Επίθεση άνευ προηγουμένου από Αμερικανό στη Κ.Στεφανίδη επειδή... κέρδισε: «Σκύλα, μείνε στην Ελλάδα» (φωτό)

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Μάλλον «πόνεσε» κάποιους η μεγάλη νίκη της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ, στους χθεσινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Μόνο έτσι
μπορεί να εξηγηθεί η χολή που έσταξε ένας Αμερικανός χρήστης του twitter στο διαδίκτυο εκφράζοντας δημόσια με τη χειρότερη διάλεκτο την αντίθεση του στη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από Ελληνίδα.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την εμμονή της Ολυμπιακής επιτροπής να υποβάλει κάθε τρεις και λίγο την σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια σε ελέγχους ντόπινγκ δείχνει το πόσο στοχοποιημένη για την έντονη δράση της και την όπως όλοι περίμεναν (αν και δεν εύχονταν μερικοί) τεράστια επιτυχία που με σκληρή δουλειά κατάφερε, ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη.

Για του λόγου το αληθές η ίδια η μητέρα της 26χρονης Κατερίνας ανέφερε πριν λίγες ώρες πως πέρασε από δεύτερο ντόπινγκ κοντρόλ μέσα σε διάστημα τριών ημερών! Στο μήνυμά της από το Ρίο, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Σας ευχαριστούμε όλους .... Η ώρα πέρασε εδώ στο Ριο. Η Κατερίνα περνάει 2ο doping control σε 3 ημέρες,οποτε εμεις πάμε για ύπνο. Φιλια σε όλους".
(Η μητέρα της μεγάλης Ολυμπιονίκη από το πρωί φυσικά δεν έχει σταματήσει και να δέχεται θερμά συγχαρητήρια από τον κόσμο που έκανε υπερήφανο η κόρη της στον λογαριασμό της στο facebook)


Δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό όμως που εύλογα κινεί τις υποψίες κάποιου. Μετά τη συγκλονιστική νίκη στο επί κοντώ της Κατερίνας Στεφανίδη και το χρυσό μετάλλιο, και ενώ όλος ο κόσμος (μαζί και ο Γιουσέιν Μπολτ) την αποθέωνε κυριολεκτικά με την αγάπη του... μία άνευ προηγουμένου επίθεση στη μεγάλη πρωταθλήτρια ήλθε στο Twitter από Αμερικανό χρήστη.

Ενας συμπατριώτης της Αμερικανίδας αθλήτριας Μόρις που άφησε πίσω της με το ασημένιο μετάλλιο η Κατερίνα φαίνεται πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και το έδειξε με κάπως... άκομψο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σχολίασε κάτω από μία φωτογραφία «NBC» στο Twitter: «Η σκύλα που νίκησε είναι από το Στάνφορντ, ίσως θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα»!

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος άνθρωπος έστειλε και μήνυμα στην Ελληνίδα Ολυμπιονίκη:«Σταμάτα να χρησιμοποιείς τις ΗΠΑ μείνε στην Ελλάδα, αυτή είναι η χώρα σου».

@NBCOlympics The bitch that won is from Stanford maybe she should stay in Greece
@KatStefanidi stop using USA stay in Greece that's your country
Την χρυσή Κατερίνα Στεφανίδη από την άλλη δεν φαίνεται να την αγγίζει τίποτα από όλα αυτά τώρα πια και να μη πτοείται ούτε στο ελάχιστο ενώ δήλωσε με ανάρτηση της στο facebook πως την πρώτη μέρα της μεγάλης της επιτυχίας θα την απολαύσει στην αγκαλιά του συζύγου της μακριά από τα φώτα και τους δημοσιογράφους:
Όπως φαντάζεστε την τελευταία βδομαδα δεν έχουμε κοιμηθεί καλα λόγω άγχους και ανυπομονησίας. Ειναι λιγο μετά τις …http://ift.tt/29oT3WE 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template