ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 27/2 έως 5/3/2017

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....

ΚΡΙΟΣ

Οι γύρω σου σε χρειάζονται.
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς εκείνα μοιάζουν να επιζητούν έντονα την παρουσία και την στήριξή σου, ειδικά αν πρόκειται για νεαρά ή συγγενικά σου πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως την Τρίτη και την Τετάρτη κάνεις την φωνή σου να ακουστεί και επιδιώκεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το Σάββατο ξεκινά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, σε κάνει να επιστρέφεις σε ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος, αλλά και να έχεις πολλές δεύτερες σκέψεις για μια κατάσταση, γενικότερα όμως αναθεωρείς τον τρόπο που λειτουργείς σε μια σχέση. Επίσης, δεν ευνοούνται πλέον οι νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής σε όλες τις νομικές ή διαδικαστικές σου υποθέσεις αυτή την εβδομάδα, επαφές με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, Παρασκευή και Σάββατο όμως είναι εξαιρετικές μέρες για οικονομικά ζητήματα.
ΤΑΥΡΟΣΆκου τις βαθύτερες και ουσιαστικότερες ανάγκες σου.
Τη Δευτέρα βλέπεις φίλους και κυνηγάς στόχους, ενώ Τρίτη και Τετάρτη προετοιμάζεις τις κινήσεις σου. Πέμπτη και Παρασκευή κινείς εσύ τις εξελίξεις, ενώ το σαββατοκύριακο κυλά σε γνώριμους ρυθμούς, σε μια περίοδο που ενώ για πολλούς μοιάζει τρικυμιώδης, εσύ αποζητάς τη σταθερότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να δείξεις υπομονή με τις πολλές απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου, ενώ θα πρέπει να απομακρυνθείς λίγο από το περιβάλλον και τους άλλους. Άλλωστε, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά το Σάββατο δείχνει για σένα πως επιστρέφεις για λίγο σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου, σε μυστικό επίπεδο, πρόσεξε όμως τα μπλεξίματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το παρασκήνιο, καθώς έχεις «ανοιχτούς λογαριασμούς» που δεν έχουν τακτοποιηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα, ενώ θα πρέπει να δεις πιο καθαρά τα σχέδια που κάνεις μακροπρόθεσμα, καθώς δεν συμβαδίζουν πια με το σήμερα.
ΔΙΔΥΜΟΙΔεύτερες ευκαιρίες για τους στόχους σου.
Αυτό το επταήμερο έχει ευκαιρίες, παρά το έντονο τρέξιμο, όμως εσύ καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για να υλοποιήσεις στόχους. Έτσι λοιπόν οι άλλοι απαιτούν από εσένα να αναλάβεις τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν στο καθετί και θες να κάνεις μια νέα αρχή, όμως παρασύρεσαι σε λάθος εκτιμήσεις και βλάπτεις τελικά την εικόνα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο οι άλλοι ακούν όσα έχεις να πεις και δίνουν προσοχή στα θέλω σου, ενώ μπορείς να εκφράσεις πολλά που νιώθεις. Άλλωστε, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά το Σάββατο σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους που είχες να δεις καιρό, όμως δεν ευνοεί νέες γνωριμίες, ακόμη και φιλικού επιπέδου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κούραση μέσα στην καθημερινότητά σου δεν λείπει, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που λειτουργείς με πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θεωρίες που στην καθημερινότητα δεν εφαρμόζονται.
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε παρασκηνιακή ενέργεια η οποία θα μπορούσε να σε βάλει σε μπελάδες. Η Δευτέρα πάντως ανήκει στις θετικές ημέρες τις εβδομάδας, που σου δίνει λόγους για να χαμογελάς, Τρίτη και Τετάρτη όμως προτίμησε μια πιο συνετή προσέγγιση των ζητημάτων σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι αρκετά ασταθές, και παράλληλα η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά το Σάββατο στον Κριό, φέρνει ένα πιο μπερδεμένο πλαίσιο στα προσωπικά που αναθεωρείς τις κοινωνικές σου σχέσεις. Εντούτοις, την Πέμπτη και Την Παρασκευή μπορείς να στηριχτείς σε φίλους, ενώ το σαββατοκύριακο αποζητάς ηρεμία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις πολλές υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς που μόνο με σωστό προγραμματισμό μπορείς να τακτοποιήσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι κάτι περισσότερο από νομότυπος αυτές τις μέρες και να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.
ΛΕΩΝ
Ξαναδές μεγαλόπνοα σχέδια που έμειναν στη μέση.
Οι στόχοι σου δεν είναι ξεκάθαροι αυτή τη βδομάδα και νιώθεις πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι ή πως πλησιάζεις σε ένα τέτοιο, δυσκολεύεσαι όμως να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιες δύσκολες καταστάσεις που κουβαλάς μέσα σου από το παρελθόν και αυτό δεν σε βοηθά να επιλέξεις τελικά τη διαδρομή που θες να ακολουθήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι μοιάζουν να διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα κι ενδεχομένως να κληθείς να στηρίξεις ένα φιλικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, Τρίτη και Τετάρτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή, ενώ το σαββατοκύριακο θες να βρίσκεσαι μέσα σε παρέες, περνώντας όμορφες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά, και κυρίως εκείνα που δεν έχεις τακτοποιήσει, σε επίπεδο οφειλών, είναι αυτό που βάζει εμπόδια στα δημιουργικά σχέδια που θες να υλοποιήσεις, μπορείς όμως να ωφεληθείς, καθώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά το Σάββατο σε βοηθητική θέση σε καλεί να ξαναδείς υποθέσεις από παλιά που έμειναν στη μέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι υπερβολές είναι ο πιο ισχυρός αντίπαλος.
Η εβδομάδα αυτή σε πιέζει με κάποιες σκέψεις που έχεις μέσα σου, κάποια παράπονα που ενδεχομένως δεν έχεις εκφράσει, ειδικά την Τετάρτη, ενώ κι εσύ έχεις μια ανάγκη να διακριθείς στον τομέα σου, έχεις όμως αφήσει σημαντικά ζητήματα σε εκκρεμότητα στο σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήδη έχεις περάσει σε μια περίοδο όπου τα προσωπικά είναι ένα βήμα πίσω, μιας και μοιάζουν αρκετά μπερδεμένα, όχι τόσο λόγω δικών σου ενεργειών όσο της άλλης πλευράς. Το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά και οι Πέμπτη και Παρασκευή πάντως δίνουν δυνατότητες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να προωθήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου καθώς μπορεί να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά το Σάββατο μιλά για επιστροφή χρημάτων που σου οφείλονταν, πρόσεξε όμως να μην δανείσεις και να μην δανειστείς.

