Ο Μητσοτάκης διαλύει την ΟΝΝΕΔ, την αντικαθιστά με τα μπαλέτα του Μεταξόπουλου!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Μετά το φιάσκο του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπίστωσε αυτό που γνωρίζουν οι διαθέτοντες κοινή λογική στη χώρα:
Oτι δηλαδή οι νεολαίες όλων των κομμάτων δεν είναι παρά εκτροφεία κηφήνων οι οποίοι όταν μεγαλώσουν θέλουν να διοριστούν στο Δημόσιο. Κάποια κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούν τους νεολαίους ως Τάγματα Εφόδου.
Γενικότερα οι πλέον άχρηστοι από τους Ελληνες εφήβους και νέους βρίσκουν καταφύγιο στα κόμματα και τρουπώνουν με την ελπίδα πως όταν μεγαλώσουν θα βολευτούν με κάποιο τρόπο. 

Ο Μητσοτάκης λοιπόν μετά το  φιάσκο αποφάσισε να διαλύσει την ΟΝΝΕΔ και να νοικιάσει τα μπαλέτα της Σχολής Μεταξόπουλου. Από εδώ και στο εξής αντί για τα Συνέδρια των αχρήστων ΟΝΝΕΔιτών θα παρακολουθούμε Διαγωνισμούς Χορού. Ολοι γνωρίζουμε τα οφέλη του Χορού στο Σώμα και το Πνεύμα. Τώρα όσο αφορά το 10ο Συνέδριο της χαζοΟΝΝΕΔ συνέβησαν τα εξής σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Γκάτσιου στο Capital.gr>

Η εικόνα της διάλυσης, που επικρατούσε στο χώρο του Συνεδρίου από το πρωί του Σαββάτου, με ελάχιστα μέλη της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνουν το “παρών” αποτέλεσαν το πρώτο… χτύπημα, με τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το περιβάλλον του προέδρου της γαλάζιας παράταξης να έρχεται, όταν οι εργασίες πέρασαν στο δια ταύτα. Στην ανάδειξη, δηλαδή, των μελών της νέας κεντρικής επιτροπής, αλλά και των προσώπων που θα εκπροσωπήσουν τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας στο τακτικό συνέδριο του κόμματος, που σηκώνει αυλαία την προσεχή Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι οι σχετικές ψηφοφορίες έπρεπε να είχαν ξεκινήσει από το μεσημέρι του Σαββάτου, μέχρι τις οκτώ το βράδυ καμία κάλπη δεν είχε στηθεί, με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων τηςΟΝΝΕΔ να έχει αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη και στο κλειστό γυμναστήριο του Ευόσμου να έχουν απομείνει ελάχιστα άτομα. Πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνουν προς την κατεύθυνση του γραμματέα της παράταξης, Ανδρέα Παπαμιμίκου, όσον αφορά στο μπάχαλο που επικράτησε, καταλογίζοντας του ευθύνες και προσπάθεια τορπιλισμού της διαδικασίας, προκειμένου να ελέγξει συνέδρους.

Το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά στους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στο 10 Τακτικό Συνέδριο θα αποφασιστεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Μέσα σε αυτό το σκηνικό, μάλιστα, της διάλυσης, αργά χθες το βράδυ η ΟΝΝΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία “ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής στο 10ο Τακτικό Συνέδριο” και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σήμερα.

