ΑΝΤΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ-Δεν χωνεύεται που με πρόδωσε.Πίστευα θα γερνούσαμε μαζί..!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Περίμενα να γεράσουμε μαζί». Αυτήν τη φράση επαναλαμβάνει η Αντα Παπανδρέου στους στενούς φίλους της που τη βλέπουν
στενοχωρημένη, μήνες μετά την απόσταση που έχει πάρει η ζωή της από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Δεν είναι εύκολο να χωνέψει τον χωρισμό τους και δικαίως, αφού έχουν ζήσει μαζί τα πάντα σε έναν κοινό βίο 26 χρόνων.

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Υπερισχύει η απογοήτευση για τη συμπεριφορά του Γιώργου, τόσα χρόνια μετά.

Αν και ζουν χωριστά τους τελευταίους έντεκα μήνες, αν και η Αντα εθεάθη στο Υποθηκοφυλακείο της Νέας Ερυθραίας για την πώληση του κοινού σπιτιού τους στο Καστρί, αν και δεν μιλάνε πια, εντούτοις (μέχρι στιγμής) δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία διαζυγίου. Βρίσκονται μόνο σε διάσταση και ο Γιώργος επέλεξε να ζήσει μόνος του, χωρίς όμως αυτό να μπορεί να το αποδεχθεί ακόμη η σύζυγός του.

Και δεν έχει άδικο, μιας και ο Γιώργος Παπανδρέου την πρώτη φορά που έκλεισε την πόρτα πίσω του για να πάει στο σπίτι του Μαραθώνα δεν ήταν ξεκάθαρος.

Πληροφορίες λένε ότι της ζήτησε απλά να μείνει λίγο μόνος για να «σκεφτεί και να αναθεωρήσει». Ομως δεν γύρισε πίσω... Λέγεται ότι πλέον στη ζωή του έχει μπει μια άλλη γυναίκα. Την ίδια στιγμή, όσο δεν προχωρούν οι διαδικασίες διαζυγίου τόσο, ενδεχομένως, ανθεί η ελπίδα για την Αντα Παπανδρέου. Αυτός ίσως είναι και ο βασικός λόγος που εκείνη δεν θέλει να συζητήσει μαζί του το επόμενο βήμα του επίσημου χωρισμού.

Παρ' όλα αυτά, μάλλον επιθυμεί να πουληθεί το κοινό σπίτι τους που, ό,τι και να γίνει στο μέλλον, έχει συνδεθεί με αυτή την ανάμνηση του χωρισμού. Φαίνεται να συμφωνεί σε αυτό και ο Γιώργος.Η ίδια είναι συνιδιοκτήτρια με ποσοστό 50% σε ένα ακίνητο 365 τ.μ. που ανεγέρθηκε σε οικόπεδο 640 τ.μ. πριν από 25 χρόνια, και στο οποίο διέμενε το ζεύγος όσα χρόνια ήταν μαζί. Η Αντα, πάντοτε προβληματισμένη για τις εξελίξεις, βγαίνει με φίλες της ή μόνη στα αγαπημένα στέκια της σε Ερυθραία και Κηφισιά, στο Zillion's και στο Salumaio, αντιστοίχως. Πιστή συμπαραστάτρια, αλλά συγχρόνως και γέφυρα μεταξύ του ζευγαριού, είναι η κόρη τους Μαργαρίτα Παπανδρέου.


Δείπνα

Ο Γιώργος Παπανδρέου, έχοντας ακόμη θολό το τοπίο στην προσωπική του ζωή, ζει ήσυχα, εμπιστευόμενος μόνο τους φίλους του. Αποδέχεται προσκλήσεις τους για δείπνα ή γεύματα στα σπίτια τους και σπάνια εμφανίζεται δημοσίως.
Τις γιορτές που πέρασαν βρέθηκε να τρώει ψαράκι στην ψαροταβέρνα Κουρσάρος στη Δροσιά, παρέα με τα αδέλφια του.


