ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:Άφαντος ο Λιάγκας για να αποφύγει το...αυτόφωρο!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος Μοσκοβισί, ποιος Ντάισεμπλουμ και απίδια μάντολες;
Οι οξυδερκείς άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι

Ελληνες Στηβ Μαγκάρετ και Τζακ Μπουερ έχουν εξαπολύσει άγριο κυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του τηλεπαρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα μετά από μήνυση που του έκανε η ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναίδα Νέγκα!

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Λάμψη 92,3 για την εκπομπή Rodeo, που παρουσιάζουν η Αθηναΐς και ο Βαγγέλης Περρής και έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα.
-Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;»

Αυτό ήταν! Η Αθηναίς οργισμένη προσέφυγε στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια ο οποίος στο μεταξύ είχε γλιτώσε από του χάρου τα δόντια όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε κάτω από νταλίκα.



«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.




Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή να διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο-καβάτζα της Βουλιαγμένης ντυμένος Τέρενς Κουικ. Αλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τους Γιώργο Λιάγκα και τον Θέμη Γεωργαντά να ψωνίζουν αγχωμένοι στην “Ηπειρώτισσα” της Βάρης και στην συνέχεια να φεύγουν αγκαλιασμένοι με προορισμό τη θαλαμηγό του παρουσιαστή.



Συντροφιά με την αδελφική φιλία που ενώνει τους δύο άνδρες πέρασαν την νύχτα στη πλώρη με τον Θέμη Γεωργαντά να υποδύεται την Αλίκη Βουγιουκλάκη για να διασκεδάσει ο αγαπημένος του φίλος.

O Θέμης τραγούδησε το Εχω ένα Μυστικό ενώ κάποια στιγμή ζήτησε και από τον Γιώργο να τον χαστουκίσει όπως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ την Αλίκη.

Η θαλαμηγός του Λιάγκα βρισκόταν καμουφλαρισμένη στην παραλία-καβάτζα στο Αγκίστρι που είχε στήσει το αντίσκηνό του και ο Κουφοντίνας πριν παραδωθεί.

-Μα είναι γνωστή νεκρόφιλη…Δεν συμφωνείς κι εσύ ρε Θέμη;


Ο Θέμης ο οποίος πάντα έχει την ίδια γνώμη με τον άλλον-μια και δεν έχει δική του-τον αγκάλιασε και του είπε

.Συμφωνώ μαζί σου Γιώργο μου, μη στεναχωριέσαι. Μια παλιομούτζα είναι που βγάζει τ΄απωθημένα της πάνω σ΄ένα ευαίσθητο και τρυφερό αλλά πάνω απ΄όλα ειλικρινή άνδρα (και τι άνδρα!) όπως εσύ…Αχ, καλύτερα να μην υπήρχαν οι γυναίκες σ΄αυτό τον πλανήτη…Πόσο μου λείπει από την αποψινή συντροφιά μας ο Αντώνης Ρέμος, πόσο μου λείπει ο Αντώνης…



Εκείνη την ώρα και καθώς ο ρομαντισμός είχε παρασύρει τον Θέμη Γεωργαντά χτύπησε το κινητό του Λιάγκα. Ηταν ένας λιμενικός-καρφί του Γιώργου ο οποίος ακούστηκε αγχωμένος

-Φυγέτε τώρα από το σημείο γιατί έδωσε εντολή ο υπουργός να βγουν έξω και να σε ψάξουν 2 σκάφη του Λιμενικού. Φυγέτε, φυγέτε…
Πράγματι ο Λιάγκας έβαλε μπρος στη θαλαμηγό και ανέπτυξε ταχύτητα με προορισμό αυτή τη φορά μια άλλη καβάτζα στο Σούνιο δίπλα στη παραλία που βρίσκεται στο ΚΑΠΕ. Από εκεί παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα θα ανέβαιναν χέρι-χέρι τα 187 σκαλοπατάκια και θα χανόντουσαν στο σκοτάδι.  kourdistoportocali.com

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template