Η μαρτυρία-σοκ για κλεφτρόνι στην κηδεία του τραγουδιστή

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Αδίστακτος κλέφτης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και βγήκε για «είσπραξη» στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη!
Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και σεβασμού σε μία τόσο δύσκολη για την οικογένεια του καλλιτέχνη στιγμή, ένα θρασύτατο κλεφτρόνι εμφανίστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία και, λίγο προτού ολοκληρωθεί η νεκρώσιμη ακολουθία, προσπάθησε να βουτήξει ένα κινητό από την τσέπη νεαρού άνδρα. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα ο κόσμος να τον... λιντσάρει και να εκτυλιχτούν σκηνές αλλοφροσύνης.

Ο Σπύρος Ζωίτσας, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και από τους πρώτους που βούτηξαν τον κλέφτη και τον οδήγησαν εκτός του ιερού ναού, περιγράφει στην «Espresso» καρέ καρέ το σκηνικό, αλλά και όσα ακολούθησαν.

«Είδαμε έναν άντρα περίπου 35 χρονών, ψηλό, καστανόξανθο, να μπαίνει από την πλαϊνή πόρτα της εκκλησίας, στο σημείο όπου καθόμασταν αρκετοί φίλοι του Παντελή Παντελίδη, συνεργάτες και οι τραγουδιστές που έδωσαν το “παρών” για το τελευταίο αντίο. Ρώτησα τους διπλανούς μου αν τον γνώριζαν, γιατί γρήγορα τρύπωσε στην παρέα μας. Δεν τον ήξερε κανείς. Στάθηκε λοιπόν πίσω από έναν φίλο μας και, χωρίς να χάσει χρόνο, έβαλε το χέρι στην τσέπη του με σκοπό να κλέψει το κινητό του» περιγράφει ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Μινόρε Fm, που κάνει λόγο για αλλοδαπό από χώρα των Βαλκανίων.

Ο κακοποιός νόμιζε ότι με τόσο στριμωξίδι δεν θα γινόταν αντιληπτός, ωστόσο «ο πέλεκυς» έπεσε βαρύς πάνω του... λόγω αδεξιότητας, γιατί το «θύμα» γρήγορα κατάλαβε ότι κάποιος τον ψαχούλευε, γύρισε και τον έπιασε στα πράσα.

«Είχαμε τη λύπη, τον πόνο μας, είχαμε χάσει τον αδελφό μας και θρηνούσαμε για την απώλειά του και ο άλλος μπήκε στην εκκλησία να κλέψει. Η αντίδρασή μου ήταν άμεση, όταν το πλήθος έπεσε πάνω του για να τον λιντσάρει. Τον έπιασα από τα ρούχα μαζί με ακόμα δύο άτομα για να μη συνεχιστεί η φασαρία μέσα στην εκκλησία και τον βγάλαμε έξω. Τώρα αν έφαγε και καμιά κλοτσιά, δεν το θυμάμαι. Γινόταν πανζουρλισμός» λέει ο παραγωγός. Και συνεχίζει: «Είπαν κάποιοι στα social media ότι ήμασταν μπράβοι! Οι φίλοι του Παντελίδη τον βγάλαμε έξω και όλοι έχουμε άμεση σχέση με τη μουσική. Ντροπή όσα ακούστηκαν για το περιστατικό. Λυπάμαι που κάποιοι δεν σεβάστηκαν τη στιγμή και έψαχναν για σκάνδαλα».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template