AΠΟΚΑΛΥΨΗ 8 ώρες ρετούς στη Φαίη! Το photoshop θα το ζήλευαν και οι πλαστικοί του nip/tuck

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Τουλάχιστον 8 ώρες (ένα μεροκάματο) ρετούς στις φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά έκανε η γραφίστρια του περιοδικού People ώστε
να φέρει την Φαίη στα ίσα της. Μπορεί για μητέρα 3 παιδιών να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση σε καμία περίπτωση όμως η Φαίη δεν μπορεί να συγκριθεί με την Μαριέττα Χρουσαλά. Το “χωρίς ρετούς” είναι μια μόδα που φορέθηκε πολύ φέτος το καλοκαίρι αλλά για ρωτήστε και τους ταλαίπωρους φωτοσοπάδες οι οποίοι μόνο μέσα από ατέλειωτες υπερωρίες κατάφεραν να φέρουν τα λαικά είδωλα στα ίσα τους. Ειδικά το photoshop που έγινε στη Φαίη θα το ζήλευαν και οι πλαστικοί του nip/tuck.
Αυτά όμως δεν τα λέμε στις νοικοκυρές που αγοράζουν τα προιόντα που χρησιμοποιεί η λατρεμένη Φαίη. Αλλά γράφουμε ως εξής:




Κανείς δεν αμφισβητεί όιτ η Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης. Άλλωστε και εκείνη κάνει εντέχως ότι μπορεί να το επιδεικνύει (και το αναδεικνύει). Η ξανθιά παρουσιάστρια, μετά τη Χαλκιδική συνεχίζει τις διακοπές της στην αγαπημένη της Τήνο, ενώ παράλληλα προετοιμάζει το Πρω1νό της επόμενης σεζόν αφού είναι κατά 99% σίγουρο πως η απόφαση για την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα είναι οριστική. Τα σενάρια για το ποιος θα τον αντικαταστήσει πολλά. Η ίδια παρ’ όλα αυτά δεν φαίνεται ακόμα να έχει καταλήξει κάπου αλλά σίγουρο ρόλο στην τελική απόφαση θα παίξει τόσο το κανάλι (κυρίως) όσο και ο Γιώργος.

Η Φαίη, εκτός τών άλλων, έκανε και μία φωτογράφηση, πιθανότατα πριν αναχωρήσει για τις διακοπές της, για το ένθετο περιοδικό PEOPLE του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που κυκλοφορεί την Κυριακή 31 Ιουλίου. Από τη σελίδα του περιοδικού στο internet, η κουβέντα με την Σόνια Καζόνι, μαθαίνουμε πως πήγε και στα tips της Σκορδά σχετικά με τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί το καλοκαίρι, θέμα που σίγουρα απασχολεί το αγαπημένο της γυναικείο κοινό: «Γενικά επειδή το χειμώνα, λόγω της εκπομπής βάφομαι και χτενίζομαι καθημερινά, το καλοκαίρι έχω την ανάγκη να είμαι πιο χαλαρή, αλλά και να ξεκουράσω την επιδερμίδα και τα μαλλιά μου», λέει η Φαίη.

fay-skorda-people-14-2

Όσον αφορά στο μακιγιάζ η λογική της είναι απόλυτα αφαιρετική. «Το πρωί στην παραλία βάζω απλά μια αντιηλιακή κρέμα προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας. Στις περιπτώσεις που θα πάω μια βόλτα, θα βάλω απλά λίγη τερακότα, άφθονη μάσκαρα που τονίζει το βλέμμα και ένα λιπ γκλος στο χρώμα του δέρματος ή σε ελαφριά ροζ απόχρωση, για λάμψη στα χείλη. Σε μια βραδινή έξοδο μπορεί να βάλω και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Επίσης, μπορεί να πειραματιστώ και με μια μάσκαρα σε έντονο χρώμα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξω και πάλι φυσικά χείλη», εξηγεί η Φαίη.
fay-skorda-people-1642
Υπάρχουν τάσεις του μακιγιάζ που δεν αγαπά; «Πιστεύω πως όλα μπορείς να τα υιοθετήσεις με σωστό συνδυασμό και μέτρο. Η επιτυχία για μένα είναι η κάθε γυναίκα να βρει το μακιγιάζ που της ταιριάζει. Δεν χρειάζεται να πειραματίζεται συνεχώς. Κάποιες πιο εξτρίμ τάσεις σε κάποιες γυναίκες πηγαίνουν πολύ, σε άλλες καθόλου. Υπάρχουν όμως και κάποια στυλ μακιγιάζ πολύ ασφαλή, που πηγαίνουν σε όλες. Αυτά είναι που επιλέγω και μοιράζομαι μέσα από τα fay’s beauty tips», μου λέει. Ένα προϊόν που αγαπά πολύ το καλοκαίρι είναι το highlighter. «Θεωρώ πως οι γυαλάδες στη μαυρισμένη επιδερμίδα δίνουν ένα φωτεινό, λαμπερό, υγιές και σέξι αποτέλεσμα. Εγώ προτιμώ κάτω από το τόξο των φρυδιών κρεμώδες highlighter που απλώνω με το χέρι στα ζυγωματικά, αλλά και στο κέντρο των χειλιών για να δείχνουν πιο ζουμερά».


fay-skorda-people-164-3

Πιο πολλά θα διαβάσετε στο PEOPLE που κυκλοφορεί 31 Ιουλίου.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template