ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ:Τον στραγγάλισαν και τον πέταξαν σε ..κάδο στην Δάφνη

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017


Τον στραγγάλισαν και τον πέταξαν σε ..κάδο στην Δάφνη!Άγριο έγκλημα!
Σε εξαιρετικά βίαιη ανθρωποκτονία αποδίδει ο ιατροδικαστής τα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, μέχρι στιγμής, που εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης τυλιγμένος με κουβέρτα, μέσα σε υπνόσακο και πεταμένος μέσα σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Ηροδότου και Παπαναστασίου στη Δάφνη.
Μακροσκοπικά, οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσαν να καταλήξουν στο εάν το πτώμα έφερε εμφανή τραύματα εγκληματικής ενέργειας, αφού βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Ωστόσο, οι απορίες όλων λύθηκαν, αφού ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε από τον διευθυντή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη.

Το θύμα βρέθηκε ντυμένο από την μέση και πάνω και εντελώς γυμνό από την μέση και κάτω.

Σε αυτό που κατέληξε ο ιατροδικαστής είναι πως το θύμα είχε χάσει την ζωή του περισσότερες από 10 ημέρες πριν μεταφερθεί και απορριφθεί από τον δράστη της δολοφονίας ή τους δράστες στον κάδο.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε μώλωπες από βίαια χτυπήματα που είχε δεχθεί στο πρόσωπο και κάταγμα του υοειδούς οστού στον λάρυγγα που φανερώνει στραγγαλισμό.


Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης ήταν δύσκολο να καταλήξει η νεκροψία σε πιο αναλυτικά συμπεράσματα, ωστόσο ο θάνατός του αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και σε συνδυασμό χτυπημάτων που δέχτηκε στο μέτωπο, στην μύτη και το πρόσωπο αλλά και ασφυκτικός που προκύπτει από τις αποδείξεις στραγγαλισμού.
Το ερωτήματα που καλείται πλέον το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής να απαντήσει, είναι ποιος είναι το θύμα, ο οποίος είναι λευκής φυλής, άνω των 65 ετών, κατά πάσα πιθανότητα Έλληνας, ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες, τα κίνητρά τους και γιατί κράτησαν και περιέφεραν το πτώμα του επί τόσες πολλές ημέρες.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν λάβει αποτυπώματα από το θύμα και δείγμα γενετικού υλικού.
Πιστεύουν πως ενδεχομένως τα κίνητρα ήταν προσωπικά και πως το θύμα ίσως ήδη κοιμόταν στον υπνόσακο όταν δέχτηκε την επίθεση. Αν αυτό ως σενάριο ευσταθεί είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για άστεγο, πάντως σίγουρα από την γενικότερη εικόνα του παραπέμπει σε άνθρωπο με πολύ χαμηλό οικονομικό υπόβαθρο.

Οι Αρχές αισιοδοξούν πως σύντομα θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του θύματος και γιατί όχι να φτάσουν έτσι και στον δράστη ή τους δράστες αυτού του εγκλήματος.
Επίσης θεωρούν πως το έγκλημα δεν έγινε στην ίδια περιοχή, ούτε πολύ μακριά, ίσως στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και μεταφέρθηκε εκεί. tribune.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template