Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ-Ο Γίγαντας των 2.10 και των130 κιλών που τσάκισε στο ξύλο του λαθρο-μεθυσμένους

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γίγαντας των 2.10 και των 130 κιλών που τσάκισε στο ξύλο του λαθρο-μεθυσμένους την πρωτοχρονιά.«Ήρωας της Κολωνίας» έχει ονομαστεί ο 44χρονος Ivan Jurcevic,
πρωταθλητής kickboxing και θυρωρός σε ξενοδοχείο της γερμανικής πόλης, ο οποίος απώθησε μια συμμορία «μεθυσμένων, ακόλαστων Αράβων» που προσπαθούσαν να αρπάξουν δύο τρομαγμένες νεαρές γυναίκες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Με ύψος 2,10 και βάρος 130 κιλά ο μυώδης Κροάτης Ivan Jurcevicπάλεψε με τέσσερις επιτιθέμενους που είχαν περικυκλώσει τα νεαρά θύματά τους.
Ο πανύψηλος θυρωρός δούλευε σε ένα ξενοδοχείο με θέα την πλατεία της Κολωνίας, όταν ο όχλος των 1.000 Αράβων και Βορειοαφρικανών ανδρών, άρχισε να επιτίθεται και να ληστεύει πάνω από 500 γυναίκες.
Ξαφνικά, δύο γυναίκες εμφανίστηκαν μπροστά του, παρακαλώντας τον να τις προστατεύσει από μια συμμορία ανδρών οι οποίοι τις παρενοχλούσαν.

Μιλώντας στην MailOnline, ο Jurčević είπε: «Υπήρχαν τέσσερις από αυτούς, νέοι άνδρες γύρω στα 20, που μιλούσαν αραβικά. Μου είπαν να μην ασχοληθώ και ότι τα κορίτσια ήταν “δικά τους”».
«Τα κορίτσια φαινόταν να εργάζονται σε κάποια τράπεζα, φορούσαν τζιν και παλτά, τίποτα προκλητικό, ήταν πραγματικά φοβισμένα. Τους είπα να σταθούν πίσω μου».
«Στη συνέχεια, το δυνατότερο μέλος της συμμορίας ήρθε κατά πάνω μου με ένα μπουκάλι γι’ αυτό τον κλώτσησα στο στήθος και τον πέταξα μακριά. Ένας άλλος ήρθε προς τα εμένα γι’ αυτό τον χαστούκισα και πήγε κι αυτός μακριά.

«Ο αρχηγός τους μου έκανε χειρονομία με το δάχτυλό στο λαιμό του και μου είπε ότι θα έρθει πίσω να με σκοτώσει. Δεν τοκ ούνησα και σηκώθηκαν κι έφυγαν».
Ο πρώην kick-boxer, ο οποίος έχει κερδίσει πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα, συνελήφθη από την αστυνομία, όταν προσχώρησε σε μια περίπολο περιφρούρησης πολιτών που κατέλαβε το κέντρο της πόλης την Κυριακή το βράδυ – και οι οποίοι επιτέθηκαν σε έξι μετανάστες.
Ο Jurčević, δούλευε θυρωρός στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Excelsior, κοντά στην πλατεία του καθεδρικού ναού, όπου έλαβαν χώρα οι περισσότερες επιθέσεις, όταν πρόσεξε να συγκεντρώνεται απ’ έξω ένας όλο και πιο θυμωμένος και μεθυσμένος όχλος νεαρών Αράβων.


Βίαιες συμπλοκές, συμπεριλαμβανομένου ενός μαχαιρώματος, ξέσπασαν ακριβώς έξω από τις πόρτες του ξενοδοχείου, με τις αστυνομικές δυνάμεις ανήμπορες να δράσουν, ισχυρίστηκε.

Τότε δύο νεαρές γυναίκες γύρω στα 20, εμφανίστηκαν μέσα από το χάος και τον παρακάλεσαν να τις προστατεύσει.

Όπως είπε στην MailOnline: «Μου είπαν ότι αυτοί οι Άραβες δεν θα τις αφήσουν ήσυχες. Τι άλλο μπορούσα να κάνω; Αργότερα τα κορίτσια πήγαν στο ξενοδοχείο για να κρυφτούν.

«Όλη τη νύχτα υπήρχαν άνδρες που έρχονταν καταπάνω στις γυναίκες έξω από το ξενοδοχείο και τις παρενοχλούσαν.

«Όταν γυναίκες που έμεναν στο ξενοδοχείο έβγαιναν έξω για να καπνίσουν αυτοί οι Άραβες άρχιζαν να τις αγγίζουν. Έπρεπε να τους πω να φύγουν.


«Μια γυναίκα με παρακάλεσε να την συνοδεύσω κατά μήκος της πλατείας όπου την περίμενε ο σύζυγός της στο αυτοκίνητο. Υπήρχαν πυροτεχνήματα που έσκαγαν παντού και μεθυσμένοι που γυρνούσαν γύρω - γύρω. Ήταν τρομοκρατημένη».

«Τέσσερις μήνες πριν τους καλωσορίσαμε τους ανθρώπους αυτούς εδώ στη Γερμανία με ανοιχτές αγκάλες και αρκουδάκια», προσθέτει ο Jurčević.
«Αλλά τώρα η φήμη τους έχει καταστραφεί από αυτόν τον ακόλαστο, μεθυσμένο όχλο που δεν έχει καμία σχέση με τη Γερμανία ή τις Γερμανίδες.
«Πετούσαν πυροτεχνήματα στον καθεδρικό ναό, γυρνούσαν μεθυσμένοι και επιτίθονταν στις γυναίκες. Ήταν αισχρό».


Ο Jurčević έχει εμφανιστεί και σε ταινίες

Όταν η είδηση της ενέργειας του Jurčević έγινε γνωστή μέσω τωνsocial media, την περασμένη εβδομάδα, χαιρετίστηκε ως «ο ήρωας της Κολωνίας».
Τα μέλη του νεοσύστατης ομάδας περιφρούρησης της πόλης τον παρακαλούσαν να τους συναντήσει.
Έτσι ο πρώην καταδρομέας του Κροατικού Στρατού βρέθηκε ανάμεσα σε δεκάδες εθελοντές που συνέλαβε η αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, καθώς συγκεντρώθηκαν για να κάνουν «περιπολία» στο κέντρο της Κολωνίας.
Έξι αλλοδαποί που χτυπήθηκαν άσχημα το ίδιο βράδυ. Δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής παραμένουν στο νοσοκομείο.   πηγή
Δείτε εδώ ένα βίντεο:

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template