Σας παρακαλώ, μη με βάλετε μέσα, παίζαμε τρίλιζα- Δεσμά 7 ετών σε παιδόφιλο παππού

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Το κελί της φυλακής με την κατηγορία της ασέλγειας κατ' εξακολούθηση αντί αμοιβής εις βάρος 12χρονης «έδειξε» το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας σε 78χρονο, πρώην στέλεχος του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας (ΟΚΧΕ) του υπουργείου Περιβάλλοντος!

ΑΠΟ ΤΗ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Ο ισχυρισμός του (μέχρι πρότινος υπεράνω πάσης υποψίας) τοπογράφου - μηχανικού Δημήτρη Μαργαρίτη ότι οδήγησε το κοριτσάκι στο υποφωτισμένο δωμάτιο ξενοδοχείου της Ομόνοιας για να... παίξουν τρίλιζα (!) δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους που τον έκριναν ένοχο, χωρίς να του αναγνωρίσουν ελαφρυντικά. Ετσι καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών χωρίς αναστολή.

Η αρρωστημένη δράση του 78χρονου, ο οποίος ήταν -μεταξύ άλλων- μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας την περίοδο 1996-2001, είχε αποκαλυφθεί στις 25 Νοεμβρίου του 2014 με την... τυχαία σύλληψή του.

Τότε αστυνομικοί τον εντόπισαν να βγαίνει από το ξενοδοχείο με το ανήλικο κορίτσι ρουμανικής καταγωγής, το οποίο γνώριζε καλά (όπως και τους γονείς του βέβαια), καθώς κατοικούσαν στην ίδια γειτονιά. Στο βούλευμα με το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη περιγράφεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς ασέλγησε εις βάρος της ανήλικης δίνοντάς της χρήματα ως αμοιβή και άλλα ανταλλάγματα: «Τη θώπευσε σε όλο της το σώμα, τη φίλησε στο πρόσωπο και τον λαιμό, της χάιδεψε το στήθος, της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο βάζοντας το δάχτυλό του στα γεννητικά της όργανα, ενώ την καθοδήγησε ώστε να χαϊδέψει με το χέρι της τα δικά του»!

Αλλες τρεις φορές

Μάλιστα, όπως το κορίτσι αποκάλυψε στις Αρχές, ο ηλικιωμένος είχε προβεί στις ίδιες πράξεις άλλες τρεις φορές πριν από τη σύλληψη, τη μία σε ξενοδοχείο και δύο μέσα στο αυτοκίνητό του. «Εχει ένα μαύρο αυτοκίνητο και γι' αυτό δεν μου αρέσει το μαύρο χρώμα» έλεγε η 12χρονη κατά την εξέτασή της από ψυχολόγο, λίγο μετά τις αποκαλύψεις.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο η μητέρα του παιδιού, που επίσης γνώριζε τον 78χρονο, περιέγραψε αναλυτικά όσα της είπε εκ των υστέρων η τρομαγμένη κόρη της. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Το παιδί φοβόταν να μου τα πει εξαρχής, γιατί ο κατηγορούμενος της είχε πει ότι έπρεπε να μείνει μυστικό, αλλιώς κάτι κακό θα γινόταν!» ανέφερε προσθέτοντας πως η κόρη της παρακολουθείται στενά από ψυχολόγο.

«Ως σύζυγος και πατέρας ήταν άψογος. Είμαστε μαζί 40 χρόνια, δεν μπορώ να εξηγήσω πώς το έκανε αυτό» σημείωσε στην κατάθεσή της ως μάρτυρας υπεράσπισης η σύζυγος του 78χρονου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, 26 ετών σήμερα. Σε ερώτηση σχετικά με την εξήγηση που της έδωσε ο κατηγορούμενος μετά τη σύλληψή του απάντησε πως της είπε: «Δεν ξέρω πώς το έκανα, δεν έχω δικαιολογία. Ηταν μια τρέλα».

Απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο, ο εισαγγελέας της έδρας είπε: «Το να επιδιώκετε την παρέα ενός 12χρονου παιδιού, εκτός από το αντιαισθητικό της κατάστασης, σε τι θα μπορούσε να σας ικανοποιήσει;».

