Πόλεμος ΝΝ – Σοφίας Ρατσιάτου. Η απόλυσή της, της θυροκολλήθηκε.Μιλούσε με ΕΘΝΙΚΗ;

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η απόλυσή της, της θυροκολλήθηκε απο την ΝΝ. Μιλούσε με ΕΘΝΙΚΗ λένε οι ''κακές γλώσσες''.Ίσως οι εμπλεκόμενοι ξέρουν καλύτερα και περισσότερα. 
Από τα κεντρικά της Ολλανδίας ήρθε η απόλυση λέει το mononews.gr και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ..
Μεθοδεύσεις που δεν συνηθίζονται στην Ελλάδα λέγεται ότι χρησιμοποιεί πλέον μια από τις μεγάλες πολυεθνικές σε παγκόσμιο επίπεδο η ασφαλιστική εταιρία ΝΝ. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το mononews.gr η εταιρία με εντολή που προήλθε από τα κεντρικά της Ολλανδίας απέλυσε ένα από τα ικανότερα στελέχη της με την τακτική της θυροκόλλησης
Πηγές της ασφαλιστικής αγοράς που είναι σε θέση να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στα ενδότερα του στρατηγείου της ΝΝ στην Αθήνα αναφέρουν ότι προ εβδομάδων η επί 13 χρόνια γενικής διευθύντριας πωλήσεων (Chief Sales Officer) της NN Hellas, Σοφία Ρατσιάτου, ενημερώθηκε ότι απολύεται και ότι θα λάβει ένα σημαντικό πακέτο αποζημίωσης.
Σύμφωνα με τις πηγές της ασφαλιστικής αγοράς, αρχικά η Ρατσιάτου αρνήθηκε την πρόταση των Ολλανδών, από όπου της ζητήθηκε να εγκαταλείψει τη θέση της με αντίτιμο μεγάλο ποσό αποζημίωσης. Έπειτα από αυτό, καλά ενημερωμένες πηγές που συνομίλησαν στο mononews.gr ισχυρίζονται ότι η απόλυσή , της κοινοποιήθηκε με θυροκόλληση.Μαριάννα Πολιτοπουλου-Σοφια Ρατσιάτου

Νομικές πηγές, όπου απευθύνθηκε το mononews.gr, για να ρωτήσει για το νόμιμο της υπόθεσης, δηλαδή της κοινοποίησης απόλυσης μέσω θυροκόλλησης έκαναν λόγο “για πρακτική απόλυτα νόμιμη αλλα ότι δεν συνάδει με τα ελληνικά ήθη “.

Ασφαλιστικές πηγές, απόλυτα ενημερωμένες, αναφέρουν ότι οι Ολλανδοί ανακάλυψαν πως η Σ. Ρατσιάτου εντός της εταιρείας είχε αναπτύξει και παράλληλες δράσεις μη σύννομες με την εταιρική της ευθύνη, κάτι που το mononews.gr δεν είναι σε θέση να γνωρίζει και μεταφέρει με πάσα επιφύλαξη. Ίσως και να πρόκειται για πόλεμο λάσπης προκειμένου να θιχτεί επαγγελματικά. Η κ. Ρατσιάτου λέγεται ότι ήδη συζητάει με την Εθνική Ασφαλιστική.

Η κ. Πολιτοπούλου

Ωστόσο, άνθρωποι εντός της ΝΝ έχουν ξεσηκωθεί εναντίον των πρακτικών που φαίνεται να χρησιμοποιεί η νέα διευθύνουσα σύμβουλος Μαριάννα Πολιτοπούλου. Πηγές εντός της εταιρίας , επιμένουν ότι κ. Πολιτοπούλου, μπορεί να είναι ως manager πολύ καλή με σημαντική εμπειρία στα τραπεζικά όπως αυτό που επισημαίνουν ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τα νούμερα της εταιρείας παρά για τον ίδιο τον άνθρωπο. Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στους υπαλλήλους της ΝΝ. Σοφία Ρατσιάτου

Όλοι οι άνθρωποι της προέδρου

Την θέση της Σ. Ρατσιάτου, ανέλαβε ο έμπειρος Μιχάλης Σωτηράκος ενώ η εταιρεία με ανακοίνωσή της δημοσιοποίησε και τα ονόματα δυο ακόμα νέων συνεργατών της. Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι “με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην Ελλάδα, καλωσορίζει τρεις νέους Γενικούς Διευθυντές, τον κ. Μιχάλη Σωτηράκο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων, υπεύθυνο για όλα τα κανάλια διανομής, τον κ. Κωνσταντίνο Κουγιουμουτζή, Γενικό Τεχνικό Διευθυντή Υγείας, καθώς και τον κ. Ανδρέα Οικονόμου, Γενικό Διευθυντή Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και οι οποίοι θα αναφέρονται στην Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνουσα Σύμβουλο της NN Hellas, κα Μαριάννα Πολιτοπούλου”.    
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template