ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....
ΚΡΙΟΣΜέχρι το απόγευμα η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, και χωρίς να σχηματίζει δυσμενείς όψεις, διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και βελτιώνει την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ενώ από το απόγευμα και μετά μπορείς να καταφέρεις πολλά μέσα από συλλογικές προσπάθειες, καθώς έτσι είναι πιο εύκολο να κατακτήσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μετά το μεσημέρι η διάθεσή σου ανεβαίνει και αισθάνεσαι πιο ελεύθερος να δράσεις, ενώ παράλληλα θέλεις να δεις φίλους. Παράλληλα, είσαι σε μια ιδιαίτερα θετική περίοδο για τα προσωπικά, είτε αναθερμαίνοντας την υπάρχουσα σχέση, είτε γνωρίζοντας νέα πρόσωπα, αν είσαι ελεύθεροι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πρωί της σημερινής ημέρας είναι μια βοηθητική στιγμή για να συζητήσετε με πρόσωπα κύρους ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου χωρίς να έχεις αρνητικές συνέπειες, ενώ μέσα από συνεργασίες μπορείς να δεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται.
ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι το απόγευμα σήμερα μπορείς πιο εύκολα να ρυθμίσεις τις τρέχουσες υποθέσεις σου, βρίσκοντας παράλληλα και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου, ενώ η διάθεσή σου παραμένει ανεβασμένη, παρά τις αντιξοότητες που συναντάς. Από το απόγευμα όμως και μετά έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, ενώ παράλληλα ασχολείσαι και με την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι γεγονός ότι το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον ή το σπίτι περνά από πολλά σκαμπανεβάσματα, έτσι λοιπόν μπορείς στο ξεκίνημα της ημέρας να κάνεις βήματα προσέγγισης, σε μια περίοδο όπου είσαι επιρρεπής σε ακραίες αντιδράσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε το σημερινό πρωινό για να τρέξεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Μπορείς επίσης να στηριχτείς σε σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σου, ενώ παρά το γεγονός ότι έχεις πιεστεί οικονομικά, βρίσκεις τρόπο να εισπράξεις έσοδα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι το απόγευμα μπορείς να ρυθμίσεις πρακτικά θέματα, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που είχαν ταλαιπωρηθεί με ζητήματα υγείας, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να υιοθετήσεις πιο υγιεινές συνήθειες, κι από το απόγευμα και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει και χειρίζεσαι πιο άνετα τις υποθέσεις σου, κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μετά το μεσημέρι βρίσκεις μικρές αφορμές που σε βγάζουν από την εσωστρέφεια των τελευταίων ημερών και εσύ θέλεις να μοιραστείς ευχάριστες και ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γενικότερα όμως βρίσκεσαι σε μια βοηθητική περίοδο για τα προσωπικά σου, αρκεί να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σημερινό πρωινό είναι για σένα μια πολύ καλή στιγμή για να διευθετήσεις οφειλές ή οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα, αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιον, βγαίνεις κερδισμένος μέσα από τις δικές του ενέργειες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας ο κυβερνήτης σου η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, χωρίς να σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως σήμερα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τις υποθέσεις σου μέσω των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις προσπάθειες για μια σημαντική συνεργασία, ο χρόνος όμως θα δείξει τη διάρκεια. Από το απόγευμα πάντως και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και θέλεις να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις σου σήμερα αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα, ειδικότερα το πρωί που μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και γενικότερα στα αγαπημένα σου άτομα, ενώ απόψε αφήνεις το μυαλό σου να ανασύρει από τη μνήμη παρελθοντικές καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους απασχολούν την προσοχή σου μετά το μεσημέρι ενώ κι εσύ αναζητάς δημιουργικές διεξόδους για τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και οφειλές.
ΛΕΩΝ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σου δίνει πολλές δυνατότητες για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις ρουτίνας που εκκρεμούν μέσα στην καθημερινότητά σου και προσπαθείς να διευθετήσεις ζητήματα περισσότερο πρακτικής φύσεως, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, αν στο προηγούμενο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί. Αργότερα μέσα στην ημέρα οι άλλοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των θεμάτων που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της ημέρας καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ αργότερα μπορείς με άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Γενικότερα όμως έχεις περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά πλέον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε μια απαιτητική περίοδο για την καριέρα σου, το σημερινό πρωινό φέρνει αρκετή εύνοια για να καταφέρεις πολλά μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, προσπάθησε όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο διαλλακτικός. Επίσης, τα οικονομικά σου σταδιακά μπορούν να πάρουν ανάσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΤο σημερινό πρωινό σου παρέχει πολλές ευκαιρίες που καλείσαι να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, είτε για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, είτε γενικότερα για να τρέξεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παίρνεις μια σημαντική ανάσα σε ένα θέμα που σε είχε προβληματίσει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αργότερα μέσα στην ημέρα προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς στο ξεκίνημα της ημέρας να προσεγγίσεις με άνεση τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να βγεις κερδισμένος μέσα από θέματα που τους απασχολούν, αλλά και γενικότερα να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς αρνητικές επιπτώσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από απρόσμενες αλλαγές που γίνονται, τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, ενώ μετά το απόγευμα ασχολείσαι με το φόρτο εργασίας στη δουλειά.
