ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΒΑΡΙΔΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Eξοδος σωτηρίας για τον Πάνο Καμμένο

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Καθώς περνάει ο καιρός οι Ανεξάρτητοι Ελληνες διαπιστώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑείναι ένα βαρίδι που τους παρασύρει μαζί του στον πάτο και στον
πολιτικό αφανισμό.
Ο Πάνος Καμμένος είναι πολύ νέος για να βγει στην σύνταξη. Εάν όμως εξακολουθήσει να στηρίζει αυτή την φαύλη κυβέρνηση θα έχει την τύχη του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ας αφήσει τον Λεβέντη να εξαφανισθεί συμπορευόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τον Ian Ford

Απορούμε με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ που απεκάλυψε το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ πως ανέχεται η ΕΥΔΑΠ για παράδειγμα να δίνει 2,4 εκατομμύρια ευρώ το 2016 για να διαφημίζει το ΝΕΡΟ, την ίδια στιγμή μάλιστα που ο πρωθυπουργός Τσίπρας δήλωσε σε πανελλαδική μετάδοση πως δεν πρέπει να διαφημίζεται το ΝΕΡΑΚΙ!
Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν έχει αντιληφθεί ότι κάθε μέρα που περνάει και συμπορεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην καταστροφή. Πολύ σωστά λοιπόν οι ΑΝΕΛ διαφοροποιήθηκαν στην περίπτωση της ανέγερσης τζαμιών και τεμένων. Οταν οι μισοί Ελληνες είναι άθεοι δεν είναι δυνατόν να γεμίζουμε με τζαμιά και τεμένη λες και η χώρα κατοικείται από μουσουλμάνους.

Πολύ σωστή είναι και η τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου για τα παπατζιλίκια του Μπαλτά ο οποίο επιχειρεί να τορπιλίσει την επένδυση της Lamda στο Ελληνικό επειδή έτσι του κάπνισε.


Ο ηρωικός Δημήτρης Καμμένος με δήλωσή του βάλλει ευθέως κατά του υπουργού Πολιτισμού, χαρακτηρίζοντάς τον «πολέμιο κάθε πρωτοβουλίας ιδιωτικών επενδύσεων που στοχεύουν σε ανάσα ανάπτυξης για τη χώρα».
Κατηγορεί τον κ. Μπαλτά ότι υπονομεύει την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, βάζοντας όπως του καταλογίζει «φρένο» σε μία ακόμα στρατηγικής σημασία επένδυση ενώ αυτή βρίσκεται στην τελική της φάση, αφού αναμένεται η έγκρισή της από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Επισημαίνοντας τον κίνδυνο να ματαιωθεί η επένδυση της Lamda Development για την ανάπλαση του χώρου του παλιού αερολιμένα αλλά και το ενδεχόμενο οι αποφάσεις του υπουργού να δυναμιτίσουν τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ο βουλευτής τωνΑΝΕΛ, σημειώνει:

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το υπ. Πολιτισμού έχει αποδεδειγμένα ανακηρυχθεί το τελευταίο διάστημα πολέμιος κάθε πρωτοβουλίας ιδιωτικών επενδύσεων που στοχεύει να δώσει ανάσα ανάπτυξης. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα τόσο της επένδυσης του Γκόλφ Αφάντου Πολιτισμού όσο και του Ιππικού Κέντρου Μαρκόπουλου που χαρακτηρίστηκαν αρχαιολογικοί χώροι.


Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καμμένο, ο Αριστείδης Μπαλτάς προκαλεί την ανατροπή της μεταβατικής συμφωνίας για την ανάπλαση της περιοχής, καθώς προωθεί την αύξηση των κτιρίων που κρίνονται διατηρητέα μετά από εισήγηση της Γενικής συνέλευσης μελών ΔΕΠ της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Όπως αναφέρει η απόφασή του αφορά τους χώρους του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά και πρώην Αμερικανικού Κολεγίου (εγκαταστάσεις ΥΠΑ).


«Το υπουργείο θα πρέπει να γνωστοποιήσει ποια είναι η σκοπιμότητα πίσω από την κήρυξη του συγκροτήματος ως διατηρητέο καθώς και τους λόγους που περίμεναν τόσα χρόνια μέχρι να παρθεί η απόφαση της ενέργειας αυτής», καταλήγει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, εγκαλώντας τον Υπουργό Πολιτισμού για τις αποφάσεις του και ζητώντας του ξεκάθαρες εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού φέρεται να προωθούν σχέδια για τον χαρακτηρισμό ως διατηρητέων, σειράς κτισμάτων που βρίσκονται.

Ανάλογα προβλήματα δημιούργησαν ενέργειες του υπουργείου Πολιτισμού και στην περίπτωση του Αστέρα Βουλιαγμένης, οι οποίες όμως υπερκεράστηκαν, αλλά και στην Αφάντου στη Ρόδο όταν το υπουργείο κήρυξε το σύνολο της υπό παραχώρησης έκτασης ως αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Αυτά τα προβλήματα στην Αφάντου δεν έχουν ακόμη επιλυθεί.

Πρόβλημα πιθανόν θα υπάρξει και στον διαγωνισμό για το Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου, καθώς μεγάλο μέρος, της υπό παραχώρησης έκτασης, αξιολογείται ως υποψήφιο για να κηρυχθεί χώρος αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Μπαλτά συμπληρώνουμε εμείς και καλούμε τους ΑΝΕΛ να εγκαταλείψουν όσο είναι νωρίς το καράβι. Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 8% χωρίς επιστροφή. Οι ΑΝΕΛ οδεύουν προς εξαφάνιση. Είναι καιρός να διαφοροποιηθούν από την φορομπηχτική κυβένρηση ΣΥΡΙΖΑ. Διαφορετικά δεν έχουν καμμία τύχη…
Ειδικά τώρα που έρχεται και ο νέος ΕΝΦΙΑ καθώς και οι πλειστηριασμοί των σπιτιών των Ελλήνων. Η Κόλαση των Φόρων θα κατακάψει τους κυβερνώντες-δεν γλιτώνουν…   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template