ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ -O Καραμανλής είναι ένα εθνικό κεφάλαιο που τσακίζει σταβλίσιες!!!

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Μακελειό ανάμεσα στον Βούδα της Ραφήνας, τους οπαδούς του και τον Θάνο Τζήμερο ο οποίος δεν αντέχει τον παθιασμένο
έρωτα Καραμανλή-Τσίπρα-Πάκη και τους περνάει γενεές 14. Στον Θάνο Τζήμερο απάντησαν για λογαριασμό του Βούδα της Ραφήνας, οι Γαλάζιοι Ρουβίκωνες. Ιδού πως τους αντιμετώπισε:


“Ο Κώστας ο (εντελώς) Β, ο Βούδας της Ραφήνας, αυτή τη φορά δεν μίλησε. Έβαλε τους δικούς του, να βάλουν κάποιους δικούς τους, να βάλουν ένα δικό τους site να γράψει ότι με “τσακίζουν”. 
Συνηθισμένοι, βλέπετε, στο τσάκισμα οι παραβουδικοί (όπως λέμε παρακρατικοί). Αφού τσάκισαν την Οικονομία, τσάκισαν τη χώρα φορτώνοντάς την τα 4 τελευταία χρόνια Βο(υ)δικής κυβένησης πάνω από 80 δισ. χρέος, αφού άφησαν να καίγεται η Αθήνα με τον Πάκη στήλη άλατος κι αφού μεθόδευσαν ώστε το τσάκισμα να συνεχιστεί με τον έρωτα Τσιπρικών – Βουδικών, βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αισθητή την ανωφελή ύπαρξή τους, διανέμοντας κείμενα τόσο γελοία που ξεκαρδίζονται και τα κεμπάπ. Πούσαι, εθνικό κεφάλαιο; Πιάσε μια σταβλίσια και τσάκισέ την. Εκεί τα καταφέρνεις καλύτερα. Κι ας ακουστεί κάτι να βγαίνει από το στόμα σου, επιτέλους. Ας είναι και ρέψιμο…”

Tι έγραψαν οι καραμανλικοί Ρουβίκωνες:

Με ένα κείμενο «φωτιά», οι υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, αποφάσισαν να βάλουν την θέση του τον κ. Τζήμερο, ύστερα από σχετικές δηλώσεις του.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε πλήθος σχολίων.

Δείτε αναλυτικά το κείμενο των Καραμανλικών:


«Σκληρές αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν.. απλά και ξεκάθαρα!

Κάθε καθεστωτικό πολιτικό απόβλητο βγήκε τον τελευταίο καιρό και καταφέρεται κατά του Κ. Καραμανλή για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας!

Παπανδρέου, Σαχινίδης, Παπακωνσταντίνου, ο γαμπρός της Ντόρας και εσχάτως ο θαυμαστής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θ. Τζήμερος! Μια παρεούλα όλοι…
Σαν συγχορδία έτοιμη από καιρό και εν όψει της εισήγησης της Δικαιοσύνης για την παραπομπή του Γεωργίου με την κατηγορία της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009, όλοι αυτοί που ρίχνουν τον οχετό τους, φρόντισαν να παραμένει η υπόθεση στο επίπεδο της συνωμοσιολογίας και ας έβγαιναν, προ της ανάληψης της εξουσίας από το Σαμαρά, βεβαίως, και κατάγγελλαν το εθνικό έγκλημα επισήμως σα Νέα Δημοκρατία,..

Συνεπικουρούμενοι από την ομερτά πλέον όλου του πολιτικού συστήματος, φτύνοντας στα μούτρα του λαού ύβρεις και απαξίωση, φτύνοντας και διασύροντας τη λέξη αλήθεια, νομίζουν ότι θα κάμψουν τη Δικαιοσύνη!

Πάντως η απόπειρα δολοφονίας, από αγνώστους ,της κας Γεωργαντά δεν την σταμάτησε από το να λέει την αλήθεια!

Το ίδιο και η Δικαιοσύνη! Κάνοντας το καθήκον της απέναντι στην Πατρίδα, θα οδηγήσει τη χώρα σε μια άνευ προηγουμένου κάθαρση!

Και τότε θα δούμε ποιοι πραγματικά λένε την αλήθεια».     πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template