σπείρα ξεκίνησε πριν από μόλις μερικούς μήνες, αφότου είχε εξαρθρωθεί στα βόρεια προάστια της Αττικής συμμορία Αλβανών, που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε διαμερίσματα.

Από εκεί, αρχικά οι αστυνομικοί άντλησαν πληροφορίες για βαποράκια αλβανικής καταγωγής, τα οποία χρησιμοποιεί η σπείρα των «ντελιβεράδων» κόκας στους «καλούς» πελάτες που κάνουν διακοπές στα κοσμοπολίτικα νησιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έδρα της οργάνωσης φέρεται ότι βρίσκεται στα νότια προάστια της Αττικής και για την υψηλή πελατεία της, που κάνει παραγγελίες κοκαΐνης και εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει ακόμη και 150 ευρώ το γραμμάριο, πραγματοποιεί απευθείας «αποστολές» στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά του Αιγαίου με δικά της σκάφη! Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανάλογα με τις παραγγελίες που δέχονται οι αρχηγοί τις συμμορίας από «σκαφάτους» καλοπληρωτές, διοργανώνουν... έκτακτα δρομολόγια προς τα νησιά με σκάφη από μαρίνες της Αττικής. Από την πλευρά του, το βαποράκι της συμμορίας ξέρει από την αρχή πού θα κατευθυνθεί με το ταχύπλοό του προκειμένου να προσεγγίσει τη θαλαμηγό του πελάτη με το «βαρύ» πορτοφόλι. Γίνεται δηλαδή άμεση παράδοση των ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα στα ανοιχτά της θάλασσας!

Και σκανκ

Ωστόσο δεν είναι μόνο η κοκαΐνη. Η συγκεκριμένη ελληνοαλβανική σπείρα φέρεται ότι διακινεί και μεγάλες ποσότητες χασίς ποιότητας σκανκ (Skunk) στις πιάτσες των κοσμοπολίτικων νησιών και κυρίως στη Μύκονο και την Πάρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γι' αυτές τις περιπτώσεις οι Αλβανοί βαποράκια της συμμορίας των νοτίων προαστίων παίρνουν το... πλοίο της γραμμής! Ειδικότερα επιβιβάζονται κανονικά στο πλοίο έχοντας στις αποσκευές του επιμελώς κρυμμένες τις ποσότητες των ναρκωτικών που τους έχουν παραγγείλει οι «αντιπρόσωποι» της σπείρας προκειμένου να τις σπρώξουν στη συνέχεια στις πιάτσες του εκάστοτε νησιού.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση του κυκλώματος έχουν προχωρήσει ταχύτατα σε βάθος, ωστόσο οι Ελληνες αρχηγοί φαίνεται ότι καλύπτουν καλά τα ίχνη τους. Πάντως οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι αργά ή γρήγορα θα βρουν τα στοιχεία που θα τους επιτρέψουν να τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template