Ο έρωτας της Βιτάλη με τον οδηγό της

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ο Τέλης Κουτσούκος (ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τη μετέφερε στα ραντεβού και στις δουλειές της) έκλεψε την καρδιά της
μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας
Μέσα σε ένα ταξί (!) πλέχτηκε το ειδύλλιο της Ελένης Βιτάλη με τον αγαπημένο της Τέλη, ο οποίος στέκεται διακριτικά στο πλευρό της τα τελευταία επτάμισι χρόνια. Κι αυτό γιατί ο σύντροφος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εspresso», είναι ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε συχνά πυκνά στα επαγγελματικά ραντεβού της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Μπορεί η λαϊκή τραγουδίστρια να μην έχει απασχολήσει σχεδόν καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας με προσωπικά της ζητήματα, ωστόσο τον Μάιο του 2015 αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει γνωστό το γεγονός πως βιώνει και πάλι την ευλογία του έρωτα.


«Ηταν ευσεβής πόθος αυτός. Να μου δώσει έναν σύντροφο για τα γεράματα. Να με πονάει, να τον πονάω... Ο Τέλης είναι πολύ στωικός.

Ατόφιος άνθρωπος. Λίγο σαν τον Αντονι Κουίν, που έλεγε “αυτά που δεν μπορώ να σου πω θα σ' τα χορέψω”. Σαγρέ άνθρωπος. Με γειώνει. Τον αγαπώ γι' αυτό που είναι και μ' αγαπάει γι' αυτό που είμαι. Είμαι ευλογημένη» είχε δηλώσει τότε η ίδια σε συνέντευξή της στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την ύπαρξη του Τέλη στη ζωή της.

Σήμερα η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας πρώτη φορά την ιστορία πίσω από αυτόν τον έρωτα, αλλά και περισσότερα στοιχεία για τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική ζωή της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο Τέλης Κουτσούκος κατάγεται από τα Κρέστενα της Ηλείας και έχει στο ενεργητικό του έναν αποτυχημένο γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη πηγή, γνώρισε την Ελένη κατά τη διάρκεια μιας κούρσας με το ταξί του. Η συμπάθεια υπήρξε αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Το φλερτ ήρθε λίγο αργότερα κι από ένα σημείο και μετά η Ελένη άρχισε να κυκλοφορεί μόνο με το ταξί του.
Ούσα χαμηλών τόνων, η τραγουδίστρια φρόντισε να κρατήσει το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου έξι χρόνια μέχρι να μιλήσει γι' αυτόν δημόσια. Και πάλι όμως χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για εκείνον ή για την επαγγελματική ιδιότητά του. Οι άνθρωποι που κινούνται στον σχετικά μικρό κοινωνικό κύκλο τους λένε πως ο Τέλης λατρεύει τη σύντροφό του, τη φροντίζει και είναι πάντοτε δίπλα της προλαβαίνοντας κάθε επιθυμία της.

Συνεχίζει να έχει το ταξί του, αλλά έχει εξελιχθεί παράλληλα στον πιο στενό συνεργάτη της Ελένης. Είναι ο άνθρωπος που συνεννοείται για τις live εμφανίσεις της και κάθε άλλο επαγγελματικό ζήτημά της.





Αυτή την εποχή, που η Βιτάλη συμπράττει με επιτυχία με τον Γιάννη Πάριο σε νυχτερινό μαγαζί της Ιεράς Οδού, ο Τέλης Κουτσούκος βρίσκεται κάθε βράδυ στο καμαρίνι της. Φυσικά διατηρεί άριστες σχέσεις με τον γιο της τραγουδίστριας Νίκο Ξύδη και τη νύφη της Βαλέρια Κουρούπη.

Πάντως κάθε φορά που αστράφτουν τα φλας των παπαράτσι πάνω στη σύντροφό του εκείνος φροντίζει να αποχωρεί διακριτικά, καθώς δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Την προηγούμενη χρονιά, ωστόσο, ο φακός τούς είχε πετύχει μαζί στο θέατρο Παλλάς. Κατά τα άλλα, το ζευγάρι φροντίζει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του σε ήσυχα μέρη με καλούς φίλους, μακριά από την κοσμική βαβούρα.

Ο γάμος της με τον Βαγγέλη Ξύδη

Ο Τέλης Κουτσούκος μπήκε στη ζωή της Ελένης Βιτάλη στα μέσα του 2009, περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του άντρα της Βαγγέλη Ξύδη, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, αλλά διατηρούσε άριστες σχέσεις. Ο έγγαμος βίος της Βιτάλη με τον Ξύδη υπήρξε πολύ ευτυχισμένος.

Από την ένωσή τους γεννήθηκε ο Νίκος, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του στο τραγούδι και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ταλαντούχους τραγουδοποιούς της γενιάς του. Μητέρα και γιος έχουν συνεργαστεί πολλές φορές σε συναυλίες και νυχτερινά μαγαζιά, ενώ στα προγράμματα συμμετέχει συχνά και η γυναίκα του Νίκου, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βαλέρια Κουρούπη, στην οποία η Βιτάλη έχει τεράστια αδυναμία.

Όσο για τον Βαγγέλη Ξύδη; Μπορεί να έχουν περάσει εννιάμισι χρόνια από τον θάνατό του, ωστόσο η τραγουδίστρια εξακολουθεί καμιά φορά να τον αποκαλεί σύζυγό της.
Οπως είχε δηλώσει σχετικά στη συνέντευξη στην οποία είχε αποκαλύψει το ειδύλλιό της με τον Τέλη, «ο Βαγγέλης ήταν ο μέντοράς μου, ο δάσκαλός μου, ο φίλος μου, ο πατέρας του παιδιού μου. Σαν αδέλφια ήμασταν».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template