Επικίνδυνες αλλά και όμορφες! Γυναίκες που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη ... «στενή» (φωτό)

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Είναι επικίνδυνες, είναι και όμορφες. Είναι σέξι, είναι και εγκληματίες. Κι αν κάποιες από αυτές θυμίζουν περισσότερο μοντέλα, είναι να
αναρωτιέται κανείς πόση αυτοσυγκράτηση πρέπει να έδειξαν τα όργανα της πολιτείας για να τις συλλάβουν και να μην της αφήσουν ελεύθερες.

Μετά από μικρά ή μεγάλα μπλεξίματα με το νόμο, βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Ξανθές, μελαχρινές, ψηλές, κοντές, καμία δεν μπορεί να ξεφύγει από το γράμμα του νόμου.

Τα ατοπήματά τους μικρά ή μεγάλα. Είτε οδηγούσαν με υπερβολική ταχύτητα, είτε έμπλεξαν σε καβγά, είτε έκλεψαν, είτε βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή τους, είτε είχαν ερωτικές σχέσεις με ανήλικους, ακολουθούν μερικές από τις πιο σέξι κοπέλες που έχουν συλληφθεί ποτέ.
Το γοητευτικό τους χαμόγελο και τα γλυκά μάτια δεν τις βοήθησαν να την γλιτώσουν και η «στενή» έγινε εν μία νυκτί το νέο τους σπίτι.

Στις ΗΠΑ μετά από κάθε σύλληψη ακολουθεί φωτογράφιση. Οι φωτογραφίες με τις όμορφες κρατούμενες βρίσκουν ως δια μαγείας το δρόμο του διαδικτύου με τους χρήστες να αδιαφορούν για το ένοχο παρελθόν τους. Άλλωστε τα κακά κορίτσια είναι και τα πιο ωραία!

Προσοχή δεν πρέπει να σας ξεγελάσουν με την ομορφιά τους...
Alexandria Vera




Η 24χρονη Alexandria Vera ήταν καθηγήτρια σε σχολείο στο Χιούστον και αποδείχθηκε ιδιαιτέρως άτακτη. Συνελήφθη όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με 13χρονο μαθητή κάτι το οποίο ομολόγησε και η ίδια.
Sarah Seawright



Πολύ όμορφη για να πάει στη φυλακή; Αυτό σκέφτηκαν πολλοί βλέποντας την φωτογραφία της 24χρονης Sarah Seawright. Η φωτογραφία έγινε viral στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, με το hashtag #prisonbae να βρίσκεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή. Η φωτογενής Sarah Seawright, από το Άρκανσας των ΗΠΑ, συνελήφθη από τις Αρχές, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο όπου εκκρεμούσε από το 2014 υπόθεση σε βάρος της για επικίνδυνη οδήγηση.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η εντυπωσιακή 24χρονη απασχόλησε τις Αρχές. Όπως έγινε γνωστό από τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Seawright διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο, καθώς είχε περιπέτειες με το νόμο το 2012, με αρκετά βαριές και πλούσιες κατηγορίες για ληστεία, απαγωγή, βιαιοπραγία και απόκρυψη στοιχείων. Η ίδια για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε δηλώσει ένοχη και είχε καταδικαστεί σε 5 έτη με αναστολή, αλλά οι περιπέτειές της με το νόμο φαίνεται πως δεν τελείωσαν έκτοτε.
Kristen Johnson



Η Kristen Johnson καταδικάστηκε γιατί τράβηξε φωτογραφία με το iPhone της το πέος ασθενούς ενώ ήταν αναίσθητος όσο εργαζόταν ως νοσοκόμα στο Upstate University Hospital in Syracuse, στη Νέα Υόρκη. Έχασε την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και σίγουρα θα μετάνιωσε για την πράξη της.
Moriah Gonzales



Η Moriah Gonzales υποτίθεται ότι θα έπρεπε να προσέχει ένα 13 μηνών αγόρι. Εκείνη δεν μπορούσε να το κάνει να σταματήσει να κλαίει και αποπειράθηκε να το πνίξει. Κρυφή κάμερα την κατέγραψε και εκείνη πήρε το δρόμο της φυλακής.
Haeli Wey



Η πρώην, πλέον, μαθηματικός μπήκε φυλακή γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις με δύο μαθητές της. Μάλιστα η όμορφη δασκάλα Haeli Wey, στον πρώτο μαθητή της έστελνε και φωτογραφίες της με ελάχιστα ρούχα προκειμένου εκείνος να θαυμάσει τα κάλλη της.
Bridget Garcia



