3ΜΕΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ Beach party στην Πάρο δίνουν Τσίπρας-Καμμένος με 54 άτομα συνοδεία

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Beach party στην Πάρο, το νησί-σφηκοφωλιά πασόκων και νεοδημοκρατών μιζαδόρων διοργανώνει το Μέγαρο Μαξίμου αυτό το τριήμερο.
Στο μεταξύ χιλιάδες εκατοντάδες χιλιάδες φρικιά ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν μία για να πάνε διακοπές. Προσεύχονται όμως-ψεκασμένα καθώς είναι-για την μακροημέρευση των ηγετών μας.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος με 54 άτομα συνοδεία θα εγκανιάσουν την Παρασκευή έναν διάδρομο που κόστισε 45.000.000 ευρώ για ένα αεροδρόμιο για το οποίο ακόμη δεν έχει διευκρινισθεί εάν θα φιλοξενεί πτήσεις τσάρτερ.

Η αλανιάρα κυβέρνηση πέρασε τροπολογία με την οποία καταργείται το όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και τους Υπουργούς Οικονομικών, Εξωτερικών και Αμύνης.

Σύμφωνα μάλιστα με τη σχετική τροπολογία, οι συνοδοί των παραπάνω αξιωματούχων θα δικαιούνται να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, ίδιας κατηγορίας με το πρόσωπο που συνοδεύουν.

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέδεσαν το κατεπείγον της διαδικασίας με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στην Πάρο την προσεχή Παρασκευή, σημειώνοντας ότι στην κυβερνητική αποστολή θα συμμετάσχουν 54 άτομα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η κυβερνητική αποστολή της Παρασκευής για τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου, θα γίνει αυθημερόν.

Απεριόριστες κρατικές δαπάνες για συνοδούς Πρωθυπουργού, Προέδρου της Δημοκρατίας και υπουργών



Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι και οι 54 κυβερνητικοί κηφήνες θα επιστρέψουν από την Πάρο το βράδι της Παρασκευής ενώ θα μπορούσαν να απολαύσουν ένα ολοκληρωμένο τριήμερο; Παπαράτσηδες και ρεπόρτερς από όλα τα ΜΜΕ θα βρίσκονται στο νησί για να καταγράψουν τις κινήσεις του κυβερνητικού κλιμακίου που έρχεται να ξεφαντώσει στο νησί.

Βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι έχουν ακροβολισθεί στις παραλίες της Μυκόνο καταγγέλουν το πολυέξοδο πρωθυπουργικό ταξίδι στην Πάρο!

Στο μεταξύ πάνω από 5.000 ελεύθεροι επαγγαλματίες εγκαταλείπουν καθημερινά την χώρα. Ακόμη και υπερήλικες φεύγουν μακριά από την κόλαση του Κατρούγκαλου…  πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template