ΖΥΓΟΣ
Μέχρι το απόγευμα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν το σπίτι ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν διενέξεις ή χάσματα στην επικοινωνία σου μαζί τους, ενώ από το απόγευμα και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει κι εσύ χειρίζεσαι πιο άνετα τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και τα αγαπημένα σου άτομα από το απόγευμα και μετά, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, είναι μια καλή στιγμή για να περάσεις ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πλαίσιο στα οικονομικά σου καθορίζεται από τρίτους και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα βήματα που κάνεις, καθώς θα πρέπει να είσαι πιο φειδωλός με τα χρήματά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα το πρωί η Σελήνη από μια φιλική θέση για σένα χωρίς να δέχεται δυσμενείς όψεις δίνει μια θετική απάντηση σε ένα θέμα που σε είχε απασχολήσει, ενώ αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά μέσω των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, ενώ οι ευκαιρίες είναι πολλές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αργότερα μέσα στην ημέρα η προσοχή σου στρέφεται γύρω από ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας κι εσύ προσπαθείς να αμβλύνεις τις διαφορές που υπάρχουν, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο όπου τα άκρα δεν βοηθούν για να βρεις λύσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν πιεστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Νιώθεις κι εσύ ο ίδιος την ανάγκη να βάλεις τάξη στην καθημερινότητά σου και προσπαθείς να χτίσεις μια πιο σταθερή βάση για να κινείσαι, ωστόσο είναι πολλά εκείνα που ακόμη εκκρεμούν λόγω δικών σου αμελειών.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας οι υποθέσεις σου συνεχίζουν να κινούνται σε γνώριμα νερά, ενώ από το απόγευμα και μετά μπορείς πιο εύκολα να κάνεις επαφές, να προωθήσεις σχέδια, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Μπορείς λοιπόν να συζητήσεις για τα ζητήματα εκείνα που σχεδιάζεις όλο αυτό το διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πρωί είσαι περισσότερο κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα μπορείς πιο εύκολα να κάνεις φλερτ ή να έρθεις πιο κοντά στον ερωτικό σου σύντροφο. Παράλληλα, μέσα από τις παρέες σου μοιράζεσαι ευχάριστες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα μπορείς με άνεση να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό θέμα που σε είχε απασχολήσει έντονα χωρίς να έχεις αρνητικές συνέπειες, ενώ είναι μια καλή στιγμή να συζητήσεις πάνω σε οικονομικά. Θυμήσου όμως ότι υπάρχουν έντονες πιέσεις στο εργασιακό περιβάλλον και εσύ θα πρέπει να φανείς πιο συζητήσιμος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας βρίσκει τη Σελήνη να παραμένει στο δικό σου ζώδιο σε κενό πορείας, κρατώντας έτσι τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά έχεις περισσότερο προσανατολιστεί στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και την ικανοποίηση των θέλω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος έρχεται μια ευκαιρία που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς ενώ αργότερα γίνεσαι περισσότερο κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα γενικότερα, σε μια περίοδο που έχεις αφήσει τα αισθηματικά στην άκρη λόγω συνθηκών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται ιδιαίτερα το πρωί της σημερινής ημέρας και μπορείς να βγεις περισσότερο κερδισμένος παίζοντας ομαδικά, ενώ από το απόγευμα και μετά προτεραιότητά σου γίνονται τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα. Πρόσεξε όμως μήπως παρασύρεσαι σε βιαστικές αποφάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι το απόγευμα μπορείς να βρεις σημαντική βοήθεια σε μια υπόθεση που προετοίμαζες όλο αυτό το διάστημα, παρότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει κάπως εσωστρεφή, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια τα δικά σου προσωπικά θέματα και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πρωί σε βρίσκει με μια ανάγκη να μείνεις με τον εαυτό σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κουραστεί από τις υποχρεώσεις τρίτων. Παρόλα αυτά, το αποψινό βράδυ σε βρίσκει με τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου, παρότι είσαι επιρρεπής σε παρορμητικές ενέργειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι παρούσες οικονομικές συνθήκες απαιτούν από σένα να βάλεις σε μια σειρά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, θυμήσου όμως ότι δεν είναι καιροί για ανοίγματα αν δεν έχουν τακτοποιηθεί πρώτα οι οφειλές.
ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι το απόγευμα μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις τους στόχους σου και να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς αργότερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να αφιερώσεις χρόνο στη δική σου ξεκούραση, παρέα με δικούς σου ανθρώπους. Παρόλα αυτά όμως μπορείς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εδώ και καιρό βρίσκεσαι σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εξωστρέφειας στα προσωπικά, όμως πλέον έχεις περισσότερη ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, έτσι είσαι σε κατάσταση αναμονής. Παράλληλα, συνεχίζονται τα μπερδέματα στην κοινωνική σου ζωή, κι εσύ στρέφεσαι για στήριξη στους οικείους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, ενώ αργότερα εισπράττεις βοήθεια και στήριξη από τους οικείους σου, είτε υλικής φύσεως, είτε σαν αναγνώριση όσων προσφέρεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template