ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 05/08/2016

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Χρήμα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....
.ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας, και μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα πρακτικής φύσης αρκετά αποδοτικά, αρκεί να έχεις κατά νου πως η ορθή επικοινωνία με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν καθώς και η αντικειμενική θεώρηση των καταστάσεων, είναι τα στοιχεία εκείνα που πρέπει σήμερα να αυξήσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα βοήθεια, άλλωστε από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν και εσύ δίνεις προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις. Το κλειδί σήμερα είναι η κατανόηση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποθέσεις που έχεις να διαχειριστείς στη δουλειά είναι αρκετές, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός σήμερα, και μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου με άνεση σήμερα, αρκεί να φανείς ευέλικτος μπροστά σε εμπόδια που τυχόν συναντήσεις. Επιπλέον, αν είσαι γονιός σήμερα επικοινωνείς πιο άνετα με τα παιδιά σου, ενώ η τύχη μοιάζει να σε ευνοεί, ακόμα κι αν συναντάς εμπόδια από τους άλλους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει έντονα η τάση από μέρους σου για σπατάλες προκειμένου να ικανοποιήσεις εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις στη δουλειά συνεχίζεται αμείωτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα περιέχει έντονα το στοιχείο της ανάγκης για ασφάλεια στην ατμόσφαιρα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Μαΐου. Το βλέμμα σου λοιπόν σήμερα τραβούν οικογενειακές υποθέσεις και τα συγγενικά σου πρόσωπα, όμως δεν ξέρεις απόλυτα προς τα πού να βαδίσεις αφού κάθε επιλογή φέρει και ένα τίμημα. Επιπλέον, έχε κατά νου πως τρέφοντας αυταπάτες οδηγείσαι σε λάθη που τελικά σε φορτίζουν περισσότερο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, ενώ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που τρέχεις για τα δημιουργικά σου σχέδια πυρετωδώς, ωστόσο υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί εντελώς και αυτό αποτελεί τροχοπέδη στις επιδιώξεις σου. Επίσης, εξέτασε προσεκτικά τις επαφές σου με προϊστάμενους στη δουλειά, ώστε να αποφύγετε παρανοήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, προσπάθησε όμως να είσαι τυπικός και να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις. Γενικότερα όμως οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες και εσύ έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων, ακόμη κι αν πρέπει να κάνεις έντονη αυτοκριτική σε πρακτικές που σε οδήγησαν σε λάθη.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα ανασφάλειας σε εμποδίζει να ανοίξεις τα φτερά σου πλήρως και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, ενώ έχεις ρίξει ένα μεγάλο μέρος των προσπαθειών σου στην ρύθμιση των οφειλών σου. Παράλληλα, ασχολείσαι και με οικονομικά άλλων.

ΛΕΩΝ

Μολονότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις πρακτικής φύσεως, εντούτοις δεν μοιράζονται όλοι την δική σου οπτική γωνία και αυτό μοιάζει να σε ενοχλεί. Πάντως, αν δεν μπορείς να βρεις συμβιβαστική λύση, είτε θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, είτε θα πρέπει να επωμιστείς εσύ το βάρος των υποθέσεών σου. Ο λόγος σου πάντως είναι μαχητικός και μπορείς να βρεις ισχυρούς συμμάχους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες σε σχέση με τα προσωπικά, αφήνοντας έτσι τα ζητήματα καρδιάς σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά αν είσαι δεσμευμένος βαδίζεις σε ένα πιο σταθερό έδαφος και μπορείς να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη, περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις όμως είναι το θολό τοπίο στις οφειλές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο κρατώντας τα δικά σου θέλω στο προσκήνιο, ωστόσο υπάρχουν κάποια «πρέπει» που δεν σε αφήνουν να δράσεις απόλυτα ελεύθερα όπως θα ήθελες, αλλά καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες οδούς. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να αποφύγεις την πολυκοσμία, ωστόσο ασχολείσαι και με διαδικαστικά θέματα και σου είναι δύσκολο να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε ένα πραγματοποιήσιμο πρόγραμμα. Θυμήσου όμως πως μπορείς μόνος σου να κάνεις τα βήματα που θέλεις αφού οι ευκαιρίες είναι αρκετές και περιμένουν τη στιγμή που θα τις αδράξεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι οι μυστικές επαφές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα στον ορίζοντα της ημέρας είναι πολύ πιθανό να εισπράξεις κάποιου είδους ενίσχυση ή βοήθεια στα οικονομικά, από κάποια πηγή ξένη προς τα δικά σου εισοδήματα, ενώ ταυτόχρονα στο εργασιακό περιβάλλον η σύγχυση κυριαρχεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια φιλικότερη θέση προς το δικό σου ζώδιο, δημιουργώντας έτσι πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται αρκετά. Μολονότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν, εσύ παραμένεις σκεπτικός και αρκετά καχύποπτος απέναντι στις επιδιώξεις τους και προσπαθείς να βρεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις τους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τις περιστάσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ υπάρχει μια σύγχυση ως προς τα οικονομικά, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, κρατώντας έτσι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως με άνεση, παρότι το τοπίο στο σπίτι ή την οικογένεια διέπεται από ασάφεια και αυταπάτες. Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως περνάς σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βλέπεις τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας ως προκλήσεις και όχι ως αγγαρεία, στοιχείο που μπορεί να αναδειχτεί ουσιαστικό για τις σχέσεις σου στο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και να ενισχύσει το πορτοφόλι, ενώ ταυτόχρονα η καριέρα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα σου παρέχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις σχέδια και επιδιώξεις καθώς η Σελήνη σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, δίνουν άνεση και στρωμένους οδούς για να βαδίσεις. Παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις και τα θέματα που έχεις να ρυθμίσεις είναι πολλά και δεν σου αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με τα δικά σου προσωπικά θέλω.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άδραξε τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις διαδικαστικά θέματα, προσέχοντας όμως να είσαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία σου, αλλά να τηρήσεις παράλληλα τις προθεσμίες που σου έχουν δοθεί για να είσαι εντός πλαισίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός με το περιβάλλον σου σήμερα, καθώς υπάρχει η τάση για μυστικοπάθεια και δεύτερες σκέψεις. Επιπλέον συναντάς κάποια εμπόδια στην προώθηση των σχεδίων σου και αυτό σε φορτίζει, προσπάθησε λοιπόν να φανείς ευέλικτος στις δυσκολίες, αλλά και διαλλακτικός με εκείνους που σε περιβάλλουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να έρχεσαι σε επαφή με κάποιες εμμονές ή συναισθηματικές εξαρτήσεις που είχες «σπρώξει» στο υποσυνείδητο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στην Παρθένο φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα.

ΙΧΘΥΣ


Η Σελήνη σήμερα παραμένει απέναντί σου, φέρνοντας έτσι τους άλλους και τα θέλω τους στο τιμόνι των εξελίξεων. Ωστόσο εσύ από την πλευρά σου δίνεις προσωπικό αγώνα προκειμένου να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται, υπάρχουν όμως και λεπτομέρειες που δεν προσέχεις αρκετά. Επιπλέον, πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος χρειάζονται την βοήθειά σου, γεγονός που σε αναγκάζει να αφήσεις τις δικές σου υποχρεώσεις ένα βήμα πίσω.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα από τις οφειλές τρέχουν, ενώ υπάρχουν πολλά απρόσμενα γεγονότα που αφορούν τα εισοδήματά σου. Μπορείς όμως σταδιακά να χτίσεις κάτι πολύ γερό σε επαγγελματικό επίπεδο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template