ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Στο Dubai χτίζεται το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο με δικό του τροπικό δάσος (pics)

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Τo Dubai έρχεται πάλι να πρωτοτυπήσει. Αυτή την φορά ειδικοί αρχιτέκτονες σχεδιάζουν να χτίσουν στην περιοχή το πρώτο ξενοδοχείο
στον κόσμο που θα διαθέτει ένα δικό του προσωπικό τροπικό δάσος.

Το καινοτόμο ξενοδοχειακό συγκρότημα πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό μέσα στο 2018. Το Rosemont Hotel & Residences έχει έκταση 186.000 τ.μ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ένα ξενοδοχείο, κατοικίες, χώροι αναψυχής, όπως και μια τεχνητή παραλία, ενώ διαθέτει μια πισίνα με δάπεδο φτιαγμένο από τζάμι, από την οποία φαίνονται οι δρόμοι του Dubai.



Το συγκρότημα, αποτελεί μια δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου ZAS, και θα συνοδευτεί από έναν πύργο 47 ορόφων, ενώ δίπλα σε αυτόν θα υπάρχει και ένας δίδυμος πύργος που θα φιλοξενεί 280 οικιακές κατοικίες.

Μάλιστα όλες οι εγκαταστάσεις αναψυχής, στις οποίες βρίσκεται και το, περίπου, 6.970 τ.μ δάσος, το οποίο θα εγκατασταθεί στην βάση των δύο πύργων.

Το φαντασμαγορικό Dubai είναι ευρέως γνωστό για τα τεχνητά νησιά του και εξαιτίας της εξελιγμένης αρχιτεκτονικής που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των κτηρίων του. Είναι αναμφίβολο πως το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα πρόκειται να “προσελκύσει” 550 εκατ. δολ, αφού συνεχίζει να αλλάζει ριζικά τον όρο της πολυτέλειας.



Με το που φτάνεις στην είσοδο του ξενοδοχείο παρατηρείς τα έργα τέχνης που σε καλωσορίζουν σε μια νέα 3D εμπειρία. Οι εναλλαγές στο φόντο της εισόδου είναι εκπληκτικές από τροπικό δάσος μέχρι ενυδρείο.

Μπαίνοντας πιο μέσα, η παραλαβή των αποσκευών των επισκεπτών, θα γίνεται από ειδικά ρομπότ.





To πιο εντυπωσιακό αξιοθέατο τους συγκροτήματος πάντως, παραμένει το δάσος- ζούγκλα που περιλαμβάνει εκτός των άλλων καταρράκτες, βλάστηση μέχρι και ειδικά διαμορφωμένες καιρικές συνθήκες που θυμίζουν τροπικό δάσος.


Επιπλέον μέσα στην ζούγκλα υπάρχει μια πισίνα, μια παραλία χωρίς αμμουδιά και ένα καφέ-μπαρ.





Ωστόσο, για εκείνους τους επισκέπτες που θα βαρεθούνε την εξερεύνηση του δάσους, μπορούν να ξεφύγουν, κολυμπώντας στην ατελείωτη πισίνα, η οποία προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης.



Ο βυθός της πισίνας έχει μια επένδυση από οπτικές ίνες για να θυμίζει τα άστρα του ουρανού. Τέλος, η θεόρατη πισινά καταλήγει σε ένα υπερπολυτελές spa και κέντρο ευεξίας.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template