ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ-Τα τούνελ της Δαμασκού γέμισαν πτώματα των Τζιχαντιστών

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ-Τα τούνελ της Δαμασκού γέμισαν πτώματα των Τζιχαντιστών που ο Συριακός στρατός τους οσμίστηκε.
Πολλά μέτωπα στην Ανατολική Ghouta στα περίχωρα της Δαμασκού.Ο στρατός αναχαιτίζει επιθέσεις των »ανταρτών ».Από κοινού επιτίθονται Ahrar al-Sham και Jaish al-Islam μαζί με άλλες φράξιες κατά θέσεων του στρατού.H συριακή αεροπορία πραγματοποίησε επιδρομές κατά θέσεων των τρομοκρατών στα περίχωρα της πόλης Erbin στην Ανατολική Ghouta στην περιφέρεια της Δαμασκού.

Οι αεροπορικές επιδρομές επήλθαν εν μέσω σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ του στρατού και τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η Jaysh al Islam με πυραύλους και πυροβολικό.

Σύμφωνα με φιλοκυβερνητικές πηγές οι τρομοκράτες επιχείρησαν μέσω διείσδυσης με τούνελ να θέσουν υπό το έλεγχό τους το κτίριο της Περιφέρειας της υπαίθρου Δαμασκού. Αλλά οι σύριοι στρατιώτες τους επιτέθηκαν και τα τούνελ γέμισαν πτώματα τρομοκρατών…

Μάχες διεξάγονται στο μέτωπο Hosh Nasry και στην περιοχή του αυτοκινητοδρόμου στην πόλη της Douma.
16651752_1282488935132413_749746795_n
Στο μεταξύ φωτογραφίες διακινήθηκαν στο φιλοκυβερνητικό χώρο του διαδικτύου που εμφανίζουν πτώματα τρομοκρατών της σαουδαραβικής κοπής οργάνωσης Failaq AlRahman φράξιας συμμάχου του FSA στον άξονα Maidaani στην Ανατολική Γκούτα.Στην Harasta υπήρχε επίσης μέτωπο.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά τρομοκρατικές οργανώσεις αποπειράθηκαν να παραβιάσουν τις αμυντικές γραμμές του συριακού στρατού κοντά στο διεθνές Alaztrad στη Harasta, αλλά απέτυχαν και ένας μεγάλος αριθμός μελών τους σκοτώθηκαν.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ Harasta

Οι τρομοκράτες έσκαψαν ένα τούνελ μέχρι ένα εργοστάσιο κι ανατίναξαν μέρος της σήραγγας.

Η πηγή τόνισε ότι αυτή η βομβιστική επίθεση προηγήθηκε της διείσδυσης των τρομοκρατών σήμερα το πρωί στις θέσεις του στρατού κοντά στο διεθνή δρόμο Alaztrad Δαμασκού Χομς αλλά σ΄ ενέδρα ο στρατός τους ακολούθησε μετά την έξοδο τους από το τούνελ και τους σκότωσε όλους 25 έως 30 τρομοκράτες.

Η πηγή επιβεβαίωσε ότι στρατιώτες συνέλεξαν τα πτώματα 11 τρομοκρατών ενώ τα υπόλοιπα κοίτονται στο πεδίο της μάχης και επιχειρούν οι δικοί τους ως τώρα ανεπιτυχώς να τα μαζέψουν.

Αφότου οι τρομοκράτες απέτυχαν να διεμβολίσουν τις γραμμές άμυνας του συριακού στρατού, και καθώς μια ολόκληρη ομάδα τρομοκρατών σκοτώθηκαν οι ισλαμιστές άρχισαν να στοχεύουν το στρατό με ένα μεγάλο αριθμό ρουκετών με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 4 στρατιώτες και να τραυματιστούν αρκετοί άλλοι.

Ο στρατός αναταπάντησε με ομοβροντίες πυροβολικού κια πυραύλους κατά θέσεων των τρομοκρατών σε Harasta και Arbin και καταγράφηκαν τουλάχιστον 13 αεροπορικές επιδρομές στις θέσεις και τις οχυρώσεις τους στην περιοχή.

Η jaysh al Fustat που περιλαμβάνει τις οργανώσεις al Nusra και Ahrar al sham υπερασπίζεται Harasta, Arbin και Jobar και άλλες περιοχές της Ghouta.alwatan





dimpenews.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template