ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΛΟΣΣΑΙΑ με αρένες θανάτου στο προσεχές μέλλον.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΛΟΣΣΑΙΑ με αρένες θανάτου στο προσεχές μέλλον το οποίο δεν θα είναι μακρυά γράφει ο συντάκτης του
pronews Θεοφραστος Ανδρεόπουλος.Και δεν έχει άδικο  αφού  αυτά τα ΚΟΛΟΣΣΑΙΑ (reality shows),προσφέρουν υψηλή τηλεθέαση σε ενα κοινό που διψά να βλέπει αίμα,δάκρυα και πολύ ..πόνο!!Γράφει λοιπόν ο συντακτης:
Με αφορμή την σωρεία των reality shows που εξετάζουν όλες τις πτυχές των ανθρωπίνων σχέσεων και κυρίως τις συγκρούσεις που αυτές επιφέρουν έρευνα του πανεπιστημίου του Central Lancashire «προβλέπει» ένα μέλλον εξόχως δυστοπικό όπου οι άνθρωποι θα ψυχαγωγούνται μόνο με τους θανάτους άλλων ανθρώπων.

Δηλαδή πρόκειται για την επιστροφή της Ανθρωπότητας σε εποχές βαρβαρότητας όταν το αίμα έρρεε ζεστό στην αρένα του Κολοσσαίου και σε άλλες ρωμαϊκές αρένες.

Πολλές ταινίες και βιβλία έχουν φανταστεί τον θάνατο ως διασκέδαση σε ένα δυστοπικό μέλλον. Στα The Hunger Games (2008-2015), η ελίτ διασκεδάζει βλέποντας παιδιά να αλληλοσκοτώνονται.

Στο The Running Man (1987), η εκτέλεση καταδίκων είναι ζωντανό ριάλιτι για τη διασκέδαση των μαζών όπου μάλιστα υπάρχουν υποτιθέμενοι νικητές που λαμβάνουν χάρη από το ολοκληρωτικό καθεστώς και στην συνέχεια διασκεδάζουν σε εξωτικά νησιά.
Στο Death Race 2000 (1975), οι οδηγοί αγώνων σκοτώνουν πεζούς και απλούς πολίτες κατά την διαδρομή της κούρσας.

Υπάρχει και το δυστοπικό Rollerball του 1976 όπου στο μέλλον έχουν κυριαρχήσει οι εταιρείες και για να διασκεδάζουν τον κόσμο έχουν εφεύρει το θανατηφόρο ομώνυμο παιχνίδι.
Σύμφωνα λοιπόν με πανεπιστημιακή έρευνα, ταινίες όπως οι παραπάνω είναι πολύ πιθανόν να γίνουν αλήθεια

Ένας ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire «προβλέπει» ένα τρομακτικό μέλλον. Συγκεκριμένα, με έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Futures, υποστηρίζει ότι το κυνήγι και η θανάτωση ανθρώπων δεν αποκλείεται να αποτελεί χόμπι για τους πλούσιους σε 200 χρόνια από τώρα.
Ο συγγραφέας της μελέτης, Daniel William Mackenzie Wright, γράφει ειδικότερα: “Η έρευνα αναφέρει ότι κατά το έτος 2200 ο θάνατος και το κυνήγι των ανθρώπων θα αποτελεί μέρος της βιομηχανίας διασκέδασης και τουρισμού και μία πρακτική της πλούσιας ελίτ -μία άποψη η οποία υποστηρίζεται ουσιαστικά”.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template