ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....
ΚΡΙΟΣΕίσαι προσανατολισμένος σήμερα στις συναισθηματικές σου ανάγκες και προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, ωστόσο ο χαρακτήρας της σημερινής ημέρας ευνοεί περισσότερο τη σκέψη και την ανάλυση, παρά τις πράξεις. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φοβίες, οι ανασφάλειες και οι ενοχές που έχεις πάνω σε κάποιες καταστάσεις είναι που δημιουργούν τα έντονα προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη όμως στο ζώδιό σου δίνει «καύσιμο» στα ζητήματα καρδιάς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να επικοινωνήσεις με προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα σημαντικά πρόσωπα για τα οικονομικά σου, ωστόσο είναι πιθανό να πέσουν οι προσπάθειές σου στο κενό, ως προς τους χειρισμούς που κάνεις σε οφειλές ή χρέη.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου «ακυβέρνητη», δίνοντάς σου την ευκαιρία να προβείς στις ενέργειες που θέλεις πάνω στις διαπροσωπικές σχέσεις χωρίς κάποιο τίμημα, ωστόσο είναι αμφίβολο το αν τελικά τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα οι φίλοι είναι πιο κοντά σου και εσύ επενδύεις σε εκείνους, έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια γνωριμία μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον. Μην αμελείς όμως να δίνεις τη δέουσα προσοχή και στις ανάγκες του/της συντρόφου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν κάποια εμπόδια στο δρόμο σου που σκοπό έχουν να σου δείξουν ότι είσαι σε λάθος σημείο, παρότι έχεις δυνατότητες. Βρίσκεσαι άλλωστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και μέσα σε αυτό εμπίπτουν και οι δικές σου επιλογές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μολονότι η σημερινή ημέρα κρατά και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις υποθέσεις ρουτίνας που εκκρεμούν, εντούτοις είναι αμφίβολο τελικά κατά πόσο θα ευοδωθούν οι προσπάθειες που καταβάλλεις, κυρίως σε πρακτικά ζητήματα. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απρόσμενες ευκαιρίες για επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει υπάρχουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, ενώ ακόμη και μέσα σε μια περίοδο γεμάτη «μέτωπα» που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, αναζητάς σημαντικές ευκαιρίες για τα ερωτικά σου, είτε είσαι ήδη σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι κόποι στο εργασιακό σου περιβάλλον μοιάζουν να μην αποδίδουν όπως θα ήθελες σήμερα, ενώ από σήμερα ασχολείσαι πιο εντατικά με την καριέρα σου, αλλά και με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική, τηρουμένων των αναλογιών, για να επενδύσεις σε ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ακόμη κι αν υπάρξουν σήμερα απερισκεψίες ή βιαστικές κινήσεις, καταφέρνεις να ξεγλιστρήσεις. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι δικοί σου άνθρωποι είναι η βασική σου προτεραιότητα και το προσεχές διάστημα είναι πιο ευοίωνο για τα προσωπικά σου, παρότι δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις πως έχεις βαλτώσει. Το σίγουρο είναι πως επιζητάς την ασφάλεια και όχι την εφήμερη φύση κάποιων σχέσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες ανάκαμψης στα οικονομικά, παρότι θα πρέπει να θυμάσαι πως η μέρα δεν βοηθά σε πρακτικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, είναι περίοδος σταθεροποίησης, ακόμη και στις δυσκολίες.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου εστιασμένο στις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ευοδωθούν οι προσπάθειές σου για τακτοποίηση αυτών των υποθέσεων. Παρόλα αυτά μπορείς να ασχοληθείς με έγγραφα και πρακτικές λεπτομέρειες ενώ, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στους Ιχθύς, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία είναι ιδιαίτερα έντονη και αντιδράς έντονα απέναντι στις προσπάθειες άλλων να σε βάλουν σε καλούπια. Παρόλα αυτά υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου σήμερα, ακόμη κι αν δεν το υπολόγιζες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν θέματα που δεν έχεις ρυθμίσει ως προς τα χρέη ή τις οφειλές σου κι από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα λοιπόν μπορείς να μιλήσεις με περισσότερη άνεση για όσα θέλεις να εκφράσεις, θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να μη δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε όσα θα σου πουν, ενώ απόφυγε να κλείσεις σήμερα μια συμφωνία που είχες κατά νου, καθώς το αποτέλεσμα θα απέχει αρκετά από το επιθυμητό. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα στηρίζεσαι και σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος για ενίσχυση των προσπαθειών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιλέγεις την πεπατημένη οδό, χωρίς όμως αυτό να εγγυάται την ευόδωση των στόχων που έχεις θέσει, παρόλα αυτά έχεις δίπλα σου πρόσωπα που σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, πρόσεξε όμως σήμερα τις επαφές που κάνεις.

