ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗς ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-Από 16/1 έως 22/1/2017

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και Ερωτικά θα τα διαβάσεις ΕΔΩ.

ΚΡΙΟΣ
Πετυχαίνεις στόχους, παρά την πίεση.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την προσοχή σου να είναι στραμμένη στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όμως ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον αυστηρό Κρόνο στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου στα μέσα της εβδομάδας, και φέρνει μια αναστάτωση, έλεγχο των πεπραγμένων σου, άγχος αλλά και παρασκήνιο. Αντίθετα, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, μια ευνοϊκή θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου, καθώς πετυχαίνεις στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πλέον πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά, κάνεις περισσότερα φλερτ και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, όμως η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Παρασκευή και το Σάββατοείναι εξαιρετικές ημέρες για να ασχοληθείς με οφειλές σου ή οικονομικές υποχρεώσεις. Επίσης, η θέση της Αφροδίτης δείχνει κρυφή πηγή εσόδων.
ΤΑΥΡΟΣ
Περισσότερες συζητήσεις, περισσότερες φιλοδοξίες.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσπαθείς να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σου σχέδια, όμως νιώθεις πως δεν έχεις τη στήριξη των δικών σου προσώπων, στο βαθμό που ήθελες. Επίσης, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, έτσι λοιπόν στο εξής έχεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη βρίσκεται σε πιο μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια και οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, ωστόσο τη Δευτέρα ένα αγαπημένο πρόσωπο σε χρειάζεται. Παρασκευή και Σάββατο όμως, τα αισθηματικά έχουν την τιμητική τους!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε το Σάββατο για να ασχοληθείς με τα του πορτοφολιού σου, ενώ η νέα θέση του Ήλιου σχετίζεται άμεσα με την καριέρα σου, μιας και πλέον θέλεις να καταφέρεις περισσότερα και να φανείς παραγωγικός. Πρόσεξε όμως οφειλές ή χρέη που δεν έχεις τακτοποιήσει, μέσα στην εβδομάδα αυτή.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισιοδοξία μεν, πίεση στους στόχους δε!
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου, ενώ ευνοείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τρίτη και Τετάρτη κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους, ενώ εσύ προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα, γενικότερα όμως βρίσκεσαι σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, που σε απασχολεί η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω, παρά η ουσία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άρης και Κρόνος στα μέσα της εβδομάδας σε πιεστικές θέσεις σε «αγγίζουν» δυσμενώς αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο φέρνοντας κούραση στη δουλειά με προϊστάμενους, αλλά και έντονο κλίμα με συνεργάτες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα θέλω σου στο μικροσκόπιο.
Η εβδομάδα αυτή σε προβληματίζει, καθώς ο Κρόνος από τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, απαιτεί να μπουν οι εκκρεμότητες σε πρακτικό επίπεδο σε τάξη, αν θες να μην εμπλακείς σε μπελάδες. Παράλληλα, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά κι ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τη Δευτέρακαι την Τρίτη μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ κι η Αφροδίτη από τους Ιχθύς, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου δίνει ώθηση, παρότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα αυτή την περίοδο. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο τα ερωτικά σου είναι προτεραιότητα για σένα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου φέρνει σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, κυρίως σε επίπεδο οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων. Επίσης, μην κάνεις βιαστικά βήματα την Παρασκευή, ακόμη κι αν τα οικονομικά ευνοούνται.
ΛΕΩΝ
Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώςτην Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά απέναντι από το ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου οι άλλοι φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις. Επίσης, Άρης και Κρόνοςσε δυσμενή σχηματισμό απαιτούν από εσένα ώριμες και μετρημένες κινήσεις, παρότι νιώθεις πως πολλά πράγματα καλείσαι να τα κάνεις μόνος σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι με τις βασικές σου ανάγκες, ενώ η Κυριακή δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Η νέα θέση του Ήλιου όμως φέρνει στο επίκεντρο τα ζητήματα καρδιές, με πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, είτε είσαι ήδη σε σχέση αναζωπυρώνοντας το κλίμα, είτε είσαι ελεύθερος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποβάλλοντας την ανυπομονησία μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ η Αφροδίτη από τους Ιχθύς, φέρνει εύνοια στο πορτοφόλι μέσω άλλων και τακτοποιείς πιο άνετα οφειλές, φρόντισε όμως να είσαι συνεπής.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εξωστρεφή επίπεδα που προσπαθείς να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, ενώ η εβδομάδα αυτή φέρνει ερωτηματικά στο κατά πόσο εκπληρώνεις τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Επίσης, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην έρχονται σημαντικές αλλαγές, όμως εσύ είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, ακόμη κι αν κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τη Δευτέρα και την Τρίτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων σου και φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Του τρίτου πιέζεσαι έντονα από καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια και είναι προτιμότερο να μην πάρεις καμία σημαντική απόφαση αυτή την εβδομάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προετοίμασε τις κινήσεις σου μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα οικονομικά και τις οφειλές σου, γενικότερα πάντως, Παρασκευή και Σάββατο είναι οι πιο βοηθητικές μέρες.
ΖΥΓΟΣΏρα να δείξεις τα ταλέντα σου.
