Ρεσιτάλ υποκρισίας του THE TOC και της Στάη στον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Δεν έχουμε στηρίξει η υποστηρίξει τον πρώην βουλευτή ΟΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ,αφού το μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ έχει καταντήσει ''νομάς'' της
πολιτικής αλλάζοντας τα κόμματα σαν τα πουκάμισα ,αλλά στην προκειμένη περίπτωση ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.στην περίπτωση του Μηνά Χατζησάββα που κατηγορεί κάποια ΜΜΕ εχουν βγεί στην φόρα και διαφημίζουντον πόνου του..συντρόφου του...Και βγαίνει το THE TOC  της κυρίας ''ωραία μάτια'' το σαιτ της Έλλης Στάη και μιλάει για ομοφοβίες και της  μ@λακίας το ανάγνωσμα.Προσωπικά ο Μηνάς Χατζησάββας ένας τιτάνας της υποκριτικής  τέχνης,ποτέ δεν έβγαλε την προσωπική του ζωή στην δημοσιότητα και αυτό τον ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. !!!!
Όπως και ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ.Είδε κανείς κάποια συνέντευξη να λέει μου αρέσουν οι άνδρες; Μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος αλλά τα.... εν οίκω μη εν δήμω.
Οι άνθρωποι αυτοί ήταν πραγματικοί ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ.Δεν προκαλούσαν και έλεγχαν την ζωή τους διότι ήξεραν οτι η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει ακόμα το... ''βάρος'' της απόλυτης ελευθερίας των ηθών.Και φέρθηκαν με σεβασμό στις ακόμα αξίες της ελληνικής κοινωνίας.
Αξίες που κάτι σάιτ ''δημοσιογραφικά'' όπως της κυρίας Σταη τις γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων του.

Πάμε στον Φαήλο..Τι κατηγορεί.; 

Όχι βεβαίως τον Μηνά Χαρζησάββα τον οποίο ''επαινεί'' σαν ηθοποιό αλλά τον ...σύντροφό του .Τον σύντροφό του που ολα τα πατσαβουρέ-ολε δημοσιογραφικά σάιτ της πλάκας έχουν βγάλει στην φόρα διαφημίζοντας τον πόνο του απο την απώλεια του συντρόφου του..
Αυτό δεν είναι ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;.Να γράφει κάποιος οτι ο φίλος του πονάει ,κάτι απόλυτα φυσιολογικό ,αλλά οχι ο...σύντροφός του.
Γιατί πρεπει με αυτόν τον τρόπο οτι ΚΟΙΤΑΞΕ ΦΙΛΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ....Αυτό λέγεται φασισμός της δημοσιογραφίας.Μου επιβάλεις κάτι που σαν κοινωνία (το μεγαλύτερο ποσοστό) δεν δέχομαι.!
Γιατί ο κόσμος πρέπει να μάθει οτι ο Μηνάς Χατζησσάβας είχε γκόμενα η γκόμενο;Γιατί όλος ο απλός κόσμος πρέπει να μάθει μετά θάνατον οτι ο Μηνάς Χατζησσάβας είναι ομοφυλόφιλος.
Αν ήθελε ο άνθρωπος θα το έλεγε εν ζωή..Γιατι  αμαυρώνεις την εικόνα του μέσα μου;...;Προσωπικά ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ δεν γνώριζε οτι ο εξαίρετος αυτός ηθοποιός είχε άνδρα εραστή. Γιατι έπρεπε να το μάθει; Γιατι πρέπει να βγάζουμε τα προσωπικά μας στην φόρα;.Το κουτσομπολιό εδώ περισσεύει ..Κυρία Στάη γράφετε για ομοφοβία αλλά ανάθεμα αν γνωρίζεται την σημασία της λέξης που την χρησιμοποιείται σαν ..καραμέλα..Κατά λάθος μπήκατε στην δημοσιογραφία.Και γλύψιμο και μέσον είχατε στην καριέρα σας.Δεν σας θυμόμαστε για τις εξαίρετες δημοσιογραφικές δουλειές σας(είχατε κάποια;) παρά μόνο πόσο ωραία γκόμενα είστε. Να επαινείτε λοιπόν κάποιους Αυγουστους Κοκτώ (αληθεια τι κάνει αυτός) που έγινε διάσημος οχι για το δημιουργικό του έργο,αυτό του συγγραφέως,αλλά για την περίφημη ατάκα του΄Δεν θέλω να σχοληθώ με την πολιτική..
Προτιμώ να ασχοληθώ με το σπίτι μου τα βιβλία μου και τον ..άνδρα μου.Προσωπικά κύριε Κοκτώ σας δίνω συγχαρητήρια γιατι έτσι ανεβήκατε στην εκτίμηση του ..κόσμου.!!Με νοιάζει ρε μαλάκα αν τον παιρνεις η τον δίνεις;Και πουλάτε και τα βιβλία σας.Και κάτι δημοσιογραφικά τα λεγόμενα ''μεγάλα σάιτ'' να του κάνουν χορηγίες ήθους....Κυρία Στάη ντροπή σας με τις χυδαιότητες σας...
Το γενικό λοιπόν συμπέρασμα είναι οτι τα εν οίκο μη εν δήμω αγαπητοί κυρίες και κύριοι. Και οι δημοσιογράφοι καλό είναι να σέβονται την μνήμη όλων αυτών των μεγάλων της τέχνης χωρίς να προχωρούν σε αποκαλύψεις που οι ίδιοι οι εκλιπόντες δεν ΗΘΕΛΑΝ..Αν το ήθελαν θα  το είχαν δημοσιοποιήσει επαναλαμβάνω εν ζωή...

Δείτε τι γραφει η δημοσιογραφαρα Έλλη Στάη...και το thetoc της

Σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ χυδαιότητας εις βάρους του συντρόφου του εκλιπόντος ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα προχώρησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αναβάζοντας μια σειρά άθλιων ομοφοβικών αναρτήσεων στο facebook. Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τον επί 25ετία σύντροφο του Μ. Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη ως "αξύριστη χήρα που πρέπει να τη φάμε στη μάπα", ενώ απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε μετά το σάλο που έχουν προκαλέσει στα social media οι δηλώσεις του, κάνει λόγο για"γλείφτες ντιντήδες που έμειναν με τη μπανάνα στο χέρι" και λέει πως γράφει τα όσα λένε "στα μέζεά" του.

Ο δικηγόρος από τον Κορυδαλλό που είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄Πειραιά και στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε τέτοιου είδους σχόλια, καθώς είχε αποκαλέσει "ντιντήδες" ακόμη και συναδέλφους του στη Νέα Δημοκρατία, ειδικά την περίοδο της εσωκομματικής αντιπαράθεσης του 2009.
Δείτε τις ομοφοβικές αναρτήσεις Κρανιδιώτη:



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template