ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣ
Το κλίμα σήμερα είναι πιο βοηθητικό για τις υποθέσεις σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αποδράσεις από τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αυτή η συμπεριφορά όμως είναι πιθανό να σε εμπλέξει σε μπελάδες. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου με τους άλλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι περισσότερο ανεβασμένη σήμερα, σε σχέση με την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, ενώ οι φίλοι είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν. Παρόλα αυτά, βγάζεις προς τα έξω ένα πιο αντιδραστικό προφίλ, καθώς οι εριστικότητες και το κουραστικό κλίμα δε λείπουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις δώσει προσοχή στις οφειλές και τις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου είναι η ενίσχυση στα οικονομικά από τρίτους. Εντούτοις, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις απερίσκεπτες κινήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα τονίζει την ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχει μια ασάφεια στους στόχους σου που δεν σου επιτρέπει να προσεγγίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, θα πρέπει σήμερα να δείξεις περισσότερη προσοχή σε πιθανά σενάρια εκμετάλλευσης από τρίτους, γενικότερα όμως υπάρχουν δυσκολίες στη ρύθμιση καθημερινών ζητημάτων πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχει και μια απόσταση με τα σχέδια που καταστρώνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βάλεις σε τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, παρόλα αυτά η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ κρατάς μια πιο δηκτική στάση στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα είναι αρκετά μπερδεμένο ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και οφειλές, είναι λοιπόν προτιμότερο να κάνεις πιο συνετή διαχείριση των οικονομικών σου. Επίσης, στο εργασιακό περιβάλλον, είναι πιθανό να υπάρχει ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δείχνοντας πως η προτεραιότητά σου είναι οι άλλοι μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Ωστόσο το κλίμα σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο και τα όρια δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα, ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από τη συζήτηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δίνεις βάρος στα αισθηματικά σου, βεβαιώσου όμως ότι δεν θα προβείς σε κάποια ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, νιώθεις πως οι σχέσεις σου έχουν περάσει ήδη ένα τεστ αντοχής αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να δείξεις έντονη παραγωγικότητα στη δουλειά, πιέζεσαι αρκετά όμως από πρόσωπα κύρους που νιώθεις ότι βάζουν εμπόδια στο δρόμο σου, μέσα από τη διπλωματία όμως βρίσκεις λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου περισσότερο σε υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως υποθέσεις πρακτικής φύσεως που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ωστόσο αντιμετωπίζεις όλα αυτά κάπως σαν αγγαρείες, καθώς νιώθεις πως ακόμη και η παραμικρή ενασχόληση με μικρολεπτομέρειες σε εξαντλεί μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς που σε απομακρύνουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρόλα αυτά πλέον μπορείς να επενδύσεις περισσότερο στην επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ακόμη κι αν πολλές φορές υπάρχουν ακόμη κάποιες αντιδράσεις ως προς τα θέλω σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό σου περιβάλλον θα πρέπει να φανείς περισσότερο συνεπής με τα χρονοδιαγράμματα, ενώ παρότι η έμπνευση υπάρχει για κάτι νέο, δεν δίνεις την πρέπουσα βαρύτητα σε πρακτικές μεταβλητές και αυτό βάζει εμπόδια στο δρόμο σου, τα μηνύματα όμως για τα οικονομικά είναι ελπιδοφόρα.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σήμερα είναι σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πιο πρόσφορο έδαφος να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε προβληματίζουν, ωστόσο τα δημιουργικά σου σχέδια σήμερα σε προβληματίζουν καθώς νιώθεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσύ θέλεις και είσαι σε ένα κλίμα πιο πολεμικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ο ερωτικός σύντροφος, είναι μια από τις πολύ σημαντικές προτεραιότητές σου σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να τοποθετήσεις πιο σαφή όρια στις σχέσεις σου. Σε γενικές γραμμές πάντως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και ψυχαγωγία, ενώ μπορούν να σταθεροποιηθούν καταστάσεις αν περιορίσεις τη ζήλεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να αποφύγεις σήμερα να κάνεις περιττές σπατάλες, αν τα οικονομικά σου δεν έχουν τακτοποιηθεί, σε επίπεδο οφειλών, μιας και αυτή η περίοδος που βρίσκεται μπροστά σου, μοιάζει πιο πιεσμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η προσοχή σου είναι σήμερα στραμμένη σε πιεστικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ωστόσο σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο το τι είναι αυτό που αναζητάς από τους άλλους, καθώς υπάρχουν πολλές αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά τις συνθήκες και οι βιαστικές κινήσεις εντείνουν ακόμη περισσότερο τα προβλήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να μείνεις μέσα, όσο αυτό περνά από το χέρι σου, οι ανασφάλειές σου όμως είναι ιδιαίτερα τονισμένες σήμερα και αναζητάς τη σιγουριά σε πρόσωπα που δεν έχουν αρκετά ξεκαθαρισμένα τα προσωπικά τους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Σεπτεμβρίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια απρόσμενα έξοδα αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν κι εσύ κάνεις τα ανάλογα βήματα για να βρεις λύσεις, σε γενικές γραμμές όμως είσαι σε μια περίοδο που σε προστατεύει από τα δύσκολα.