ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τεταρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....


ΚΡΙΟΣΜια απάντηση σε ένα ζήτημα που σε είχε απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως να μην είναι εκείνη που σε ικανοποιεί απόλυτα, καθώς δεν έχουν μπει όλες οι μεταβλητές τις εξίσωσης στη σωστή θέση. Έτσι, καλείσαι να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχεις το στόχο σου, μένοντας για λίγο μακριά από τη βουή της πολυκοσμίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συλλογικές προσπάθειες μπορούν να αποδώσουν πολλά, όμως εσύ έχεις ανάγκη να δράσεις μόνος σήμερα. Επιπλέον, αυτή η περίοδος δεν ευνοεί τα οικονομικά ρίσκα, αν δεν υπάρχει ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας από τις κακοτοπιές.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι στόχοι σου σήμερα περνούν από τεστ αντοχής για να εξακριβωθεί κατά πόσο είναι αρκετά ρεαλιστικοί και προσγειωμένοι ή όχι. Υπάρχουν όμως πολλοί από το φιλικό σου περιβάλλον που στηρίζουν την προσπάθειές σου και στέκονται αρωγοί, όπως επίσης ισχυροί σύμμαχοι κάνουν απρόσμενα την εμφάνισή τους, δίνοντας διεξόδους έστω και προσωρινά.Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως περνάς σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου είναι εκείνο που καθορίζει σήμερα τις εξελίξεις και σε αναγκάζει να τροποποιήσεις τα σχέδιά σας, ενώ υπάρχει στο εργασιακό σου περιβάλλον ένα θολό τοπίο με τους συναδέλφους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική καθώς οι εξελίξεις τρέχουν κι εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις βήματα συμβιβασμού, αφού νιώθεις πως ακόμη και η πιο μικρή παρέκκλιση από τα θέλω σου σημαίνει αυτομάτως ήττα, έστω κι αν δεν είναι έτσι με μια πιο αντικειμενική ματιά. Θυμήσου όμως ότι αυτή τη μπερδεμένη περίοδο, η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η τύχη μπορεί να φέρει δυνατότητες για τα σχέδιά σου, ακόμη κι αν νιώθεις πως αυτό συμβαίνει ετεροχρονισμένα. Επίσης, οι συνεργασίες σου είναι τεταμένες, ωστόσο καταφέρνεις να δικαιώνεσαι από το αποτέλεσμα του κάθε εγχειρήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΜολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, υπάρχουν φοβίες, άγχη ή και ενοχές για κάποια θέματα, τα οποία είναι η αιτία που βάζεις εμπόδια στην επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων. Αν μάλιστα έχεις νομικές υποθέσεις ή σπουδάζεις, είναι προτιμότερο να μελετήσεις ορθότερα τις κινήσεις σου. Γεγονός είναι πως υπάρχουν παράγοντες που αφαιρούν κάτι από την αισιοδοξία σου σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να έρχεσαι σε επαφή με κάποιες εμμονές ή συναισθηματικές εξαρτήσεις που είχες «σπρώξει» στο υποσυνείδητο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στον Τοξότη φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα.
ΛΕΩΝ
Οι στόχοι σου σήμερα είναι εκείνοι που οδηγούν τις εξελίξεις και παρότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, έχει πολλά στοιχεία που την κάνουν κουραστική. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε εξαντλούν, παρόλα αυτά εργάζεσαι αγόγγυστα για να πετύχεις τα σχέδιά σου, ενώ σε αυτό συντελούν και οι σημαντικοί συνεργάτες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις σημαντικά βήματα για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου προς τρίτους και γενικότερα τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, το οποίο αποδίδει καρπούς ακόμη κι αν κοπιάζεις παραπάνω.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σκυτάλη στο δρόμο των εξελίξεων έχουν οι άλλοι σήμερα και αυτό μοιάζει να μην συνάδει με τα δικά σου θέλω, αφού διαχωρίζεις ξεκάθαρα τη θέση σου. Παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, αντί να αντιδράς έντονα απέναντι σε κάθε είδους περιορισμό. Άλλωστε, ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό σου είναι οι ρηξικέλευθες ιδέες σου που δίνουν λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου σήμερα ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στα ερωτικά, ενώ η πιο σωστή κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις και στη θέση του άλλου, αντί να βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι περίοδος που μπορείς να «χτίσεις» πιο σταθερές βάσεις, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.
