Νίκη για τον Αστέρα στη χιονισμένη Τρίπολη, 3-2 την ΑΕΚ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Μετά από ένα πολύ καλό αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της εξ αναβολής δεύτερης αγωνιστικής της
Super League.
Στο χιονισμένο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Πέκχαρτ άνοιξε το σκορ στο 36’ για την ΑΕΚ και οι Αρκάδες πέτυχαν την ανατροπή με γκολ των Στανισάβλιεβιτς (49') και Ίγκορ (66'). Το 2-2 σημείωσε στο 68’ ο Πέκχαρτ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81’ ο Τσουκαλάς. Για την ΑΕΚ αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του (71’) ο Βράνιες.
Μετά το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι δύο ομάδες σπατάλησαν για να προσαρμοστούν στις δύσκολες συνθήκες ξεκίνησε η δράση, τα γκολ και οι χαμένες ευκαιρίες.

Στο 25’ ο Μπάρκας απομάκρυνε πάνω στον Τσιλιανίδη την εκτέλεση φάουλ του Στανισάβλιεβιτς, αλλά ο παίκτης του Αστέρα αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 34΄ η μπάλα στρώθηκε στον Πέκχαρτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά εκείνος σούταρε άσχημα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 36΄ ο Τσέχος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χριστοδουλόπουλου και την άστοχη έξοδο του Ντοναρούμα για να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, αλλά στο 49΄ ο Στανισάβλιεβιτς σούταρε με το αριστερό από δεξιά και μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Λαμπρόπουλου και σταμάτησε στα δίχτυα του Μπάρκα.

Ο Αστέρας είχε πια επιστρέψει και στο 54΄ ο Μανιάς «τσίμπησε» την μπάλα για να «κρεμάσει» τον Μπάρκα, αλλά την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μάνταλος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σουτάροντας στο πόδι του πεσμένου Ντοναρούμα. Στο 66΄ ο Ιγκόρ σημείωσε το πρώτο τέρμα του στην Ελλάδα, καθώς κανένας δεν βρέθηκε για να τον ανακόψει, αλλά στο 68΄ ο Πέκχαρτ έγραψε το 2-2 πλασάροντας εύστοχα.
Στο 71΄ ο Βράνιες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι και δέκα λεπτά αργότερα ο Τσουκαλάς έδωσε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Αστέρα, πλασάροντας από κοντά στο γύρισμα του Καλτσά.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 3-2 (Novasports 1)

Γκολ: 49' Στανισάβλιεβιτς, 66' Ίγκορ, 81' Τσουκαλας - 36', 68' Πέκχαρτ

Κίτρινες κάρτες: Στανισάβλιεβιτς, Τσουκαλάς, Μανιάς - Λαμπρόπουλος, Βράνιες

Κόκκινες κάρτες: 71' Βράνιες

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ Σίλβα, Γιαννούλης Σελίν, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος (46' Ιγκλέσιας), Μάσα, Τσιλιανίδης (75' Ιωαννίδης), Στανισάβλιεβιτς (69' Καλτσάς), Μανίας.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (56' Μπακασέτας), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (65' Πατίτο), Πέκχαρτ.







zougla.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template