ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-Διέλυσε 4-0 ο 'Αρης τον Πανσερραϊκο!

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-Διέλυσε 4-0 ο 'Αρης τον Πανσερραϊκο! Η αρμάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν καταιγιστική.
Ήταν, όσο να πεις, παιχνίδι «επίφοβο»: μία αναβολή για το πρωτάθλημα, άλλη μία για το κύπελλο και, κάπως έτσι, εγείρονταν ερωτήματα για την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαζόταν σήμερα ο Άρης στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, μιας και η αποχή από τα παιχνίδια σπάνια είναι καλός «σύντροφος».

Αναστόπουλος: «Ήταν μονόδρομος η νίκη, κοιτάμε Ολυμπιακό τώρα»

Όπως αποδείχτηκε, όμως, ο κιτρινόμαυρος συναγερμός ήταν πέρα για πέρα λάθος: η ομάδα του Νίκου Ανστόπουλου μπήκε με το πόδι κολλημένο στο αγωνιστικό γκάζι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και φρόντισε να δείξει από νωρίς τα δόντια της στον Πανσερραϊκό.
Μόλις στο 5΄ ο Μπαργκάν με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω, κρούοντας τον κώδωνα του ποδοσφαιρικού κινδύνου για τους φιλοξενούμενους. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τάτος με γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Μπαργκάν έχασε τεράστια ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ, όμως από κει κι έπειτα άνοιξαν οι αγωνιστικοί ουρανοί.

Στο 21΄ ο (πολύ καλός και σήμερα) Μπαργκάν γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο επερχόμενος Ντούνης έκανε το 1-0. Πριν προλάβει ο Πανσερραϊκός να συνέλθει από την ψυχρολουσία, ο Ιντζίδης πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του (μαντέψτε...) Μπαργκάν και «έγραψε» 2-0 στο 24΄. Στο 29΄ είχε φτάσει η στιγμή για να τριτώσει το καλό για τους γηπεδούχους: ωραία ατομική ενέργεια του Ίλιτς, ασίστ στον Ντούνη και δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Έλληνα παίχτη. Κάπως έτσι, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 3-0, καθώς ο Διούδης έδιωξε στο 44΄ εντυπωσιακά το σουτ του Τσιμίκα.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Θεσσαλονικείς κατέβασαν ελαφρώς στροφές, όμως στο 59΄ ο Μπαργκάν θα μπορούσε να κάνει το 4-0, αλλά ο Μέλκα του είπε βροντώδες «ΟΧΙ» διώχνοντας. Στο 66΄ ο Ίλιτς βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, όμως θεώρησε πως το άουτ έχει άλλη γλύκα από το γκολ και το σκορ δεν άλλαξε.


Στο 68΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν, ορθώς, με 10 παίχτες, καθώς ο Ιωαννίδης είδε την κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Ντούνη μόνος του με το τέρμα. Πάνω που όλα έδειχναν πως το 3-0 δεν αλλάζει και οι μηχανές του Άρη ηθελημένα υπολειτουργούν, ο Μιλούνοβιτς με αριστερό σουτ στο 89΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μ' αυτή τη νίκη ο Άρης έφτασε τους 23 βαθμούς μετά από 10 παιχνίδια στην φετινή Football League και βρίσκεται στο -2 από τη δεύτερη Λαμία και στο -4 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος, ωστόσο, έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.
Η αποχή από τα ματς είχε κάνει, λοιπόν, τον σημερινό αγώνα επίφοβο, όμως ο Άρης πέρασε τον σκόπελο χωρίς φόβο. Αν συνεχίσει έτσι, τότε μια άλλη, πιο σημαντική, αποχή αναμένεται να λάβει σύντομα τέλος.

Αυτή από την Superleague...

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Παυλίδης (72' Καπνίδης), Ντούνης, Μπαργκάν (77' Μιλούνοβιτς), Τάτος (81' Νέτο), Ιλιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκα, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Λάμντο, Ρούτσης, Στέβιτς (80' Παπατζίκος), Κάκκο, Γκούρτσας (73' Καψάλης), Κανούλας, Τσιμίκας (85' Κτιστόπουλος)
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template