ΖΥΓΟΣ
Το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο από ευθύνες και υποχρεώσεις, ενώ νιώθεις πως όλα πρέπει να περάσουν από τα δικά σου χέρια, προκειμένου να γίνουν όπως θέλεις. Από την άλλη, κάποια εμπόδια που συναντάς σε επαφές σου ανατρέπουν τον σχεδιασμό που είχες κάνει, ωστόσο σε αυτή σου την προσπάθεια η δημιουργικότητά σου είναι ο άσσος στο μανίκι σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι δυσκολίες που πιέζουν σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, μπορούν να αποδώσουν σε οικονομικό επίπεδο εκεί που δεν το είχες υπολογίσει, φέρνοντας απρόσμενες ευκαιρίες. Επιπλέον, είναι καιρός να αδράξεις την εύνοια αυτής της περιόδου, ακόμη κι αν συναντάς αρχικά κάποια εμπόδια.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι ακόμη κι αν συναντήσεις στο δρόμο σου κάποια εμπόδια. Έτσι λοιπόν η προσοχή σου παραμένει στραμμένη στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες απρόσμενα. Παράλληλα όμως έχεις και την στήριξη από το οικείο σου περιβάλλον, που δρα σαν δικλείδα ασφαλείας μπροστά στις αντιξοότητές σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ενώ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άσε στην άκρη τα ρίσκα και προετοίμασε τα επόμενα βήματά σου, χωρίς όμως να βιάζεσαι, καθώς οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει και φειδωλός με τα έξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική, ειδικά σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να μεταθέσεις για την επόμενη ημέρα τα πιο σημαντικά, καθώς σήμερα οι απαιτήσεις σου απέναντι στους άλλους είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Παράλληλα, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και εσύ κάνεις αγώνα δρόμου για να τα προλάβεις όλα, θυμήσου όμως πως η επικοινωνία είναι το ισχυρό σου σημείο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε τις ασφαλείς επιλογές σήμερα καθώς τα ρίσκα ενδέχεται να μην αποδώσουν, ενώ παράλληλα, το εργασιακό περιβάλλον είναι αρκετά έντονο λόγω των εκκρεμοτήτων που πρέπει εδώ και τώρα να τακτοποιηθούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου που πρέπει να διευθετήσεις, ωστόσο στέκουν στο πλευρό σου φίλοι ή άνθρωποι που μοιράζονται μαζί σου τα ίδια οράματα, ακόμη κι αν δεν τους είχες υπολογίσει. Παράλληλα, μπορεί η ημέρα να σου φαίνεται φορτωμένη, όμως είναι μια καλή αφορμή για να βάλεις σε τάξη πολλά πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο ερωτισμός είναι ιδιαίτερα έντονος, αλλά ταυτόχρονα δε λείπουν και οι διενέξεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί λόγοι στη συναισθηματική σου ζωή που δεν σε αφήνουν να νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη, περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις όμως είναι το θολό τοπίο στις οφειλές σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα μαρτυρά πως πρέπει να φανείς αντάξιος των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας καθώς υπάρχουν κάποια εμπόδια στους στόχους σου, τα οποία προέκυψαν επειδή δεν είχες δώσει βάση σε σημαντικές λεπτομέρειες. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα σχηματίζει και δυσαρμονική γωνία με τον περιοριστικό Κρόνο, στοιχείο που δείχνει πως υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δεν σε αφήνουν να δράσεις κατά βούληση, αλλά αντίθετα καλείσαι να βαδίσεις σε συγκεκριμένη οδό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σήμερα αυτές οι πιέσεις να προέρχονται από σημαντικά πρόσωπα που φέρνουν υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι οι μυστικές επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διπλωματία είναι το στοιχείο εκείνο που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να επιτύχεις αυτό που θέλεις στις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους σου. Από την άλλη όμως είναι προτιμότερο να εξετάσεις σε βάθος όλες τις λεπτομέρειες των οικονομικών σου υποχρεώσεων.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template