ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOOR ONE;Κάνε την διαθήκη σου!! Και 9ος νεκρός τώρα..!!!!

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOOR ONE;Κάνε την διαθήκη σου!! Και 9ος νεκρός τώρα.Δεν έχει τέλος το απίστευτο μακελειό μεταξύ των εμπλεκομένων.
Όποιος έχει σχέση με το'' καταραμένο πλοίο'' της ηρωίνης ας κάνει την διαθήκη του.Δεν έχει τέλος το «θανατικό» που... θερίζει εμπλεκομένους στην υπόθεση του δεξαμενόπλοιου «Noor One» με τους δύο τόνους ηρωίνης, καθώς ελληνικές και ξένες Αρχές ερευνούν πλέον την υπόθεση του ένατου (!) νεκρού. Αυτήν τη φορά το αιματηρό σκηνικό μεταφέρθηκε στο Ντουμπάι, όπου ένας Ιρανός μεσίτης βρέθηκε «γαζωμένος» με επτά σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του στη μαρίνα.
ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Για τη μαφιόζικη δολοφονία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αμερικανική υπηρεσία DEA, της οποίας τα στελέχη είχαν υψηλού επιπέδου πληροφόρηση για τη μεταφορά των ναρκωτικών με το «Noor One».

Ο 58χρονος Ιρανός με τουρκικό διαβατήριο, ο οποίος ασχολούνταν με αγοραπωλησίες ακινήτων, βρέθηκε νεκρός στις 4 Μαΐου στο υπαίθριο πάρκινγκ κεντρικού κτιρίου. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε τραύματα στο κεφάλι, στη θωρακική και την κοιλιακή χώρα από διαφορετικά όπλα, ένα πιστόλι και ένα περίστροφο.

Οι Αρχές του Ντουμπάι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το θύμα να είχε ραντεβού με τους δολοφόνους του, χωρίς να υποπτεύεται την κατάληξή του. Ως υπόπτους θεωρούν δυο Ασιάτες με διαβατήρια Καναδά, οι οποίοι φέρεται ότι έφθασαν στο Ντουμπάι την 1η Μαΐου, δολοφόνησαν δύο ημέρες μετά τον Ιρανό και το πρωί της 4ης Μαΐου πέταξαν για Οτάβα, προτού ακόμη βρεθεί το πτώμα.

Στο παρελθόν ο 58χρονος μεσίτης είχε εμπλακεί με καρτέλ Αφγανών και Πακιστανών εμπόρων ηρωίνης (πιθανώς τους ίδιους που πούλησαν μισοτιμής τους δύο τόνους στους εμπλεκομένους στην υπόθεση του «Noor One»)! Οι πληροφορίες θέλουν να είχε στενές σχέσεις με Αμερικανούς πράκτορες της DEA, στους οποίους ενδεχομένως αποκάλυψε τη φόρτωση των δύο τόνων στο δεξαμενόπλοιο στα ανοιχτά του Ομάν!

Ο 58χρονος Ιρανός φέρεται ότι είχε επαφές με το «δεξί χέρι» του Τούρκου παραπληγικού Σερχάν Μπασκάλε, ο οποίος είχε συλληφθεί στο Λαγονήσι ως «εγκέφαλος» της μεταφοράς των ναρκωτικών και πέθανε τον Ιούλιο του 2015, μετά τη μεταφορά του στον Ερυθρό Σταυρό από τις Φυλακές Κορυδαλλού, με συμπτώματα δύσπνοιας. Επιπλέον, πληροφορίες από ξένες υπηρεσίες θέλουν το «δεξί χέρι» του Τούρκου Αχμέντ Σαχίντ αλλά και τον 58χρονο να είναι οι δύο άνθρωποι που «ψιθύρισαν» σε συγκεκριμένα «αυτιά» την υπόθεση του ναρκόπλοιου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έτσι η αρχική έρευνα από την DEA.

Ο Σαχίντ είχε διαφύγει μυστηριωδώς τη νύχτα της εφόδου στην αποθήκη του Κορωπίου, όπου εντοπίστηκε ένας τόνος ηρωίνης, και λίγους μήνες αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης.

Το γαϊτανάκι του θανάτου είχε αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2014, όταν δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ η 19χρονη κόρη ενός Τούρκου εμπόρου ναρκωτικών και ο 23χρονος οδηγός του. Ο πατέρας της κοπέλας συσχέτισε τη δολοφονία με σημαντική υπόθεση ναρκωτικών, περιγράφοντας αυτή του δεξαμενόπλοιου. Τρεις μήνες αργότερα δύο νεαροί Τούρκοι, που φέρονται ως δράστες της διπλής δολοφονίας, βρέθηκαν νεκροί στην Κωνσταντινούπολη! Η εντολή για τις δολοφονίες φέρεται ότι δόθηκε από την Ολλανδία, με βασικό ύποπτο τον τουρκικής καταγωγής Βέλγο Ορχάν Ουρμ, που έχει συλληφθεί για το ναρκόπλοιο. Στις 27 Δεκεμβρίου του 2014 είχε δολοφονηθεί στο Αμστερνταμ και ένας 50χρονος Ολλανδός, που φέρεται ότι σχετίζεται με το πλοίο της ηρωίνης.

Μόλις πριν από έναν μήνα «έσβησε» στα κρατητήρια του Α.Τ. Δραπετσώνας ο 32χρονος Ινδός, α' μηχανικός του «Noor» Shirastava Deubrat Kumat.

Συνεχίζεται (τη Δευτέρα) η δίκη

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για τη μεταφορά του φορτίου-μαμούθ των δύο τόνων ηρωίνης με το «Noor One».

Οι δικαστές ανέβηκαν πάλι στην έδρα έπειτα από δεκαήμερη διακοπή, η οποία οφειλόταν στον ελαφρύ τραυματισμό της εισαγγελέως Μαρίας Τρουπή, που έσπασε το πόδι της (και όχι το χέρι, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες) και εμφανίστηκε με νάρθηκα την Πέμπτη.

Πρώτος αγόρευσε ο συνήγορος του πληρώματος Γιάννης Γλύκας, ο οποίος σημείωσε πως οι ναυτικοί που επέβαιναν στο πλοίο (ξεκίνησε κάνοντας τοπικούς πλους στα Εμιράτα) δεν είχαν δόλο και δεν γνώριζαν τι μετέφεραν. Παράλληλα, τόνισε πως η παράτυπη φόρτωση του «Noor One» από πλοιάριο μεσοπέλαγα (εν κινήσει και χωρίς να ανάψουν τα φώτα ναυσιπλοΐας) έγινε κατόπιν εντολής του φερόμενου ως «Κάπτεν Τζωρτζ» Γιώργου Μπουρδούβαλη. Η αγόρευση του κ. Γλύκα θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα και, μόλις ολοκληρώσουν τις αγορεύσεις τους όλοι οι δικηγόροι, το δικαστήριο θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template