ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Χρήμα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....
ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, έτσι λοιπόν το επίκεντρο της προσοχής σου βρίσκεται εκεί. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς με βοηθό τη διαίσθησή σου να βρεις λύσεις σε καταστάσεις ή υποθέσεις που σε προβληματίζουν, ενώ προτιμάς να μείνεις σε περιβάλλοντα που σου εμπνέουν σταθερότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια σήμερα, οπότε είναι προτιμότερο να βαδίσεις σε γνώριμα μονοπάτια, αντί να προβείς σε ρίσκα με αμφίβολα αποτελέσματα. Αντίθετα, αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Απριλίου, έχεις πολλές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά το όποιο τοπίο επικρατεί στα οικονομικά σου, η σημερινή ημέρα σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για το εργασιακό σου περιβάλλον και τα επαγγελματικά σου γενικότερα, ενώ και τα οικονομικά σου έχουν σημαντική βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ


Η σημερινή ημέρα μοιάζει περισσότερο βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, βεβαιώσου όμως πρωτίστως για το αν η στιγμή είναι η σωστή.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι πιθανό να λες στον περίγυρό σου περισσότερα από όσα πρέπει, εκθέτοντας έτσι κάποια αδύναμα σημεία σου «σε κοινή θέα», γενικότερα όμως πρόκειται για μια θετική ημέρα για τα προσωπικά σου, αρκεί να δείξεις αντικειμενικότητα με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις επιλογές σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι βιαστικές αποφάσεις ενδεχομένως να μην φέρνουν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα, έτσι λοιπόν θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ανάπτυξης που σου παρουσιάζονται το προσεχές διάστημα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εστιάζεις την προσοχή σου σήμερα στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και επιδιώκεις την ξεκούραση μετά τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα όμως στηρίζεσαι και στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος για βοήθεια στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ωστόσο, η δυσκολία να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας συνεχίζεται αμείωτη, μην ξεχνάς λοιπόν να έχεις σύμμαχο τη λογική!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα δείχνει ότι υπάρχει έντονη κτητικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ενδεχομένως δεν αφήνεις αρκετό χώρο έκφρασης στην άλλη πλευρά, ενώ παράλληλα δείχνεις έντονη παρορμητικότητα τον τελευταίο καιρό σε κάποια πράγματα, πετώντας το μπαλάκι της ευθύνης στους άλλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές σου υποθέσεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σήμερα και εσύ επιδιώκεις να ρυθμίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα του πορτοφολιού σου, ωστόσο οι στόχοι που έχεις θέσει μοιάζουν υπερβολικοί και σε παρασύρουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Σελήνη σήμερα περνάει στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο όλα όσα είχες προετοιμάσει το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα εστιάζει την προσοχή σου στα δικά σου προσωπικά θέματα. Άλλωστε, η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και σε οδηγεί σε λύσεις, παρότι η ανάγκη σου για επίτευξη των φιλοδοξιών σου, σε οδηγεί σε απερισκεψίες που σε εκθέτουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, σήμερα μπορείς να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, ενώ του Ιουλίου αντιμετωπίζεις πιο ώριμα κάποιες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις όμως τις βεβιασμένες κινήσεις, αν δεν έχεις μελετήσει σε βάθος τα πιθανά αποτελέσματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις κάποιες υπερβολές στον τρόπο που προσεγγίζεις πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή γενικότερα θέματα καριέρας και αυτό βγάζει προς τα έξω μια εικόνα που δεν σε κολακεύει. Επιπλέον, είναι σημαντικό σήμερα να μετριάσεις τα έξοδα που κάνεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είσαι περισσότερο εσωστρεφής σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και σου δίνονται οι ευκαιρίες να προετοιμάσεις σημαντικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα την ερχόμενη περίοδο, είναι προτιμότερο όμως για σήμερα να μην κοινολογήσεις στο ευρύ κοινό αυτά που σχεδιάζεις. Μείνε επίσης μακριά από απερισκεψίες που μπορεί τελικά να σε εμπλέξουν σε μπελάδες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εισπράττεις κάποιου είδους υποστήριξη από τους οικείους σου, ενώ οι τάσεις απομόνωσης από την κουραστική πολυκοσμία είναι και σήμερα έντονες. Γενικότερα όμως, τα προσωπικά είναι ο τομέας που οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο, ανάλογα πάντα και με το δικό σου ωροσκόπιο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια βοηθητική περίοδος για τα ζητήματα καριέρας, με την προϋπόθεση ότι βλέπεις με ρεαλιστική ματιά τα δεδομένα, ενώ μέσα από την καριέρα σου ενισχύεται και η τσέπη. Θα πρέπει όμως κι εσύ να συγκρατηθείς με τα έξοδα τα οποία κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια πιο φιλική θέση, στοιχείο που μαρτυρά πως σου δίνεται πρόσφορο έδαφος να δραστηριοποιηθείς, ώστε να προωθήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα επενδύεις σε συλλογικές προσπάθειες για να βρεις τις λύσεις μπροστά στα αδιέξοδα. Επιπλέον, είσαι σε μια περίοδο όπου η τύχη μοιάζει να ευνοεί εύκολα τα σχέδιά σου, κι εσύ τακτοποιείς με άνεση τις διαδικαστικές σου υποθέσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δοθέντος ότι επικοινωνείς τις ιδέες σου στο περιβάλλον δίχως να υιοθετείς δηκτικές συμπεριφορές, η σημερινή ημέρα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από τις παρέες σου, ενώ ταυτόχρονα, ένα φιλικό σου πρόσωπο έχει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις κάποιες υπερβολές στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οφειλές σου ή οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν έμμεσα, κάτι που βάζει σε κίνδυνο και τη δική σου τσέπη.