ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ- Ο Παντελής και το Κορίτσι με τα απασχολημένα χέρια

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Τα όσα ακολούθησαν, τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται σήμερα είναι μια φυσιολογική εξέλιξη για το κράτος οι πολίτες
του οποίου ορκίζονται στην συμπαντική συνειδητότητα του Σώρρα, τον οποίο επέβαλε ο συρφετός των ΜΜΕ σε ένα βλαμμένο τηλεοπτικό κοινό-ψηφοφόρων που μπορούν να δεχθούν τα πάντα.
H οικογένεια του Παντελή μέσω πρόθυμων ιατροδικαστών υποστηρίζει ότι οδηγούσε η Φρόσω, το κορίτσι που βγήκε με τις λιγότερες “απώλειες” από το δυστύχημα. Πέρα από τις θεωρίες των ιατροδικαστών υπάρχει ένα ερώτημα που έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του Παντελή:



-Θα επέτρεπε ποτέ ένα σερνικό όπως ο Παντελής σε ένα κοριτσάκι να οδηγήσει το θηριώδες τζιπ του ή θα προτιμούσε εκείνη να βρίσκεται δίπλα του ασφαλής, ευτυχισμένη και απελευθερωμένη από την οδήγηση;
Ποιος άνδρας θα επιθυμούσε ξημερώματα μετά από μια ξέφρενη νύχτα με φαγητό,ουίσκι, σαμπάνιες, πολύ τσόχα και πολύ καπνό μια νεαρή κούκλα με απασχολημένα στο τιμόνι χέρια και πόδια;
Εξάλλου η Τροχαία από την πρώτη στιγμή σε καμία περίπτωση δεν αμφισβήτησε το γεγονός ότι οδηγούσε ο Παντελής.


Σε μια ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook προχώρησε η Μίνα Αρναούτη εννέα μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, σε ηλικία 32 ετών. Η νεαρή κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ ξεσπά, για ακόμη μια φορά, και αναφέρεται στα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι ο άτυχος τραγουδιστής δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο εκείνο πρωινό του Φεβρουαρίου.
«Ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε. Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς» γράφει μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη.


Δείτε το μήνυμα

Ένα συναρπαστικό παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη στο οποίο εμπλέκονται ιατροδικαστές, δικηγόροι, ασφαλιστικές εταιρίες,

Τροχαία, διψασμένες γενικότερα τηλεπαρουσιάστριες, δημοσιογράφοι (πως θα μπορούσαν να λείπουν άλλωστε αυτοί;) στην υπόθεση που αφορά το τελευταίο γκάζι για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ένα από τα δύο κορίτσια που κατάφεραν να βγουν ζωντανές από το Τροχαίο “αρνούμενες” να ακολουθήσουν τον Παντελή στον Ουρανό. Μήλο της Εριδος οι ασφαλιστικές αποζημιώσεις που διεκδικούν τα κορίτσια οι οποίες όταν άρχισε να νυχτώνει εκείνη την μοιραία νύχτα δεν θα μπορούσαν να φαντασθούν ότι το ξημέρωμα θα τις έβρισκε στο Νοσοκομείο, τον διάσημο φίλο τους νεκρό και τις ίδιες να ζητούν αποζημίωση για το σωματικό και ψυχικό σακάτεμα.
Κι όμως όλα αυτά συνέβησαν εκείνη την ιλιγγιώδη ξέφρενη νύχτα.
 kourdistoportocali.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template