Οπως συνέχισε στην αγόρευση-καταπέλτη: «Η τρίλιζα δεν ήταν μέσο για να δείξει αγάπη και τρυφερότητα στο παιδάκι, ήταν μέσο προσέγγισης και εξοικείωσης για να μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Το παιδικό χαμόγελο της το στέρησε με αυτά που της έκανε».

Δυσφορία

«Τα χρήματα της τα έδινε για να τη γλυκάνει, ώστε να ασχοληθεί μαζί του. Λέει ο κατηγορούμενος πως θέλανε να κάνουν παρέα και πως ήταν φίλοι. Δεν σκέφτεται όμως πως αυτό το παιδάκι θα ξυπνάει στο ύπνο του και θα βλέπει αυτόν να τη φιλάει και να τη θωπεύει». Λίγο πριν ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία ο 78χρονος ένιωσε δυσφορία και αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα χωρίς να ακούσει την καταδικαστική απόφαση.

«Σας παρακαλώ, μη με βάλετε μέσα, παίζαμε τρίλιζα»

«Δεν είχα σκοπό να προβώ σε ασελγείς πράξεις» είπε στην αρχή της ακροαματικής διαδικασίας ο 78χρονος, πρώην στέλεχος του ΟΚΧΕ, και πρόσθεσε πως παρασύρθηκε από την παρέα και τις... κουβέντες στο καφενείο». Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ανέβηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με προτροπή του κοριτσιού (!) και εκεί... έπαιξαν τρίλιζα! Δεν δίστασε ακόμη να χαρακτηρίσει απλή σύμπτωση το γεγονός ότι στην πίσω όψη του χαρτιού της τρίλιζας υπήρχαν φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου!

«Καθίσαμε στο δωμάτιο, έκλεισα την τηλεόραση που έδειχνε πορνό και παίξαμε τρίλιζα. Το χαρτί με το πορνογραφικό περιεχόμενο ήταν τυχαίο, είχε ξεμείνει στο σακάκι μου από την προηγούμενη ημέρα, που μου το επέδειξαν οι φίλοι μου στο καφενείο!» είπε χαρακτηριστικά. «Τη φίλησα, τη χάιδεψα και μέχρι εκεί. Εκείνη κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού της. Ούτε το παντελόνι τής έβγαλα, ούτε τίποτα» συνέχισε περιγράφοντας όσα συνέβησαν. Για τα χρήματα που έδινε στη 12χρονη είπε ότι επρόκειτο για χαρτζιλίκι: «Δεν είναι αληθές ότι τη δελέασα με χρήματα. Την κερνούσα για να πάρει χαρά, για... το χαμόγελο στα χείλη ενός παιδιού»!

Η έδρα ρώτησε τον κατηγορούμενο: «Για ποιο λόγο ένα παιδάκι 12 χρόνων να πάει βόλτα με έναν γέρο, αν δεν είχε ξεγελαστεί με την προσφορά των 5 ή των 10 ευρώ;». Δεν πήρε όμως απάντηση από τον κατηγορούμενο, που πάντως παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε στην ηλικία που είναι να μπλέξει με μια κοπέλα 12 χρόνων: «Μπορούν να γίνουν πολλές παρεξηγήσεις, όπως κι έγιναν! Ηθελα να κάνω φιγούρα, ότι αντέχω ακόμη, ότι μετράω»!

Στην απολογία του ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος (οι γονείς της μικρής είναι άνθρωποι του μεροκάματου) και από τη δική του, και παραδέχθηκε πως πρέπει να τιμωρηθεί. Ωστόσο στη συνέχεια ζήτησε από τους δικαστές να μην τον βάλουν στη φυλακή, διότι... υποφέρει: «Έχω περάσει τα πάνδεινα, δεν μπορώ στην ηλικία μου να περιμένω στην ουρά για το φαγητό ή τα φάρμακά μου, δεν μπορώ να στρώνω το κρεβάτι μου»!   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template