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας στην επιφάνεια τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αλλά και την έμφαση στις κοινωνικές σου γνωριμίες. Υπάρχει όμως από μέρους σου η τάση να κάνεις βιαστικά ή επιπόλαια βήματα, γενικότερα όμως έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις προς τα έξω τα ταλέντα σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες, παρά το θολό τοπίο που επικρατεί, ωστόσο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γίνεται η αιτία να δρας παρορμητικά λόγω του ενθουσιασμού, τη στιγμή που είναι προτιμότερο να κρατήσεις ένα πιο προσγειωμένο προφίλ, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν οι ευκαιρίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα κύρους, προϊστάμενοι ή γενικότερα πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου, σήμερα διαδραματίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό στον χειρισμό των οικονομικών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο στην κατάσταση που σε απασχολεί, καθώς η Σελήνη από μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο πορεύεται σε ένα θετικό πλαίσιο, δείχνοντας πως μπορείς να διαχειριστείς με περισσότερη άνεση τις υποθέσεις σου, αλλά και να βασιστείς στη διαίσθησή σου για λύσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις είναι για σένα αυτή την περίοδο αναμφισβήτητα ένας σημαντικός τομέας, και σήμερα νιώθεις την ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ανοίξεις τα φτερά σου μακριά από ό,τι σε περιορίζει, ενώ ταυτόχρονα, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά διαδραματίζουν κάποιο ρόλο στις εξελίξεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη, περισσότερο αντικειμενική από τη δική σου ως προς τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, καθώς είναι πιθανό να βλέπεις τις καταστάσεις τελείως υποκειμενικά και να οδηγηθείς σε λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η διάθεσή σου γίνεται περισσότερο εσωστρεφής σήμερα, καθώς προσπαθείς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο ακόμη δυσκολεύεσαι αρκετά με το να τηρήσεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, καθώς έχεις έντονες τάσεις φυγής από την κουραστική καθημερινότητα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείς πιο εύκολα να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων, ωστόσο δείχνεις έντονα δεσποτισμό απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και οι εξάρσεις ζήλιας από μέρους σου δεν λείπουν. Είναι λοιπόν προτιμότερο να περιορίσεις τις υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να καταφέρεις πολλά σε πρακτικό επίπεδο στον εργασιακό σου χώρο σήμερα, ενώ παράλληλα σε απασχολούν έντονα οικονομικές υποθέσεις άλλων που επηρεάζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι. Μπορείς όμως να βασιστείς στο ένστικτό σου για τη διαχείριση των οφειλών σου, αρκεί να μείνεις μακριά από σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Σελήνη σήμερα περνά απέναντί σου και φέρνει στο προσκήνιο τις υποθέσεις των άλλων, ενώ γενικότερα εκείνοι είναι που έχουν σήμερα τα ηνία των εξελίξεων. Γενικότερα όμως βρίσκεσαι σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο όπου μπορείς να καταφέρεις πολλά αρκεί να έχεις προσγειωθεί και οι στόχοι που θέτεις να είναι ρεαλιστικοί.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και η διαίσθησή σου οδηγεί για το πώς να κινηθείς στα προσωπικά σου ζητήματα, ωστόσο είσαι αρκετά επιρρεπής σε υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου λόγω ανασφάλειας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δείξε περισσότερη ευελιξία στις εξελίξεις του επαγγελματικού χώρου, παρά τα διλήμματα που αντιμετωπίζεις σήμερα. Άλλωστε βρίσκεσαι σε μια περίοδο που παρά την οικονομική στενότητα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, αλλά και στα πρακτικά ζητήματα ρουτίνας που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως ασχολείσαι περισσότερο και με τη φυσική σου κατάσταση, ενώ αν η υγεία σου είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, μπορείς να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις για την υγεία σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα λες παραπάνω από όσα πρέπει να πεις κι αυτό ενδεχομένως να λειτουργήσει τελικά σε βάρος σου, ενώ οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν μοιάζουν να μην είναι συγχρονισμένοι με τα δικά σου θέλω. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο σταθερότητας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος ενισχύουν έμμεσα ή άμεσα το πορτοφόλι σου, ενώ εσύ εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλεις στο εργασιακό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ
Η Σελήνη περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντας έτσι πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, παρά τις τάσεις σου για υπερβολές που σε παρασύρουν σε απερισκεψίες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία είναι το καταλυτικό στοιχείο που γεφυρώνει τα χάσματα και σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπα που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα σήμερα βάζεις τα δυνατά σου για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των αγαπημένων σου ατόμων. Τα φλερτ όμως δεν λείπουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην υπόσχεσαι πράγματα που είναι αμφίβολο αν τελικά θα καταφέρεις να εκπληρώσεις, ενώ παράλληλα είναι προτιμότερο σήμερα να περιορίσεις την τάση σου για περιττά έξοδα και σπατάλες, που βάζουν σε κίνδυνο το οικονομικό πλάνο που είχες κατά νου.
     πηγή   
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template