ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ-Κατοχυρώθηκε η δεύτερη άδεια – Η διαδικασία διακόπηκε προσωρινά

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Κατοχυρώθηκε η δεύτερη άδεια, σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τιμή της. Η διαδικασία σταμάτησε
προσωρινά, οι μονομάχοι – υποψήφιοι καναλάρχες θα ξεκουραστούν και αύριο αναμένεται να συνεχιστεί η ανελέητη μάχη για τη διεκδίκηση των άλλων δυο τηλεοπτικών αδειών που απομένουν.
Το απόγευμα της Τρίτης κατοχυρώθηκε η πρώτη τηλεοπτική άδεια και το τίμημα λέγεται ότι κινήθηκε πέριξ των 15 έως 16 εκ ευρώ. Βέβαια, το όνομα του πρώτου επιχειρηματία- καναλάρχη δεν έχει γίνει γνωστό.


Γιάννης Αλαφούζος: «Κώστα μην γυρίσεις χωρίς την άδεια»


Το πρωί της Τρίτης ο κ. Κώστας Κιμπουρόπουλος εμφανίσθηκε συναισθηματικά φορτισμένος λίγα λεπτά πριν περάσει την είσοδο του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας & Ενημέρωσης.


Μίλησε για μια μάχη προκειμένου να κερδίσει η δημοκρατία, επιβεβαίωσε ότι δεν θα δώσει το παρόν ο Γιάννης Αλαφούζος και μαζί με τους συνεργάτες του εισήλθε στο κτήριο που διαδραματίζεται εδώ και λίγες ώρες το σκληρό πόκερ με έπαθλο τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Αυτό που δεν είπε είναι η τελευταία φράση που φέρεται να του είπε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ κ. Γιάννης Αλαφούζος, πριν φύγει για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

«Κώστα μην γυρίσεις πίσω χωρίς την άδεια» ήταν η φράση του προς-και αυτό κατά γενική ομολογία-τον ικανό και σκληρό διαπραγματευτή από τον σταθμό του Φαλήρου.

Η φράση του διέρρευσε τρόπο τινά σε στελέχη του σταθμού αλλά και της «Καθημερινής» την ίδια στιγμή που συζητήθηκε έντονα η απόφασή του να μην δώσει το παρόν στην reality διαδικασία.

Ήταν μια απόφαση που την ζύγισε πολύ επιλέγοντας τελικά να μην πάει, περισσότερο όπως εικάζεται από το περιβάλλον του για λόγους που έχουν να κάνουν με την mentalite που διέπει τον ίδιο, αλλά και για την ίδια την διαδικασία, που παραπέμπει όπως πιστεύει σε τακτικές ξένες προς την επιχειρηματική ιδιοσυγκρασία του.

Είναι όμως αποφασισμένος μέσω του κ. Κιμπουρόπουλου να διεκδικήσει την μία εκ των τεσσάρων πολυπόθητων τηλεοπτικών αδειών, ακόμη και αν το τίμημα είναι πού υψηλό.

Η φράση του να μην επιστρέψει ο κ. Κιμπουρόπουλος χωρίς την άδεια μαρτυρά σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν ότι είναι αποφασισμένος να μην μείνει ο ΣΚΑΙ χωρίς άδεια, έστω και αν χρειαστεί να δοθεί ένα πολύ υψηλό ποσό, που μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα πενήντα εκατομμύρια.

Κι’ αυτό γιατί δεν σκοπεύει να χάσει τον πόλεμο απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο τα τελευταία χρόνια, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσήλθε χαμογελαστός και με το σημειολογικό τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο να δεσπόζει.

Η απουσία του κ. Αλαφούζου στέρησε την ευκαιρία για μια πιθανή μονομαχία του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που θα έγραφε την δική της ξεχωριστή ιστορία σε αυτό τον ιδιότυπο τηλεοπτικό πόλεμο που εξελίσσεται από χτες το πρωί.

Μια μονομαχία, η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ…
        πηγή                     
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template