ΖΥΓΟΣΕπιδιώκεις να περάσεις μια ήσυχη ημέρα, που θα κινείται σε γνώριμα πλαίσια, ενώ εσύ είσαι προσανατολισμένος στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Θυμήσου όμως πως σήμερα ενδέχεται οι προσπάθειές σου να μην αποδώσουν τους αναμενόμενους καρπούς, τουλάχιστον στο βαθμό που αρχικά είχες υπολογίσει. Επίσης από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός σήμερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρόλα αυτά μπορείς να επενδύσεις στην επικοινωνία για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν. Επιπλέον, μπορείς σήμερα να προσεγγίσεις τους δικούς σου, ενώ η οξύνοιά σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, άσχετα με το πρακτικό αποτέλεσμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, ενώ από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο, αλλά πορεύεται χωρίς να σχηματίζει όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός πού επενδύεις κόπο και χρόνο, καθώς είναι πιθανό το τελικό αποτέλεσμα να μην σε ικανοποιεί. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε βοηθά περισσότερο να προωθήσεις τα σχέδια σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τη διάθεσή σου να παραμένει ανεβασμένη, έχεις τα ηνία των εξελίξεων και παρά το ότι δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ βρίσκεις διεξόδους. Επίσης, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους τον Οκτώβρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα, παρά τα εμπόδια που υπάρχουν σήμερα στα δημιουργικά σου σχέδια, δίνει ευκαιρίες για τα οικονομικά σου, ακόμη και από απρόσμενες εξελίξεις που σχετίζονται με πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή προϊστάμενους. Απόφυγε όμως σήμερα τα νέα ξεκινήματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι αρκετά εσωστρεφής σήμερα και αποφεύγεις οποιαδήποτε περιττή κοινωνική επαφή που νιώθεις πως δεν σε εκφράζει, ωστόσο η σημερινή ημέρα σε καλεί να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις υποθέσεις που εκκρεμούν και να βρεις λίγο χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου, ώστε να ξεκουραστείς. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι εσωστρεφής και αρκετά ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παράλληλα όμως σου δίνονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου φωνή που σε καθοδηγεί, παρά τις αντιξοότητες. Υπάρχουν όμως και σημαντικές δυνατότητες χάρη στην Αφροδίτη από βοηθητική θέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μείνε μακριά από τις παρασκηνιακές ενέργειες, καθώς μοιάζεις τελικά να ζημιώνεσαι εσύ, ενώ κράτα κατά νου πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θέλεις να επενδύσεις στους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο είναι προτιμότερο να εξετάσεις το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμοι, προτού προβείς σε ενέργειες. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου, ενώ κινούνται ευκολότερα και θέματα επαφών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά επιθετικός στον τρόπο που προσεγγίζεις τα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος και το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναμονής, εξαντλεί την υπομονή σου, παρόλα αυτά υπάρχουν οικείοι που αφουγκράζονται τις δικές σου ανάγκες, και στηρίζουν τα βήματά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις οφειλές που υπάρχουν, παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τις επαφές στα επαγγελματικά, καθώς υπάρχουν μικροανατροπές που περιπλέκουν τα πράγματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ωστόσο δεν δίνει το πρόσφορο έδαφος που έχεις ανάγκη για να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου, παρότι σήμερα καταφέρνεις να προσπερνάς τις δυσκολίες, χωρίς τελικά να βάζεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, συλλέγεις σημαντικές πληροφορίες, θα πρέπει όμως να αποφεύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνοντας χώρο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να εκφραστεί, μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ αξίζει να θυμάσαι πως σημαντικό ρόλο στα προσωπικά σου συνεχίζουν να διαδραματίζουν οι φίλοι σου. Παρόλα αυτά οι καταστάσεις είναι βοηθητικές για τα ζητήματα καρδιάς στην παρούσα φάση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου.
ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις την ανάγκη να πορευτείς σήμερα έξω από πρέπει και κανόνες, και η σημερινή ημέρα σου το προσφέρει αυτό, ακόμη κι αν παρασύρεσαι σε επιπόλαιες ή απερίσκεπτες συμπεριφορές. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι φέρνουν σήμερα σημαντικές πληροφορίες, που διευρύνουν τη δική σου οπτική γωνία, παρότι οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να ευνοούν την άνθιση στα ερωτικά σου, άλλωστε, σήμερα ξεκινούν τα γενέθλιά σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά στον εργασιακό σου χώρο, ενώ με τη διπλωματικότητά σου μπορείς να φέρεις με το μέρος σου πρόσωπα κύρους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Προσοχή όμως σε διαδικαστικές υποθέσεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template