Η μητέρα από την Φλόριντα συνελήφθη το 2015 για κακοποίηση παιδιού. Συγκεκριμένα η 32χρονη γυναίκα οδήγησε με τον 13χρονο γιο της επάνω στο καπό όταν εκείνος στην προσπάθεια του να την σταματήσει από το να τον αφήσει μόνο στο σπίτι πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο. Εκείνη πάτησε το φρένο και το παιδί έπεσε από το αμάξι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε ισχίο, γόνατο και πόδι.
Angela Coates



Χτενισμένα μαλλιά, βαμμένα μάτια, σαρκώδη χείλη και βλέμμα όλο υποσχέσεις. Σίγουρα αυτή δεν είναι η εικόνα που περιμένει να δει κανείς όταν ακούει για μία συλληφθείσα. Η Angela Coates συνελήφθη για «κακή» συμπεριφορά στο Dekalb County, της Γεωργίας με την φωτογραφία της να γίνεται viral.
Jessie Alexander



Η Jessie Alexander συστηνόταν ως τηλεοπτικός παραγωγός και εξαπατούσε τοπικές επιχειρήσεις αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά με το πρόσχημα ότι θα τους έδινε βήμα σε κάποιο τηλεοπτικό σόου. Η ίδια έπαιρνε τα χρήματα και τα έτρωγε μέχρι τελευταίας δεκάρας. Πανάκριβα εστιατόρια, σπα, και μεγάλη ζωή. Κατηγορήθηκε για απάτη και συνελήφθη.
Meagan Simmons



Το 2010 η Meagan Simmons συνελήφθη για παράτολμη οδήγηση. Τα υπέροχα μάτια της δεν την έσωσαν. Το 2013 η φωτογραφία από την σύλληψή της έγινε viral και η ίδια αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πάνω από 300 χιουμοριστικά memes (φωτογραφίες με λεζάντα). Παρά την προσπάθεια αμερικανικών ΜΜΕ να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της, δεν μίλησε σε κανέναν, ενώ μήνυσε διαφημιστική που χρησιμοποίησε την φωτογραφία της σε διαφήμιση.
Veronica Rodriguez



Η Veronica Rodriguez συνελήφθη το 2010 στο Hillsborough της Φλόριντα επειδή οδηγούσε μεθυσμένη. Κατηγορήθηκε για παρακώλυση του αστυνομικού έργου αφού δεν άφηνε τους αστυνομικούς να της κάνουν αλκοτέστ. Η ατίθαση συλληφθείσα οδηγήθηκε στη φυλακή χωρίς πολλά πολλά.
Jennifer Jensen



Η φωτογραφία της Jennifer Jensen από την σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και πρόκληση ατυχήματος παρέπεμπε περισσότερο σε μοντέλο και όχι σε μια γυναίκα που μόλις έχει περάσει την πόρτα της φυλακής. Ξανθιά, με υπέροχα μπλε μάτια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το κεντρικό πρόσωπο για προϊόντα μακιγιάζ ή μαλλιών.
Lorena Tavera



Το 2008 η Lorena Tavera ήταν ήδη μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Τέξας όταν στέφτηκε Miss El Paso ενώ έφτασε έως τον ημιτελικό για Miss Texas. Η μελαχρινή καλλονή είχε όπως αποδείχθηκε μακρύ χέρι. Λίγα χρόνια αργότερα συνελήφθη γιατί έκλεψε ένα πουκάμισο και μπήκε φυλακή. Πολλοί ήταν αυτοί που βλέποντας την φωτογραφία της σκέφτηκαν ότι θα της το αγόραζαν οι ίδιοι αρκεί να τους το ζητούσε.
Τoni Lee Hopkins



Η Τoni Lee Hopkins ήταν γνώριμη στις αρχές. Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ενώ είχε παραβιάσει το νόμο περί εκδιδομένων γυναικών. Η φωτογραφία σύλληψής της στο Waycross της Γεωργίας των ΗΠΑ την έκανε διάσημη.
Slobodanka Tosic



Χαμός έγινε στη Σερβία, μετά την είδηση ότι η πρώην Μις Βοσνία και εξώφυλλο στο Playboy, θα μπει στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας! Η Slobodanka Tosic, μετά την στέψη της ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Κροατία.

Εκκρεμούσε σε βάρος της κατηγορία απόπειρας δολοφονίας όμως, καθώς η μούσα είχε εκμεταλλευτεί έναν τύπο, ο οποίος ήταν τρομερά ερωτευμένος μαζί της παρασέρνοντάς τον με δόλο σε ερημική τοποθεσία, όπου οι αντίπαλοί του από άλλη συμμορία του είχαν στήσει ενέδρα για να τον δολοφονήσουν.