Η εικόνα του ήταν εντελώς αλλαγμένη από αυτήν ως πρωθυπουργού, καθώς έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του, και όσοι τον είδαν σχολίασαν ότι ο Γιώργος γέρασε. Ταξιδεύει πολύ στο εξωτερικό και ευελπιστεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Από τη γνωριμία στο Ρίο ως τη διάσταση και την άλλη γυναίκα

Ηταν Απρίλιος του 2015, όταν το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος Γιώργου και Αντας Παπανδρέου βίωνε τη μεγαλύτερη ρήξη στον πολυετή (και άλλοτε ευτυχισμένο) γάμο του. Οσο κι αν εκείνη την περίοδο προσπάθησαν και οι δύο να... κουκουλώσουν το γεγονός με δηλώσεις τους και διαψεύσεις δημοσιευμάτων που τους ήθελαν να ζουν χωριστά, δεν τα κατάφεραν...


Πληροφορίες που έφταναν στην «Espresso» την εποχή εκείνη ανέφεραν ότι η προσπάθεια της Αντας να δώσει χρόνο (και χώρο) στους δυο τους ώστε με καθαρό μυαλό να αποφασίσουν για τον γάμο τους έπεσε στο κενό. Μάλιστα, τότε η ίδια είχε φύγει από το σπίτι τους στο Καστρί και φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα φίλων στο Κολωνάκι, αδιαφορώντας για τα κουτσομπολιά. Δεν ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά που πύκνωναν τα σύννεφα στη σχέση τους, καθώς και στο παρελθόν (λίγο πριν από την ανάληψη των πρωθυπουργικών καθηκόντων από τον Γιώργο Παπανδρέου) λέγονταν και γράφονταν πολλά, όχι μόνο για τη δική τους σχέση, αλλά και για εκείνη της Αντας με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο Γιώργος και Αντα αποφάσισαν να μη ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη έπειτα από 26 χρόνια εγγάμου βίου και μια ιστορία αγάπης που χρονολογείται από τα μέσα της δεκαετίας του '80

. Από τότε που γνωρίστηκαν στο κέντρο Μαραλέτο στο Ρίο, στο περιθώριο εκδήλωσης στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Ο έρωτάς τους λέγεται ότι ήταν κεραυνοβόλος!

Παντρεύτηκαν το 1989 στο Καλέντζι και απέκτησαν μια κόρη, τη Μαργαρίτα. Για τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν ο δεύτερος γάμος, καθώς είχε προηγηθεί εκείνος με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου, με την οποία απέκτησε τον γιο του, Ανδρέα.
Νέος έρωτας

Από την άνοιξη του 2015, οπότε το ζευγάρι αποφάσισε να ζει χωριστά, δεν πέρασε μεγάλο διάστημα και άρχισαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό όχι μόνο να προχωρά στη ζωή του, αλλά και να αλλάζει εντελώς σελίδα. Κάποιοι υποστήριζαν ότι βιώνει έναν ολόφρεσκο έρωτα. Αρχικά λεγόταν ότι τον είχε ενθουσιάσει η νέα γυμνάστριά του, η οποία ευθυνόταν για το ανανεωμένο look του.

Ωστόσο, η δήθεν «σίγουρη» πληροφορία καταρρίφθηκε πολύ γρήγορα, αφού αποδείχθηκε ότι η ελκυστική γυμνάστρια είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη δίπλα στον σύζυγό της και ότι η σχέση της με τον Γιώργο Παπανδρέου περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αίθουσα του pilates στο γυμναστήριο που διατηρεί στα βόρεια προάστια!
Οπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβριο η «Espresso», την ημέρα των εκλογών, αφού πρώτα άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του, ο πρώην πρωθυπουργός εθεάθη να απολαμβάνει μια βόλτα με το αγαπημένο του κανό σε παραλία του Μαραθώνα, έχοντας στο πλευρό του μια γοητευτική γυναίκα. Στην ίδια περιοχή, άλλωστε, και για την ακρίβεια στη θέση Δικαστικά, βρίσκεται και το νέο σπίτι που νοικιάζει (αντί μόλις 83 ευρώ τον μήνα (!), κατά πληροφορίες) με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μια μεζονέτα 120 τ.μ., στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου απολαμβάνει την ηρεμία του και τη θαλπωρή.

Οπως λέγεται (και γράφεται κατά καιρούς), η γυναίκα για την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει προσπάθειες να ριζώσει στην καρδιά της είναι μια ώριμη Ολλανδέζα, με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στη Σκιάθο. Η αλλοδαπή γυναίκα γοήτευσε τόσο πολύ τον Γιώργο με το ταμπεραμέντο της, που εκείνος αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό του, για να την κατακτήσει και να βιώσει τον απόλυτο έρωτα!  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template