ΑΠΕΡΑΝΤΗ Η ΘΛΊΨΗ για τον Γιάννη Πουλόπουλο! ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Πουλόπουλο, που έχασε τον πολυαγαπημένο αδελφό του Βασίλη, αλλά δεν κατόρθωσε να παραστεί στην κηδεία του, λόγω
των δικών του προβλημάτων υγείας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος εδώ και περίπου 18 χρόνια έχει εγκαταλείψει το τραγούδι, το τελευταίο διάστημα δίνει μεγάλη μάχη με το γλαύκωμα, το οποίο του έχει στερήσει σημαντικό μέρος της όρασής του. Ετσι, δεν κατάφερε να είναι παρών στο τελευταίο «αντίο» του μικρότερου αδελφού του χθες στο Νεκροταφείο Περιστερίου, στην περιοχή όπου μεγάλωσαν.


ΑΠO ΤΟΥΣ
Α. ΜΠΟΥΝΙΑ, Τ. ΠΑΠΠΑ
Ο 70χρονος Βασίλης Πουλόπουλος (μικρότερος από τον Γιάννη κατά έξι χρόνια) έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο. 
«Ηταν πολύ αγαπημένα αδέρφια και ήταν φυσικό ο Γιάννης να έχει συνταραχθεί από το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του Βασίλη. Δεν παρέστη στην κηδεία του γιατί δεν βλέπει καλά, κι έτσι εγώ με την κόρη μας την Αντα δεν μπορούσαμε να το ρισκάρουμε και να τον μεταφέρουμε σε έναν χώρο δύσκολα προσβάσιμο για την περίπτωσή του» λέει στην «Espresso» η Μπέτυ Πουλοπούλου, η σύζυγος του αγαπημένου καλλιτέχνη και στήριγμά του επί τριάντα χρόνια.
Και προσθέτει: «Εκτός αυτού, τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης κυκλοφορεί με μια επιγονατίδα. Έχει πρόβλημα και με το γόνατό του και αυτό οφείλεται σε ένα τροχαίο που είχαμε στο παρελθόν. Επομένως, και λόγω αυτών των προβλημάτων υγείας, ήταν δύσκολο να μετακινηθεί».

Ετσι, η Μπέτυ Πουλοπούλου πήγε στην κηδεία του κουνιάδου της συνοδευόμενη από την Αντα Πουλοπούλου, το μοναχοπαίδι του τραγουδιστή. Μητέρα και κόρη στάθηκαν στο πλευρό της συζύγου του Βασίλη, αλλά και των δύο παιδιών του: του Γιώργου, που ασχολείται με τη μουσική, και της Αλεξάνδρας, η οποία έχει σχολή χορού. Να πούμε ότι ο Βασίλης Πουλόπουλος ήταν συνταξιούχος (είχε ασχοληθεί με το εμπόριο και είχε επιχειρηματική δράση) και από μικρός ήταν εξαιρετικά δεμένος με τον διάσημο αδελφό του.
Τα δύο αδέρφια από πιτσιρίκια ζούσαν στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Περιστέρι, ενωμένα ακόμη περισσότερο εξαιτίας της ορφάνιας τους (έχασαν τη μητέρα τους όταν ο Γιάννης ήταν μόλις έξι ετών). Μεγαλώνοντας έγινε ο προστάτης του και ήταν πάντα εκεί κάθε φορά που ο μικρός του αδερφός τον είχε ανάγκη. Ετσι, η είδηση του θανάτου του τον έχει βυθίσει σε απέραντη θλίψη.

Κληρονομική πάθηση


Οσον αφορά το γλαύκωμα, θα πρέπει να πούμε πως ο Γιάννης Πουλόπουλος κληρονόμησε την πάθηση από τον πατέρα του. Μάλιστα είχε μιλήσει στην «Espresso» σχετικά με το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και σήμερα του έχει στερήσει σε μεγάλο ποσοστό την όρασή του.

«Επειδή ήμουν πρωτότοκος το πήρα εγώ το γονίδιο, ενώ ο αδελφός μου δεν το έχει. Ο πατέρας μου, όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, μας έλεγε “να προσέχετε τα μάτια σας”. Επί 18 χρόνια έχω πλέον αυτόν τον μπελά. Η θεραπεία είναι μακροχρόνια. Έκανα εγχείρηση με λέιζερ πριν από δέκα χρόνια, ενώ ακολούθησε και δεύτερη πριν από λίγο καιρό» μας είχε πει σχετικά με τη μεγάλη μάχη που δίνει με τα προβλήματα όρασης, τα οποία τον αναγκάζουν να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να περνά τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι του στη Νέα Κηφισιά.
Η κόρη του Αντα ήταν κοντά στον θείο της μέχρι το τέλος

Στο πλευρό του θείου της, στο Νοσοκομείο των Αγίων Ανάργυρων, όπου νοσηλεύτηκε το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε η Αντα Πουλοπούλου, η οποία είχε ιδιαίτερα στενή σχέση μαζί του.

Η Αντα είναι νομικός και αυτήν την περίοδο δίνει εξετάσεις για να πάρει την άδειά της, ενώ ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της διεύθυνσης του ξενοδοχείου του πατέρα της, που βρίσκεται στα βόρεια προάστια.

«Η Αντα ήταν δίπλα στον θείο της μέχρι που έφυγε. Του είχε μεγάλη αδυναμία» μας εξομολογείται η μητέρα της και παράλληλα εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύτηκε ο κουνιάδος της, κάνοντας λόγο για εξαιρετική νοσηλεία.

«Τα τελευταία χρόνια που χρειάστηκε να έρθουμε σε επαφή με τα νοσοκομεία -και με τον Γιάννη και με τον Βασίλη, αλλά και με τον πατέρα μου- όλα ήταν άψογα, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Μην ακούτε αυτά που λένε για το ΕΣΥ» καταλήγει η Μπέτυ Πουλοπούλου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template