Το δικαστήριο επέβαλε στην 29χρονη ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνια για απόπειρα φόνου, συμμετοχή σε πέντε φόνους και σε μια σειρά ληστειών, που έγιναν τον Ιούλιο του 2015 και απέφεραν στους δράστες λεία αξίας πέντε εκατομμυρίων ευρώ!
Maeghan Rice



Η Maeghan Rice βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα για φόνο δεύτερου βαθμού. Η ίδια έκανε κακές συναναστροφές από νεαρή ηλικία και έμπλεξε σε λάθος μονοπάτια, όπως αποδείχτηκε. Εκτίει την ποινή της και πού ξέρει κανείς βγαίνοντας μπορεί να γνωρίσει τον «κύριο Τέλειο» που τόσο πολύ επιθυμεί.
Katie Rees



Η Katie Rees ανακηρύχθηκε Μις Νεβάδα το 2007. Ο τίτλος, η λάμψη, η δόξα και τα χρήματα δεν της ήταν αρκετά κι έτσι έμπλεξε με τον κόσμο των ναρκωτικών. Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών με τον τίτλο να της αφαιρείται σύντομα.
Rebecca Flanagan



Αυτή η γυναίκα εκ πρώτης όψεως δείχνει τόσο γλυκιά και ντροπαλή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι μετρ των διαρρήξεων. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και την τσακώσανε…
Stacey Solberg



Πολλοί την έχουν παρομοιάσει με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Κάτι το μακρύ μαλλί, κάτι τα μεγάλα μάτια, η Stocey Solberg ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν φτάνει την πασίγνωστη ηθοποιό. Μπήκε στη στενή για συκοφαντική δυσφήμιση κάνοντας τις συγκρατούμενές της να την μισούν για την ομορφιά της. Η φωτογραφία της που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο κάπως την αδικεί.
Stephanie Beaudoin



Η όμορφη διαρρήκτης έχει μπει σε περισσότερα από 40 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Καναδά. Τον Αύγουστο του 2014, η Montreal Journal δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι και τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία. Η Daily Mail αναφέρει ότι οι χρήστες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης της έχουν βαπτίσει την «πιο σέξι εγκληματίας στον κόσμο».
Angie Sanclemente



Η Angie Sanclemente θεωρείται επικεφαλής ενός από τα μεγαλύτερα συνδικάτα ναρκωτικών στον κόσμο. Η ίδια λέγεται ότι προσλάμβανε μοντέλα για να κάνουν τη μεταφορά των ναρκωτικών από τη Νότια Αμερική προς την Ευρώπη. Η συμμορία της ανακαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2009 όταν μία 21χρονη κοπέλα συνελήφθη στο αεροδρόμιο με μια βαλίτσα γεμάτη κοκαΐνη.

Η Sanclemente κρυβόταν για πέντε μήνες και άλλαξε την εμφάνισή της. Οι αρχές της Αργεντινής την εντόπισαν σε ένα ξενώνα στο Μπουένος Άιρες. Βγήκε από τη φυλακή και απελάθηκε πίσω στην Κολομβία το 2013, αφού εξέτισε μόνο το ήμισυ της ποινής της.
Mayka Kukucova



Η Mayka Kukucova κρίθηκε ένοχη από ισπανικό δικαστήριο για τη διάρρηξη στο σπίτι του πρώην εραστή της στην Κόστα ντελ Σολ το 2014 και τη δολοφονία του. Η ίδια ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε τον «Βασιλιά του Χρυσού», Andrew Bush, σε αυτοάμυνα, ωστόσο δεν έπεισε τους δικαστές που έκριναν ότι το κίνητρό της ήταν η «παρανοϊκή ζήλια».
DJ Angie Vu



Η Angie Vu αποκαλείται από πολλούς ως η πιο σέξι DJ της Ασίας και ζούσε μια ζωή γεμάτη χλιδή και φήμη. Όταν όμως πήρε διαζύγιο από τον γάλλο σύζυγό της, όλα άλλαξαν. Η 28χρονη από το Βιετνάμ, συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2015 στο αεροδρόμιο JFK ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τις ΗΠΑ με την εννέα χρονών κόρη της. Το πρόβλημα ήταν ότι ήδη είχε εκδοθεί ένταλμα εναντίον της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είχε και την επιμέλεια της κόρης τους. Οδηγήθηκε στη φυλακή Metropolitan Detention Center στο Μπρούκλιν. pronews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template