ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ;-Απανθρακωμένοι οι σοροί των πιλότων, τι συνέβη στον αέρα;

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Πληροφορίες θέλουν να έχουν βρεθεί απανθρακωμένοι οι σωροί των πιλότων του ελικοπτέρου του Πολεμικού μας Ναυτικού. Το ελικόπτερο
χάθηκε στις 02:45 τα ξημερώματα. Tην ώρα που χάθηκε το στίγμα του ΠΝ-28 από τα ραντάρ οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές. Σημειώνουμε ότι το ελικόπετρο έπεσε σε περιοχή που αμφισβητούν οι Τούρκοι, με τους οποίους αναλαμβάνουμε από κοινού και υπό την σκέπη του ΝΑΤΟ την επιτήρηση του ελληνικού Αιγαίου.
Σημειώνουμε ότι μόλις μερικά 24ωρα πριν ο Αλέξης Τσίπρας από την Τεχεράνη σε τηλεφωνική συνομιλία με την Μέρκελ είχε απορρίψει αυτό το σενάριο.
Το κατάπιαμε λίγες ώρες αργότερα με άλλους 3 νεκρούς αξιωματικούς να ακολουθούν την μοίρα των ηρώων στα Ιμια. 20 χρόνια μετά ένα παρόμοιο γεγονός. Τι μπορεί να συνέβη και το ελικόπτερο συνετρίβη ουδείς μπορεί να γνωρίζει αυτή την ώρα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι Τούρκοι χτύπησαν το ρωσικό αεροπλάνο και στην συνέχεια πούλησαν τσαμπουκά στους Ρώσους.
Στην ενημέρωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ αντιπλοίαρχος Βασίλης Μπελετσιώτης ειπώθηκε ότι στα ελικόπτερα αυτά οι δυνατότητες πτήσεων είναι εξαιρετικές, είναι οι καλύτερες.
Στις 02:45 τα ξημερώματα, την ώρα που χάθηκε το στίγμα του ΠΝ-28 από τα ραντάρ οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές.

«Δεν ανακοινώθηκε τίποτα απ’ την πλευρά του ελικοπτέρου, δεν είχαμε κανένα σημάδι, καμία ένδειξη» είπε ο ναύαρχος Αποστολάκης.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε ερώτηση του protothema.gr εξήγησε ότι το ΑΒ-212 πετούσε σε ύψος 390 ποδών, περίπου 130 μέτρα δηλαδή. «Οι πιο πολλές ασκήσεις γίνονται νύχτα» είπε ο ναύαρχος Αποστολάκης.

Αυτή την ώρα στην θαλάσσια περιοχή δίπλα στο σημείο που βρέθηκε το ουραίο τμήμα του ΠΝ-28 γίνονται έρευνες από βατραχάνθρωπους των ΟΥΚ, κομάντος της ΕΜΑΚ, της 31ης Μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας και αλεξιπτωτιστές του στρατού. Σκοπός να βρεθούν το κόκπιτ του ελικοπτέρου και φυσικά οι τρεις αξιωματικοί που μέχρι αυτή την ώρα επισήμως θεωρούνται αγνοούμενοι αφού ακόμη δεν έχουν βρεθεί. πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template