ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ απο την Φενέρμπαχτσέ!!!

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Παναθηναϊκός άφησε... πίσω την εξαιρετική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε εντελώς αγνώριστος στην
Κωνσταντινούπολη και υπέστη βαριά ήττα από την Φενέρμπαχτσε με 63-84.
Πραγματικό «ναυάγιο» ήταν ο σημερινός Παναθηναϊκός. Με δύο παίκτες να προσπαθούν (Σίνγκλετον, Τζέιμς) και τους υπόλοιπους να... απέχουν εκνευριστικά από το παρκέ, οι «πράσινοι» δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στους Τούρκους. Η απουσία του Έκπε Ούντο δεν φάνηκε καθόλου για το συγκρότημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που πήρε πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε κανείς την 11η νίκη στη διοργάνωση, κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα (81-70) και έχει το πλεονέκτημα έναντι των «πρασίνων» στην περίπτωση της ισοβαθμίας.
Ο Παναθηναϊκός υποχώρησε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία και το έργο του για την πρώτη τετράδα μοιάζει να απομακρύνεται. Ο πιο ρεαλιστικός στόχος για την ελληνική ομάδα, πλέον, είναι η πρόκριση στα play off, καθώς εάν δεν πάρει κάποια κομβικά ματς που ακολουθούν, τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί πολύ σύντομα και εκτός οκτάδας.

Η «σεμνή τελετή» στο επιβλητικό «Ούλκερ Αρένα» κράτησε λιγότερο από ένα 10λεπτο. Η Φενέρ κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού και την αστοχία των παικτών του (άποντοι οι Ρίβερς, Μπουρούσης, Φώτσης, Νίκολς), μάζεψε τα ριμπάουντ και με τους Νταντόμε, Ντουβερίογλου να «πυροβολούν» κατάφερε να ξεφύγει ακόμη και με 20 πόντους στο πρώτο μέρος (42-22) και να κλείσει το πρώτο 20λεπτο στο +16 (44-28).

Τίποτα δεν άλλαξε για τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος. Ο Τζέιμς πάλευε μόνος του απέναντι στην Φενέρ, ο Ρίβερς «ξύπνησε» αργά και σε συνδυασμό με την απουσία του Σίνγκλετον από το παρκέ (ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και έμεινε στον πάγκο) οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έκαναν πραγματικό... πάρτι.

Η διαφορά «εκτοξεύθηκε» στο +24 περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος της 4ης περιόδου (74-50) και στο υπόλοιπο του αγώνα οι γηπεδούχοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φτάσουν άνετα στο 84-63.

Ο Τζέιμς με 25 πόντους ήταν μακράν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, ενώ με 13 τελείωσε το ματς ο Σίνγκλετον, ενώ 11 πέτυχε ο Ρίβερς, αλλά όταν όλα είχαν κριθεί. Στους 16 σταμάτησε ο Νταντόμε και στους 13 ο Ντουβερίογλου, που ήταν η αποκάλυψη του ματς.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template