ΖΥΓΟΣ
Νέοι ορίζοντες, αλλά για πού;
Ο Άρης απέναντί σου πιέζει έντονα τις καταστάσεις φέρνοντας ηλεκτρισμό στις επαφές σου με τους άλλους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, που καλείσαι να κάνεις υπομονή, καθώς οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Τη Δευτέρα πάντως μπορείς να βάλεις σε τάξη υποχρεώσεις, ενώ το σαββατοκύριακο είσαι πιο ανέμελος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι μέρες Τρίτη και Τετάρτη σου δημιουργούν την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ ακόμη και στα δύσκολα εσύ βρίσκεις λόγους για να χαμογελάς. Από το Σάββατο όμως ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη περνά σε ανάδρομη πορεία απέναντί σου, δυσχεραίνοντας τα προσωπικά που δεν έχουν σταθεροποιηθεί, ενώ αν κάποιοι κύκλοι δεν έχουν κλείσει οριστικά, τότε πρόσωπα κάνουν την επανεμφάνισή τους, δεν ευνοούνται όμως οι νέες δεσμεύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και πάλι, ενώ είχες αρχίσει και έμπαινες σε μια σειρά σε αυτό τον τομέα, ωστόσο δεν είσαι μόνος στα δύσκολα, αφού Πέμπτη και Παρασκευή βρίσκεις τη βοήθεια που αναζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικονομικές υποθέσεις σε δυσκολεύουν να υλοποιήσεις τα θέλω σου.
Μολονότι είσαι πιο προστατευμένος αυτή την εβδομάδα σε σχέση με άλλα ζώδια, εσύ έχεις να δώσεις «μάχες» με λάθη και δικές σου παραλείψεις κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σου, κάνοντας και την αυτοκριτική σου. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να προσαρμόσεις ρεαλιστικά τα δημιουργικά σου σχέδια στις δικές σου δυνατότητες, στην παρούσα φάση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ερμής σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση σου φέρνει μηνύματα από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή είναι εξαιρετικές για να προωθήσεις ζητήματα προσωπικά. Ενδεχομένως όμως να κληθείς να συμπαρασταθείς σε αγαπημένα πρόσωπα που σε χρειάζονται, ακόμη κι αν εσύ έχεις παράπονα από μέρους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες Τρίτη και Τετάρτη είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός. Μελέτησε όμως προσεκτικά τα βήματά σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς από το Σάββατο ξεκινά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον τομέα των επαγγελματικών σου, που μαρτυρά ένα διάστημα που ξαναβλέπεις κάποιες κινήσεις στη δουλειά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεύτερες ευκαιρίες σε δημιουργικά σχέδια!
Τη Δευτέρα ασχολείσαι με το σπίτι ή στην οικογένεια, ενώ Τρίτη και Τετάρτη βρίσκεις λύσεις ακόμη κι αν συναντήσεις εμπόδια. Πέμπτη και Παρασκευή όμως τακτοποιείς εκκρεμότητες πρακτικής φύσης ενώ παράλληλα, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά το Σάββατο σε βοηθά να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου είναι ένας τομέας σήμερα που θα πρέπει να δείξεις προσοχή με τους χειρισμούς σου το σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να τρέφεις αυταπάτες που σου δίνουν ασφάλεια, ενώ από το Σάββατο έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις, δεν ευνοείται όμως μια γνωριμία που θα γίνει από σήμερα και μετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Όσο πιο ξεκάθαρος και συνειδητοποιημένος είσαι μέσα σου, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχεις σε θέματα καριέρας, άλλωστε Τρίτη και Τετάρτη προωθείς τα δικά σου σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευκαιρίες σε επαγγελματικά, ενώ εστιάζεις σε στόχους.
