ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ-Σκύλος κατακρεούργησε 30χρονο.Αστυνομικοί έψαχναν για τα αυτιά του!!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι άνδρες του ΕΚΑΒ στον Βόλο, καθώς κλήθηκαν να παραλάβουν άνδρα που είχε κατακρεουργηθεί από
άγρια επίθεση σκύλου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το άγριο περιστατικό συνέβη λίγα μέτρα μακρύτερα από το σπίτι του 30χρονου ομογενή από το Ουζμπεκιστάν, κοντά στην πλατεία Εθνικής Άμυνας Βόλου.
Οι άντρες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 30χρονο άνδρα σοβαρά τραυματισμένο από την οδό Προύσης, ενώ εκείνος μένει, λίγα μέτρα μακριά στην οδό Δορυλαίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος ομογενής βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος. Μάλιστα από την επίθεση του σκύλου του έλλειπαν κομμάτια από το σώμα και το πρόσωπο του, κάτι που έκρινε την κατάσταση του πολύ σοβαρή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.


Η επίθεση του σκύλου ήταν τόσο άγρια με αποτέλεσμα να έχει σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα. Οι αστυνομικοί μάλιστα που βρέθηκαν στο σημείο έψαχναν να βρουν τα μέρη του σώματος που είχαν αποκολληθεί από τον άτυχο άνδρα και συγκεκριμένα τα αυτιά του. 


Ερευνούν το ενδεχόμενο και της ψευδομαρτυρίας

Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή το απόγευμα περίπου στις 7:30 στην Νέα Ιωνία στον Βόλο, όταν ο 30χρονος τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, λέγοντας πως δέχτηκε επίθεση από σκυλιά.


Για την ώρα η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της ψευδομαρτυρίας μιας και ο 30χρονος στις πληροφορίες που έδωσε για το πώς, πού και από τι είδους σκύλο δέχτηκε την επίθεση, είναι μεταξύ τους αντιφατικές.

Μάλιστα τους ανέφερε πως η επίθεση έγινε από σκυλιά στην πλατεία Εθνικής Άμυνας, όταν εκείνος προσπάθησε να τα χωρίσει από σκυλοκαβγά.

Κάτι τέτοιο όμως δεν εξακριβώνεται ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος της Νέας Ιώνιας που διεξάγουν τις έρευνες βρήκαν αίματα στην αυλή του σπιτιού του, κάτι που τους έβαλε σε υποψίες.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 30χρονος άνδρας έχει δικό του σκύλο μεγάλου μεγέθους που τον βγάζει βόλτες στην πλατεία Εθνικής Άμυνας.

Ο 30χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν βρίσκεται εκτός κινδύνου ενώ θα χρειαστεί πλαστική χειρουργική επέμβαση και στα δύο του αυτιά.


Τις δικές τους έρευνες, αλλά σε συνεργασία με την αστυνομία, διεξάγουν για το πρωτοφανές συμβάν ο Δήμος Βόλου, καθώς και Φιλοζωική Ομάδα της πόλης. protothema.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template