ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 77-71,ΑΡΗΣ-ΚΟΡΟΙΒΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑ 100-79....

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι των «Δικεφάλων», επικρατώντας με 77-71 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ενώ το
μοναδικό «διπλό» στα σημερινά παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής στην Α1 σημείωσε ο Προμηθέας στο Λαύριο.
Ο αγώνας δικαιολόγησε απόλυτα το χαρακτηρισμό του ντέρμπι καθώς είχε πάθος, δύναμη, εναλλαγές στο σκορ και κρίθηκε στο τέλος του, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να χάνει εκτός του αγώνα και τον Σάιμπερτ, ο οποίος αποχώρησε στο 26΄ με εξάρθρωση στον ώμο.
  • Ο Ούκιτς έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ, επιστρέφοντας στις μεγάλες εμφανίσει ύστερα από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο Κροάτης γκαρντ είχε 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και μεγάλα σουτ προς το τέλος του αγώνα, συμβάλλοντας καίρια στη νίκη της ομάδας του, που ήρθε στο ντεμπούτο των Μαυροκεφαλίδη και Νιούλεϊ.
  • Στο «Αλεξάνδρειο», ο Άρης νίκησε με 100-79 τον Κόροιβο Αμαλιάδας τρέχοντας σερί 16-0 από το 20ό έως το 24ο λεπτό, με τον Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς να μετρά 21 πόντους και τους παίκτες των γηπεδούχων να μοιράζουν 25 ασίστ!Ο Κέλσι Μπάρλοου συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στην Α1 Ανδρών, οδηγώντας τα Τρίκαλα στη νίκη επί του Ρεθύμνου με 76-66 στη θεσσαλική πρωτεύουσα.Ο Αμερικανός άσος μέτρησε 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ παίζοντας για 37:23 λεπτά για τα Τρίκαλα, που έφτασαν στην κατάταξη τους Κρήτες με την όγδοη φετινή νίκη.
  • Η Κύμη συνδύασε το θέαμα με την ουσία και πήρε μια εύκολη αλλά σημαντική για την παραμονή της νίκη, επικρατώντας με 97-65 της Δόξας Λευκάδας, που άντεξε στα πρώτα οκτώ λεπτά.Ηγέτης των γηπεδούχων ήταν ο Χάντβαρ Κοστόφ, που είχε 18 πόντους με άψογη στατιστική (2/2 βολές, 5/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 26 στην αξιολόγηση!
  • Υπό το βλέμμα του μέντορά του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν δύσκολο να χάσει. Ο Προμηθέας Πατρών πήρε πολύ μεγάλη νίκη στο Λαύριο επί της ομώνυμης ομάδας με 77-74, άφησαν πίσω τους γηπεδούχους και πλησίασαν στα πλέι οφ.Ήρωας της τελευταίας στιγμής για την αχαϊκή ομάδα ήταν ο Τζερέλ Μπλάσινγκεϊμ, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε στον αιφνιδιασμό για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template