Η καθημερινότητα μοιάζει κουραστική, ακόμη και για σένα που έχεις πολλές δεξιότητες στη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το σώμα σου χρειάζεται ξεκούραση και φροντίδα, κάτι που δεν αποκλείει και κάποιες αδιαθεσίες μέσα στην εβδομάδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τρίτη και Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή φέρνουν περισσότερες ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς. Ταυτόχρονα, από το Σάββατο αφήνεις ένα βήμα πίσω τα ερωτικά σου, καθώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά σήμερα δεν δίνει της κατάλληλες συνθήκες που έχεις ανάγκη, μπορείς όμως να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου, έστω κι αν εστιάζεις σε όσα λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης μοιάζει να μειώνει ακόμη περισσότερα τα ήδη περιορισμένα έσοδα, ενώ ο Άρης σε θέση κόντρα παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δημιουργικά σχέδια που δημιουργούν ερωτηματικά.
Η εβδομάδα αυτή δεν είναι τόσο δυσαρμονική για σένα, καθώς έχεις πολλές ευκαιρίες για δημιουργικά σχέδια, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια από εκείνη που είχες αρχικά υπολογίσει, ώστε να τα δεις να υλοποιούνται. Παράλληλα όμως μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ενώ η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά το Σάββατο σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες να δεις καιρό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ, σε μια περίοδο που άλλοι έχουν πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσουν, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που δικοί σου άνθρωποι, χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από σένα. Το σαββατοκύριακο όμως σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τρόπος που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου είναι αρκετά μπερδεμένος κι αυτό οδηγεί σε ελλείψεις, ωστόσο υπάρχουν άλλοι που ενισχύουν το πορτοφόλι σου, οπότε δεν ξεμένεις τελείως. Τη Δευτέρα πάντως μπορείς να κινηθείς θετικά για τα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κλίμα στα οικονομικά γίνεται πιο μπερδεμένο. 
Η εβδομάδα αυτή φέρνει κάποιες συνειδητοποιήσεις πάνω στη στάση που κρατάς συντηρείς μια κατάσταση που δεν σε βοηθά να εξελιχθείς. Το ξεκίνημα της εβδομάδας πάντως μπορείς να δείξεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, δείξε όμως περισσότερη ευελιξία καθώς είσαι έντονα πεισματάρης αυτές τις μέρες! 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
 
Μολονότι η ερωτική σου λίμπιντο είναι ανεβασμένη, έχεις ως νούμερο ένα προτεραιότητα την ασφάλεια για να νιώσεις πλήρης σε μια σχέση. Επίσης, την Πέμπτη και την Παρασκευή κάνεις πιο εύκολα επαφές και συναντήσεις, με ευχάριστο αποτέλεσμα, ενώ γενικότερα ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε βοηθά να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τρίτη και Τετάρτη είναι βοηθητικές για οικονομικά ζητήματα, όμως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά το Σάββατο στον τομέα αυτό, μαρτυρά πως για τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να πιεστεί το πορτοφόλι σου. Μην κάνεις λοιπόν οικονομικά ανοίγματα από το μηδέν. 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template