ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα δοκιμάζει αρκετά την υπομονή σου, αφού η Σελήνη παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, συναντά τον Πλούτωνα και συμμετέχει σε ένα δύσκολο για σένα πλανητικό σχηματισμό. Έτσι λοιπόν απόφυγε να προβείς σε οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση που θα μπορούσε να σε εκθέσει, ενώ είναι προτιμότερο να οπλιστείς με υπομονή καθώς οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σου θα είναι αρκετά έντονες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σου να αποδεσμευτείς από τα πρέπει και τις πιέσεις του περιβάλλοντός σου δημιουργεί σοβαρές ρήξεις και αν δεν μπορείς να υπολογίσεις με ακρίβεια και τις αντιδράσεις των άλλων εκτός από τις δικές σου, προτιμήστε την διπλωματική οδό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απόφυγε να δώσεις λαβές για σχόλια ή να έρθεις σε κόντρα με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους. Άλλωστε, η επικοινωνία είναι εκείνη που μπορείς να στηριχθείς, με τον Ερμή σε βοηθητική θέση.
ΤΑΥΡΟΣ

Παρότι η Σελήνη παραμένει σε ένα φιλικό για το δικό σου ζώδιο, συμμετέχοντας σε αρκετά δυσαρμονικές όψεις προειδοποιεί να είσαι προσεκτικός, ειδικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με το νόμο, φρόντισε λοιπόν να είσαι καθόλα νομότυπος και να ακολουθείς τους εκάστοτε «κανόνες». Παράλληλα, η απερισκεψία ή οι επιπόλαιες συμπεριφορές θα μπορούσαν να σε βάλουν σε μπελάδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η προσκόλληση στο δικό σου τρόπο που βλέπεις τα πράγματα δημιουργεί δυσκολίες στις προσπάθειες των άλλων να σε προσεγγίσουν, ενώ είναι προτιμότερο να φανείς περισσότερο διαλλακτικός με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην είσαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου, μειώνοντας την παραγωγικότητα που παρουσιάζεις στο εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο κάνεις σημαντικές συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και σχεδιάζεις τα επόμενα βήματά σου, είναι προτιμότερο όμως να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ένστικτο και τα έντονα πάθη σήμερα έχουν τα ηνία και μολονότι είσαι πρόσωπο με έντονο το στοιχείο της νοητικής δραστηριότητας, μέσα στη σημερινή ημέρα τυφλώνεσαι από τα θέλω σου, ενώ είσαι καχύποπτος απέναντι σε όλους τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Τις ισορροπίες κρατά ο κυβερνήτης σου Ερμής, που σχηματίζοντας ευνοϊκές όψεις, δίνει διέξοδο στα έντονα συναισθήματα μέσω της επικοινωνίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ζήλια και η δεσποτική συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι τόσο έντονες που πνίγεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι φρόνιμο λοιπόν να μπαίνεις στη θέση των άλλων και να μην μοιράζεις τελεσίδικα και δράματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί οικονομικά βήματα, ειδικά σε όσα σχετίζονται με οφειλές ή υποχρεώσεις προς τρίτους. Άσε λοιπόν τα σημαντικότερα για το επόμενο διάστημα και δείξε πιο διαλλακτικό προφίλ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα η μέρα δοκιμάζει τις αντοχές σου μέσω των άλλων στη ζωή σας. Οι απαιτήσεις τους μοιάζουν υπερβολικές και εσύ δεν έχεις πολλά περιθώρια επιλογής και θέλεις να επαναστατήσεις, όμως αναλογίσου αν με την εκρηκτική συμπεριφορά ρισκάρεις πολλά περισσότερα από όσα πράγματι μπορείς να χάσεις. Είναι λοιπόν πιο φρόνιμο να δείξεις υπομονή, τηρουμένων των αναλογιών, αποβάλλοντας την παρορμητικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καθώς η σημερινή ημέρα προδιαθέτει για ρήξεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στις αρχές Ιουλίου, είναι προτιμότερο να είσαι πιο διαλλακτικός και προσιτός, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να βγάλεις συμπεράσματα για το ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σου, μένοντας παρατηρητής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι περισσότερο κυκλοθυμικός από ότι συνήθως ενώ παράλληλα είσαι επιρρεπής σε ενέργειες που τελικά σε εκθέτουν. Επίσης, σήμερα μια συνεργασία σου χρειάζεται προσοχή, σε μια περίοδο που τα οικονομικά πιέζονται αρκετά.
ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα, παρότι δεν είναι άκρως δυσαρμονική, είναι τελείως ασύμβατη με τα θέλω σου και αναστατώνει το πρόγραμμα που είχες κατά νου για σήμερα. Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως ξεσπούν αθροιστικά τα μικροπροβλήματα ρουτίνας των προηγούμενων ημερών και εσύ κουράζεσαι παραπάνω από ότι συνήθως για να φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συμβουλή της ημέρας είναι να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να προστρέξεις σε δικούς σου ανθρώπους που ενδεχομένως να σε χρειάζονται. Μάλιστα, επειδή η σημερινή ημέρα για κάποιους είναι έντονα φορτισμένη, μπορεί να χρειαστεί να προσφέρεις στήριξη ηθική ή συναισθηματική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα η κατάσταση στο εργασιακό περιβάλλον είναι έκρυθμη και δεν είναι λίγες οι φορές που εσύ καλείσαι να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά. Παράλληλα είναι έντονες οι απαιτήσεις πελατών, προμηθευτών ή υφισταμένων σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα, παρότι φέρνει αρκετές δυσκολίες, σε αναγκάζει τρόπον τινά να δείξεις το δυνατό υλικό που διαθέτεις. Η δυσκολία έγκειται στα δημιουργικά σου σχέδια που σήμερα συναντούν εμπόδια, ενώ παράλληλα κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται τη στήριξή σου. Επίσης, αν είσαι γονιός, δώσε περισσότερη προσοχή στο παιδί σου και στα αιτήματα που προβάλλει απέναντί σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι διενέξεις με τους δικούς σου ανθρώπους δεν λείπουν και εσύ είσαι σε μια συναισθηματική φάση που παίρνεις πολύ στα σοβαρά τις συμπεριφορές των άλλων και πολλάκις βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για το επίπεδο που βρίσκονται οι σχέσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά ρίσκα είναι σχεδόν απαγορευτικά για τη σημερινή ημέρα, ειδικά αν δεν έχεις εξασφαλίσει ένα δίχτυ προστασίας για την περίπτωση που οι υπολογισμοί σου δεν είναι αντικειμενικοί και στερούνται ενδελεχούς μελέτης.
ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε τοποθετεί στο μάτι του κυκλώνα ειδικά αν μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν σημαντικά προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές Οκτωβρίου. Οι απαιτήσεις των οικείων σου είναι έντονες κι οι δικές σου ανασφάλειες χτυπούν κόκκινο, προκαλώντας έτσι μια εσωτερική σύγκρουση, αφού από τη μια θέλεις να επαναστατήσεις απέναντι σε ό,τι δεν σε εκφράζει, από την άλλη φοβάσαι το άγνωστο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας δοκιμάζεσαι ως προς το πόσα θέλεις να θυσιάσεις προκειμένου να αισθανθείς προστατευμένος κι ασφαλής, ενώ σήμερα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παράτολμες ή παρορμητικές κινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου ρίχνει λάδι στη φωτιά και δυσχεραίνει τον χειρισμό των υποθέσεών σου, αν λοιπόν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μεταθέστε τα σημαντικά για το επόμενο διάστημα που είναι λιγότερο πιεστικό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις πολλές και σημαντικές ιδέες, αλλά ο τρόπος που τις επικοινωνείς δεν είναι ο ενδεικτικός για να τις δεις να υλοποιούνται. Μολονότι ανήκεις σε εκείνους που η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο δυσαρμονική, θα πρέπει να είσαι προσεκτικοί πώς χειρίζεσαι το λόγο με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Επιπλέον σήμερα καλείσαι να είσαι διπλά προσεκτικός στις μετακινήσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου και ακολουθείς τα πιστεύω σου σε σημείο εμμονής, γεγονός που απομακρύνει τους άλλους από κοντά σου. Ακολούθησε λοιπόν το ένστικτό σου και άσε χώρο και στους άλλους να εκφραστούν. Επιπλέον μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις συγγενικά σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις συζητήσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως για λογαριασμούς, οφειλές, δόσεις, υπό άλλες συνθήκες όμως ενδεχομένως να ήταν και πιο εποικοδομητικές. Τέλος, ο φόρτος εργασίας μοιάζει πιο κουραστικός από ποτέ.