ΓΥΝΑΙΚΑ-ΜΟΔΑ-8 κανόνες της μόδας που πρέπει να σπάσετε τώρα -Είναι πασέ [εικόνες]

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η μόδα εξελίσσεται, αλλάζει, καθημερινά κανόνες, που κανείς δεν ξέρει ποιος και πότε τους εισήγαγε και γιατί, σπάνε. Σήμερα σας παρουσιάζουμε
τους 8 πιο κοινούς μύθους του στάιλινγκ που ήρθε η ώρα να καταρριφθούν.
Το λευκό δεν φοριέται το χειμώνα
Αλλο ένα fashion ταμπού που έχει ξεπεραστεί. Το λευκό δεν φοριέται μόνο το καλοκαίρι, φοριέται και το χειμώνα με την ίδια και μεγαλύτερη άνεση. Για να μην θυμίζει... καλοκαίρι, το μόνο που απαιτείται είναι το λευκό χειμωνιάτικο ρούχο να είναι άνετο αλλά και ζεστό. Από ύφασμα χοντρό, μάλλινο, πλεχτό. Δοκιμάζοντας να φορέσετε ένα λευκό τζιν με ένα ίδιας απόχρωσης λευκό άνετο πουλόβερ για μια πιο κάζουαλ εμφάνιση ή ένα λευκό ταγιέρ με χοντρό οπάκ καλσόν μπορείτε να κάνετε την αρχή για να αποτελέσει το λευκό βασικό χρώμα της χειμερινής σας γκαρνταρόμπας. Επίσης, ένα παλτό σε χρώμα ιβουάρ, λευκό του πάγου ή κρεμ, φοριέται εύκολα, από το πρωί μέχρι το βράδυ και αποτελεί την πιο safe επιλογή για να μην παραπέμπει η εμφάνιση σε summer look.


Η τσάντα πρέπει να συνδυάζεται με το παπούτσι

Μπορείς να φορέσεις μια κόκκινη γόβα και να κρατήσεις την ασορτί κόκκινη τσάντα σου για να βγεις το βράδυ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταπιέζεσαι από έναν... κανόνα που έχει πάψει να αποτελεί κανόνα από τότε που το mix and match μπήκε στη ζωή μας. Αλλωστε, όλες οι γυναίκες πλέον αντιλαμβάνονται ότι μια παιχνιδιάρικη μίξη αξεσουάρ προσθέτει πόντους και αναβαθμίζει το λουκ.


Τα prints δεν συνδυάζονται
Ριγέ, πουά, animal prints, όλα μαζί ή διαφορετικά τυπώματα καθενός από αυτά μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας λουκ πρωτότυπα, χαρούμενα και φρέσκα. Φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας, χαρίζοντας edgy look τα πρωινά στη δουλειά και δημιουργώντας ιδιαίτερες βραδινές εμφανίσεις. Οι ιέριες του street style τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, έχουν εισάγει τα λουκ αυτά στη ζωή μας. Υπάρχουν παντού, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και βάζουν χρώμα στη ζωή μας! Αντιγράψτε τις!


Μαύρο και μπλε δεν συνδυάζονται

Ενας κανόνας χωρίς... λόγο ύπαρξης. Το μπλε και το μαύρο μαζί δημιουργούν ένα εξαιρετικά σικ αποτέλεσμα το οποίο από μόνο του ακυρώνει έναν κανόνα που ακολουθήθηκε εμμονικά στο παρελθόν. Κυρίως γιατί τα ρούχα και οι αποχρώσεις δεν ήταν πολλές και εύκολα μπορούσαν να συνδυαστούν λάθος. Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.


Πούλιες και μεταλλικά στοιχεία φοριούνται μόνο βράδυ

Και όμως. Φοριούνται και ημέρα και μάλιστα ανεξάρτητα από το αν τα χρώματα των υφασμάτων είναι ανοιχτά ή πιο σκούρα. Χρειάζεται μόνο μέτρο στη δόση... πούλιας και υφάσματος με μεταλλικά στοιχεία κατά τη διάρκεια της ημέρας για να μην καταλήξει το αποτέλεσμα να είναι βαρύ. Περιοριστείτε στον κανόνα του ενός κομματιού. Φροντίστε δηλαδή ένα και μόνο κομμάτι του λουκ σας να έχει ή πούλιες ή μεταλλικά στοιχεία. Αποφύγετε τους συνδυασμούς, αφήστε τους καλύτερα για το βράδυ...


Πρέπει να έχεις το ύψος μοντέλου για να φορέσεις μακρύ φόρεμα ή φαρδύ παντελόνι

Με έναν καλό ράφτη κάθε πρόβλημα λύνεται. Ολα τα ρούχα μπορούν να προσαρμοστούν στον σωματότυπο κάθε γυναίκας, ανεξάρτητα του ύψους τους και να δείχνουν το ίδιο χαριτωμένα και σικ.


Απαγορεύονται καλσόν και κάλτσες με ανοιχτά παπούτσια

Το γυμνό πόδι σίγουρα προσδίδει στο λουκ. Το ίδιο, όμως, μπορεί να συμβεί και με ένα καλσόν ή μια κάλτσα. Ενα ανοιχτό μεταλλικό παπούτσι συνδυασμένο με ένα μαύρο οπάκ καλσόν σίγουρα δίνει πόντους. Οσο για τις ψηλές κάλτσες, δημιουργούν ένα λουκ πιο ιδιαίτερο, λίγο κοριτσίστικο αλλά και σοφιστικέ, όσες τολμηρές το υποστηρίξουν σίγουρα θα το αγαπήσουν. Και θα αγαπηθούν.


Δεν συνδυάζουμε χρυσά με ασημένια

Το ίδιο passe κανόνας όπως αυτός του «δεν συνδυάζουμε μπλε με μαύρο». Είτε αφορά κοσμήματα, είτε υφάσματα, το αποτέλεσμα της μίξης είναι εντυπωσιακό.    πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template