Πριν λίγα λεπτά, θέση για όλα όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Ευόσμου πήρε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης. “Από μικρό παιδί έχω υπηρετήσει την ΟΝΝΕΔ, σχεδόν από όλες τις θέσεις. Έχω ζήσει χαρές και λύπες. Έχω κερδίσει και έχω χάσει πολιτικές διαδικασίες. Σε κάθε συνέδριο ψηφιζόταν αλλαγές στον κανονισμό, λαμβάνονταν πολιτικές αποφάσεις, εκλέγονταν τα νέα όργανα από τους συνέδρους και αυτό αποτελούσε γιορτή για την οργάνωση. Δυστυχώς αυτά τελείωσαν με το φιάσκο του 10ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ. Δεν στήθηκαν κάλπες για καμία διαδικασία , οι σύνεδροι αποχώρησαν χωρίς συμμετοχή σε πολιτικές αποφάσεις και ψηφοφορίες ενώ δεν αποφασίστηκε καμία τροποποίηση του κανονισμού. Πλήρης διάλυση. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις, οδηγούν την οργάνωση στον γκρεμό και στην πλήρη απαξίωση χωρίς να αντιλαμβάνονται το μεγαλείο της. Θα μας βρουν απέναντι. Όχι μόνο εμένα , αλλά όλους όσους αισθάνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΟΝΝΕΔ”, ανέφερε, στην προσωπική του σελίδα, σε χώρο κοινωνικής δικτύωση.

Με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ ανέφερε τελικά το μεσημέρι πως τα αποτελέσματα υπάρχουν:

“Μέσα από έναν γόνιμο διάλογο με πολυφωνία απόψεων, όπως ταιριάζει σε μια ζωντανή και υγιή νεολαία, σαν την ΟΝΝΕΔ, καταλήξαμε σε συμπεράσματα, τα οποία εντός των επόμενων ημερών θα αναρτηθούν στο σύνολο τους στην επίσημη ιστοσελίδα www.onned.gr. Η μεγαλύτερη τομή για την αλλαγή σελίδας στην ΟΝΝΕΔ ήταν η καταστατική αλλαγή με τη μείωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής από 180 σε 120. Συνεπώς, στα πρότυπα της λογικής και του προέδρου μας και αυριανού πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιουργούμε ένα μικρό, ευέλικτο και αποτελεσματικό όργανο, το οποίο θα συνεδριάζει τακτικά και θα παίρνει αποφάσεις για τη στρατηγική, αλλά και την παραγωγή πολιτικής της οργάνωσης μας”, ανέφερε, σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα, η ΟΝΝΕΔ. 
Παράλληλα, ο πρόεδρός της, Βασίλης Γεωργιάδης, άφησε αιχμές για “όλους αυτούς που από χθες προσπαθούν να παρουσιάσουν μια “πλασματική” εικόνα για το Συνέδριο της οργάνωσής μας”, δείχνοντας σαφώς πως το κλίμα εντός της νεολαίας παραμένει ιονισμένο.

“Με την ολοκλήρωση του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την αμέριστη στήριξή του, αλλά και τους χιλιάδες ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισες που συμμετείχαν τόσο στις προσυνεδριακές διαδικασίες, όσο βέβαια και στο Συνέδριο.
 Ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω για όλους τους εθελοντές που σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την παράταξή μας, έκαναν τα πάντα με ανιδιοτέλεια και με ελάχιστα μέσα, για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 10ο Συνέδριο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου έγιναν συζητήσεις, τοποθετήσεις, αντιπαραθέσεις, όπως “αρμόζει” στην πλέον ζωντανή και ζωηρή πολιτική νεολαία της χώρας και θεωρώ πραγματικά μεγάλη τομή ότι το σώμα συμφώνησε στην τολμηρή απόφαση να μειώσει τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από 180 σε 120.
Στόχος μου είναι το όργανο αυτό να μην είναι ένα όργανο βολεμένων, αλλά να συνεδριάζει τακτικά και να παίρνει αποφάσεις για το μέλλον της οργάνωσής μας. Όσον αφορά όλους αυτούς που από χθες προσπαθούν να παρουσιάσουν μια “πλασματική” εικόνα για το Συνέδριο της οργάνωσής μας, τους απαντάμε πως όλοι μαζί, μια γροθιά, όχι μόνο δεν πτοούμαστε από τέτοιου είδους επιθέσεις, αλλά μας δυναμώνουν για να δώσουμε τη μάχη στο πλευρό του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για να τον κάνουμε σύντομα πρωθυπουργό της χώρας”, επεσήμανε και σημείωσε πως τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας θα αναρτηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο επίσημο site της ΟΝΝΕΔ,www.onned.gr.     πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template