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Το αίσθημα της κτήσης, δηλαδή τι σου ανήκει, αλλά και τι δεν σου ανήκει, είναι ιδιαίτερα έντονο, ενώ είσαι αρκετά αμετακίνητος στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα. Οτιδήποτε μάλιστα δεν ανήκει στο δικό σου μικρόκοσμο σήμερα φαντάζει ξένο και εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τις αλλαγές που είναι επιτακτικές αν θέλεις να επενδύσεις στην αυτοεξέλιξή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ζήλια είναι αρκετά έντονη σήμερα, γεγονός που βάζει τρικλοποδιά στις προσπάθειές σου να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φορές που πέφτεις με τα μούτρα πάνω σε μια κατάσταση, χωρίς να αφήνεις στο άλλο πρόσωπο αρκετό χώρο. Παρόλα αυτά η σημερινή ημέρα δεν είναι απαγορευτική για τα ερωτικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά ρίσκα είναι πολύ επικίνδυνα σήμερα, αν δεν υπάρχουν και οι ανάλογες δικλείδες ασφαλείας για να σε προστατεύουν από στραβοτιμονιές. Μάλιστα, είσαι αρκετά μονόπλευρος σε αυτούς τους χειρισμούς και πολλές φορές πέφτεις σε παγίδες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος βρίσκεσαι σήμερα καθώς η Σελήνη από το ζώδιό σου συναντά τον Πλούτωνα και συμμετέχει σε ένα δύσκολο πλανητικό σχηματισμό που έχει δοκιμάσει πολλές φορές τις αντοχές και την υπομονή σου. Έτσι λοιπόν έρχονται ξανά στο προσκήνιο οι υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό, ενώ δοκιμάζεται και ο απόλυτος τρόπος που προσεγγίζεις τους ανθρώπους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υιοθετείς πολλές φορές μια δεσποτική συμπεριφορά απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα και εκείνα νιώθουν πως πνίγονται από τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχεις από εκείνους. Μπες στη θέση τους λοιπόν και δεις τα πράγματα και από τη δική τους σκοπιά, χωρίς προκαταλήψεις κι εμμονές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από εντάσεις και προστριβές απέναντι σε πρόσωπα κύρους ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Ταυτόχρονα, τα οικονομικά ρίσκα είναι απαγορευτικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά αγχωμένο εξαιτίας σημαντικών υποχρεώσεων που καλείσαι να διεκπεραιώσεις, ακόμη κι αν θα προτιμούσες να μεταθέσεις χρονικά τις υποθέσεις σου για αργότερα. Επίσης, είσαι πιο μοναχικός και προσπαθείς να αποφύγεις την πολυκοσμία, ενώ ταυτόχρονα δεν είσαι διατεθειμένος να ρίξεις νερό στο κρασί σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από μικρές αφορμές ξυπνούν μέσα σου φοβίες ή ενοχές του παρελθόντος, ενώ έχεις την ανάγκη να είσαι μόνο με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν απόλυτα και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Παρότι δεν είναι λοιπόν κακή περίοδος για τα προσωπικά σου, δεν λείπουν και τα σημαντικά εμπόδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συναντάς δυσκολίες στο να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το επόμενο διάστημα και η σημερινή ημέρα προειδοποιεί για αποκαλύψεις, αν κινείσαι σε ένα πιο παρασκηνιακό επίπεδο. Παρόλα αυτά, μπορείς να βγεις κερδισμένος από τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα έχει για σένα διεξόδους μέσα από τα εμπόδια και είναι πιο πιθανό τα προβλήματα να έρχονται σε σένα έμμεσα, μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αγαπημένα άτομα ή πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Από την άλλη όμως και εσύ ο ίδιος είσαι προσκολλημένος στις δικές σου επιδιώξεις χωρίς να βλέπεις τις εξελίξεις που τρέχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις με κάποιο φίλο ή φίλη περνούν από σκαμπανεβάσματα, παρόλα αυτά οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί και σε στηρίζουν έμπρακτα. Άλλωστε κι εσύ από την πλευρά σου προσεγγίζεις τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος πιο άνετα αυτές τις μέρες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι στόχοι σου σήμερα συναντούν σημαντικά εμπόδια και ενδεχομένως να χρειάζεται να καταβάλλεις παραπάνω προσπάθειες από εκείνες που είχες υπολογίσει, ενώ οι οικονομικές ενέργειες είναι σχεδόν απαγορευτικές για σήμερα.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template