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα σήμερα είναι τονισμένα και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας κι αυτό μπερδεύει κάπως το κλίμα στις επαφές σου με τον περίγυρό σου. Ωστόσο, το κλίμα γίνεται πιο έντονο, καθώς οι συνθήκες σου φέρνουν κούραση αλλά και αναθεωρήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά σήμερα στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, δεν έχεις όμως την παραμικρή όρεξη να ασχοληθείς με κουραστικές υποθέσεις και προτιμάς να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς. Είναι όμως πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες αντιδραστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα στη δουλειά είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει να κάνεις, ώστε να μην περιπλέκονται τα πράγματα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες σου, ωστόσο σήμερα δυσκολεύεσαι να βρεις τι είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πληρότητα και παρότι είναι μια βοηθητική περίοδος για σένα, σήμερα δεν δείχνεις τόσο ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν. Από την άλλη, ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως έχεις απόλυτα προσανατολιστεί στα θέλω σου, αφήνοντας τους άλλους σε δεύτερη μοίρα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δείχνεις αρκετή κτητικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις πολλές προσδοκίες σήμερα, γενικότερα όμως υπάρχουν συνθήκες που δεν αφήνουν τα προσωπικά σου να εξελιχθούν άμεσα και είναι πιθανό να ακούσεις παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να μη δώσεις με τη στάση σου λαβές για δυσμενή σχόλια, ενώ μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, θα πρέπει να έχεις εγκράτεια με τη διαχείριση των οικονομικών σου, το κομμάτι της καριέρας όμως σου δίνει πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο δικό σου ζώδιο, βγάζοντάς σε από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, ωστόσο παρότι νιώθεις την ανάγκη να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις νέα ξεκινήματα, οι συνθήκες μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ανασφάλειες ως προς τα πού να κινηθείς. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που έχεις ένα θετικό πλαίσιο, χάρη στη θετική θέση των Ερμή κι Αφροδίτη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί και παίρνεις πρωτοβουλίες, ωστόσο κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι, μοιάζουν να «θολώνουν» το τοπίο στα αισθηματικά. Επιπλέον, κάποιες απρόσμενες εξελίξεις υπάρχουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως θετικές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν πρόσωπα που ενισχύουν τις προσπάθειές σου στα οικονομικά, ωστόσο καλύτερα να αποφύγεις τα ρίσκα και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, αν πρώτα δεν έχεις εξασφαλίσει δικλείδες ασφαλείας για το πορτοφόλι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σημερινή ημέρα έχεις περισσότερο ανάγκη να ξεκουραστείς και προτιμάς να μεταθέσεις για κάποια επόμενη στιγμή στο μέλλον τις υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ παράλληλα υπάρχει μια σύγχυση στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου. Βρες λοιπόν χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για το επόμενο διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν κάποιες ασάφειες στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου σήμερα και αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, παρότι καταφέρνεις πολλές φορές να ξεγλιστρήσεις. Επίσης, τα συναισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από εντάσεις, παρά τις ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, είναι προτιμότερο να συγκρατηθείς περισσότερο σε όσα λες σε πρόσωπα κύρους, ενώ ωφελείσαι περισσότερο όταν δεν κοινολογείς τα σχέδιά σου. Επιπρόσθετα, θυμήσου ότι είσαι επιρρεπής σε καβγάδες με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, τα οικονομικά όμως έχουν δυνατότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα παρότι έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, δυσκολεύεσαι αρκετά να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και αυτό σε οδηγεί στο να θέτεις στόχους που τελικά δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Είσαι όμως πλέον σε μια περίοδο που προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, από την άλλη όμως δεν είναι λίγες οι φορές που δείχνεις εριστική διάθεση με το κοντινό σου περιβάλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να βγεις από τη δύσκολη θέση, νιώθεις όμως ότι είσαι σε μια φάση που οι προτεραιότητές σου έχουν αλλάξει, μη διστάσεις όμως να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σχέδια που κάνεις σήμερα μοιάζουν να στερούνται ρεαλιστικής βάσης, καθώς οι μεταβλητές που χρησιμοποιείς δεν έχουν επαφή με την οικονομική κατάσταση, ενώ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα είναι κάπως απαιτητική για σένα, με τη Σελήνη να έχει περάσει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, επιφορτίζοντάς σε με υποχρεώσεις που έρχονται στο προσκήνιο, καθώς και κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ωστόσο εσύ τρέφεις κάποιες αυταπάτες και δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις, θέτοντας τελικά σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες, αφήνοντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά. Μπορείς όμως να επενδύσεις περισσότερο σε κάποια πρόσωπα δίπλα σου, αρκεί να έχουν αποδείξει ότι αξίζουν. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι ο Ήλιος στο ζώδιό σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απρόσμενα γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σε καλούν να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οφειλές σου, ενώ θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template