Η εβδομάδα ξεκινά προετοιμάζοντας τις κινήσεις σου, ενώ από τα μέσα της εβδομάδας καλείσαι να γίνεις συγκεκριμένος και να τηρείς το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις, φρόντισε όμως και την υγεία σου, καθώς μπορεί αυτές τις μέρες να ταλαιπωρηθείς. Την Παρασκευή όμως ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, μια εξαιρετική θέση για σένα, που τονίζει τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο με τα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα το κλίμα στα αισθηματικά έγινε περισσότερο πιεστικό, ενώ οι εντονότερες μέρες για τα προσωπικά είναι οι Τετάρτη και Πέμπτη που ενώ κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί,οι βιαστικές κινήσεις λειτουργούν εναντίον σου. Επίσης, απότην Κυριακή περνάς πιο ανέμελες στιγμές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα της καθημερινότητας και των επαγγελματικών σου, φέρνοντας εύνοια και πιο ευχάριστη ρουτίνα, το κλίμα όμως με συναδέλφους, υφιστάμενους, πελάτες ή προμηθευτές, μοιάζει κάπως ηλεκτρισμένο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακολούθησε τους κανόνες.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τη Δευτέρα και την Τρίτη, ασχολείσαι περισσότερο με τους στόχους που θέτεις, όμως η εβδομάδα αυτή, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, φέρνει αναστάτωση καθώς ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο στο φιλικό ζώδιο προς το δικό σου στα μέσα της εβδομάδας, και φέρνει κάποιες αναποδιές στα δημιουργικά σου πλάνα. Επίσης, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, μια θέση που για σένα δείχνει ότι το σπίτι και την οικογένεια είναι πλέον πιο σημαντικά και ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους, υπάρχει όμως παράλληλα μια ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη κι ο Άρης βρίσκονται στον τομέα των ερωτικών σου αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές στο εξής, ενώ Παρασκευή και Σάββατο η Σελήνη στο ζώδιό σου δείχνει πως οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικόςστις επαφές σου στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά είναι ένα μεγάλο «αγκάθι» καθώς λειτουργεί σαν τροχοπέδη που δεν σε αφήνει να υλοποιήσεις τα θέλω σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αφήνεις εμμονές να δυσκολεύουν τις σχέσεις σου.
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου τη Δευτέρα, ενώ η εβδομάδα αυτή σε πιέζει καθώς ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη δείχνει πως έχεις το ένα πόδι στο φρένο και το άλλο στο γκάζι, ενώ ενδεχομένως να υπάρξουν κι εμπόδια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Επίσης, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, μια θέση περισσότερο εξωστρεφή για σένα, μαρτυρώντας πως βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν κι όχι σε εκείνα που έχεις, έρχεσαι όμως πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αποφεύγεις τεχνηέντως οτιδήποτε σε περιορίζει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή δεν είναι αρκετά βοηθητική για την ανάσα στα οικονομικά που επιδιώκεις, ενώ γενικότερα προτίμησε την επόμενη εβδομάδα για να πάρεις τις αποφάσεις σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ερωτηματικά στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Ηεβδομάδα αυτή ενδεχομένως να σε πιέσει καθώς ο κυβερνήτης σου Κρόνος σε δυσμενή όψη με τον Άρη, φέρνει άγχος για όσα δεν έχουν τακτοποιηθεί, αλλά και εριστικές καταστάσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Ταυτόχρονα, είναι πολλές οι υποθέσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, ενώ την Παρασκευή ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Υδροχόο, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα. Από την άλλη, Τετάρτη και Πέμπτηκάνεις κοινωνικές επαφές, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά καθώς είσαι πιο εξωστρεφής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έρχονται σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, ενώ οι μέρες Δευτέρα και Τρίτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για να βρεις λύσεις. Γενικότερα όμως τα οικονομικά είναι ο τομέας που για την ώρα δεν σταθεροποιείται, τουλάχιστον άμεσα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα γενέθλιά σου ξεκινούν!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με τους άλλους, ο Ήλιος την Παρασκευή περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ώστε να υλοποιήσεις όσα σχεδίαζες ως τώρα. Από την άλλη πλευρά όμως Παρασκευή και Σάββατοέρχονται πολλές κοινωνικές επαφές, αλλά κι υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου κάνοντάς σε να λάμψεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Επίσης, την Τετάρτη και την Πέμπτηβρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτό το διάστημα όμως ευνοεί περισσότερο όσους είναι ήδη σε σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Άρης από τον τομέα των οικονομικών σου σε δυσμενή όψη με τον Κρόνο σου σε καλεί να προσέχεις στα μέσα της εβδομάδας ειδικά για έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, καθώς οι στόχοι που έχεις θέσει, ίσως πιέσουν το πορτοφόλι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείς.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει έντονη πίεση, καθώς ο Άρης από το ζώδιό σου σε δυσμενή όψη με τον Κρόνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνει πίεση και προκλήσεις στα ζητήματα που σχετίζονται με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, αλλά και την καριέρα σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ωστόσο, την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ καλείσαι να σχεδιάζεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες κι ευκαιρίες. Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά, θα πρέπει όμως να δείχνεις υπομονή και με τα θέλω των άλλων.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σου την Δευτέρα, εντούτοις αυτή η εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σου στην καριέρα και είναι προτιμότερο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν ρήξεις που δεν έχεις υπολογίσει.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template